Başakşehir'de korkutan yangın - Son Dakika
3.Sayfa

Başakşehir'de korkutan yangın

Başakşehir'de organize sanayi bölgesi içerisindeki plastik ham madde fabrikasında yangın çıktı.

23.10.2020 17:29  Güncelleme: 20:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başakşehir'de organize sanayi bölgesi içerisindeki plastik ham madde fabrikasında yangın çıktı. Gökyüzünü kaplayan duman çevre ilçelerden de görüldü.

Olay, saat 17.30 sıralarında Başakşehir'deki organize sanayi bölgesinde yaşandı. Bir plastik ham madde fabrikasında çıkan yangın kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine olay yerine çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Gökyüzünü kaplayan siyah dumanlar diğer ilçelerden de görüldü. Yükselen dumanları gören vatandaşlar panik yaşadı. Yanan fabrikanın iki yanında bulunan tekstil fabrikalarına da yangınının sirayet etmemesi için itfaiye ekipleri tarafından yoğun çaba sarf edildi. Olayda bazı vatandaşlar dumandan etkilenirken yangın yaklaşık 1,5 saatlik bir çalışma sonrasında söndürüldü.

(İHA)

Başakşehir\'de korkutan yangın
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Başakşehir'de korkutan yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Didim'de Terör Örgütü Propagandası Yapan Şahıs Yakalandı
    11:19 Didim'de Terör Örgütü Propagandası Yapan Şahıs Yakalandı

    Aydın'ın Didim ilçesinde terör örgütü propagandası yapmak suçundan aranması bulunan A.Ç. isimli şahıs, jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, adli işlemlerinin ardından Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

  • Hatay'ın Dörtyol ilçesinde aranan şahıs yakalandı
    11:18 Hatay'ın Dörtyol ilçesinde aranan şahıs yakalandı

    Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Dörtyol ilçesinde 1 ay hapis cezası ile aranan E.E. gözaltına alındı ve cezaevine gönderildi.

  • Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde muhtarlar mazbatalarını aldı
    11:18 Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde muhtarlar mazbatalarını aldı

    Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında mahalle veya köy muhtarlığı seçimlerini kazanan muhtarlar mazbatalarını aldı. Şuhut'un Bademli köyünde gerçekleştirilen yerel seçimlerde, Arife Başyiğit tarihi bir başarıya imza attı ve köyün ilk kadın muhtarı oldu. Başyiğit, mazbatasını alır almaz köyünün yol ve güvenlik kamerası sorunlarını çözmek için çalışmalara başladı.

  • Adıyaman'da Kamyonet Kazası: 2 Kişi Hafif Yaralandı
    11:16 Adıyaman'da Kamyonet Kazası: 2 Kişi Hafif Yaralandı

    Adıyaman'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonetin refüje çarpıp karşı şeride geçmesi sonucu 2 kişi hafif şekilde yaralandı. Kazada yaralananlar hastaneye gitmeyi reddetti. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Siverek-Diyarbakır karayolunda kireç yüklü tır devrildi, yol 2 saat trafiğe kapandı
    11:16 Siverek-Diyarbakır karayolunda kireç yüklü tır devrildi, yol 2 saat trafiğe kapandı

    Siverek-Diyarbakır karayolunda seyir halinde olan kireç yüklü bir tır, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu devrildi. Kazanın ardından Diyarbakır-Siverek istikametindeki kara yolunda 2 saat boyunca trafik durdu. Tırın çekilmesiyle birlikte yol tekrar trafiğe açıldı.

  • Arnavutköy'de minibüs ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 7 yaralı
    11:16 Arnavutköy'de minibüs ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 7 yaralı

    Arnavutköy'de servis minibüsü ile bir otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle Boğazköy - Bolluca yolu uzun süre trafiğe kapalı tutuldu.

  • Forkliftin altında kalan işçi hayatını kaybetti
    11:13 Forkliftin altında kalan işçi hayatını kaybetti

    Elazığ'da bir beton fabrikasında fork-lifti tamir etmek için altına giren işçi, krikonun kırılması sonucu ağır yaralandı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan işçi hayatını kaybetti. Talihsiz adamın bir hafta sonra düğününün olacağı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

  • Sultangazi'de Kesilmek İçin Bekletilen Atlar Bulundu
    11:13 Sultangazi'de Kesilmek İçin Bekletilen Atlar Bulundu

    Sultangazi'de gelen bir ihbarı değerlendiren zabıta ekipleri, kamyonet içinde kesilmiş at etleri ile kesilmek için bekletilen 3 atı buldu. Polis ekipleri, at kesen kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Sultangazi Belediyesi zabıta ekipleri ise kesilmekten son anda kurtulan 3 canlı atı koruma altına aldı.

  • Erzincan'da yapılan aramada 523 gram skunk ele geçirildi
    11:12 Erzincan'da yapılan aramada 523 gram skunk ele geçirildi

    Erzincan'da yapılan bir araç aramasında, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından 523 gram skunk maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu sevkiyatını gerçekleştiren şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı ve adli makamlarca soruşturma devam etmektedir.


Advertisement