KAĞITHANE'DE BEKÇİLERİN DİKKATİ HIRSIZLIĞI ÖNLEDİ... O ANLAR KAMERADA - Son Dakika
Güncel

KAĞITHANE'DE BEKÇİLERİN DİKKATİ HIRSIZLIĞI ÖNLEDİ... O ANLAR KAMERADA

KAĞITHANE\'DE BEKÇİLERİN DİKKATİ HIRSIZLIĞI ÖNLEDİ... O ANLAR KAMERADA

Özgür EREN/ İSTANBUL, ( DHA) KAĞITHANE'de hafi ticari araçtan görüntü sistemleri malzemeleri çalan iki kişiden biri, bekçilerin dikkati sayesinde suçüstü yakalandı.

26.11.2020 13:17  Güncelleme: 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özgür EREN/ İSTANBUL, ( DHA)  KAĞITHANE'de hafi ticari araçtan görüntü sistemleri malzemeleri çalan iki kişiden biri, bekçilerin dikkati sayesinde suçüstü yakalandı. Hırsızlık ve şüphelinin yakalanma anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Çağlayan Mahallesi İhsan Sokak üzerinde gece saatlerinde meydana geldi.  Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, motosiklet ile sokakta gezen iki şüphelinin hafif ticari araca yanaşmaları ve el feneri ile aracın içini gözetlemeleri görülüyor. Bir şüpheli aracı tornavida ile açarken diğeri ona gözcülük yapıyor. Aracın içindeki görüntü sistemleri ve iş malzemelerini alan hırsızlar motosiklete binerek olay yerinden uzaklaşacakları sırada,  şüphelileri fark eden Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı  'Gece Kartalları' olarak bilinen bekçiler, müdahalede bulunuyor. Hırsızlardan biri yakalanırken diğeri motosikletle kaçıyor. Gözaltına alınarak polis merkezine getirilen şüpheli Faruk G'nin el çantalarında 1 şarjlı matkap, 2  batarya, 1  şarj makinesi, 1  multimetre cihazı, 2 Jack pensesi, 1 frekans ölçer cihaz, büyük tekerlekli siyah çantada ise  1 hilti, 1 sprial kesme aleti, 9 uzatma elektrik kablosu ile çok sayıda tornavida, pense hırdavat aleti  ele geçirildi. Şüpheli Faruk G., gerekli işlemlerin ardından adliyeye sevk edilirken, ele geçirilen hırsızlık malzemeleri iş yeri yetkilisine teslim edildi. Motosiklet ile kaçan diğer şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Görüntü dökümü:

----------------------Güvenlik kamerasıHırsızların motorla tur atmasıBir şüphelinin hafif ticari aracın yanına gelmesiEl feneri ile aracın içine bakan şüphelinin tornavida ile aracı açmasıAraçtan malzemelerin alınmasıMotora binerek kaçmak istemesiBekçilerin şüpheliyi suçüstü yakalamasıEle geçirilen malzemelerMalzemeleri teslim edilen işyeri yetkilisinin olayı anlatmasıŞüphelinin Çağlayan Polis Merkezi'nden adliyeye sevk edilmesi

Genel ve detaylar


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel KAĞITHANE'DE BEKÇİLERİN DİKKATİ HIRSIZLIĞI ÖNLEDİ... O ANLAR KAMERADA - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement