İki farklı sokakta bulunan yaralıların, aynı bıçaklı kavgaya karıştığı ortaya çıktı - Son Dakika
3. Sayfa

İki farklı sokakta bulunan yaralıların, aynı bıçaklı kavgaya karıştığı ortaya çıktı

İzmir'de devriye gezen ekipler, sokağın birinde yaralı bulunan iki şahsın hemen sonrasında başka bir sokakta yaralı bir şahıs daha buldu. Yaralı 3 kişinin ilişkili olduğu ve iki grup arasında geçen silahlı-bıçaklı kavgada yara aldığı öğrenildi.

26.11.2020 08:27  Güncelleme: 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Garip olay 03.00 sıralarında Eğitim Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre devriye görevi yapan Balçova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, Sokullu Sokak üzerinde iki kişiyi yerde yatarken gördü. Yapılan incelemede şahısların yaralı olduğunu fark eden polisler, durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

BAŞKA BİR SOKAKTA BENZER OLAY

Bu sırada Yeşil Cami Sokak'ta devriye görevi yapan başka bir polis ekibi de başka bir yaralı şahsa denk geldi. İki farklı yerde bulunan toplam 3 yaralı, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

SİLAHLI VE BIÇAKLI KAVGA

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, çevredeki vatandaşların ifadesine başvuran polis ekipleri, olayın iki ayrı grup arasında gerçekleşen silahlı ve bıçaklı kavga olduğunu tespit etti. Silahlı ve bıçaklı kavgada yaralanan 3 kişinin hastanedeki tedavisi sürerken, yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

İki farklı sokakta bulunan yaralıların, aynı bıçaklı kavgaya karıştığı ortaya çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa İki farklı sokakta bulunan yaralıların, aynı bıçaklı kavgaya karıştığı ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement