Son dakika haber | Karantinadaki annesini göremediği için bıçakla dehşet saçan şüpheliye hapis istemi - Son Dakika
3.Sayfa

Son dakika haber | Karantinadaki annesini göremediği için bıçakla dehşet saçan şüpheliye hapis istemi

Son dakika habere göre Karantinadaki annesini göremediği için bıçakla dehşet saçan şüpheliye hapis istemi Maltepe'de korona virüs tedavisi gören annesini görmesine izin vermeyen güvenlik görevlilerine bıçakla saldırdığı gerekçesiyle tutuklanan şüpheli hakkında, 'kasten yaralama', 'kasten yaralamaya teşebbüs' ve...

04.06.2020 19:12  Güncelleme: 19:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karantinadaki annesini göremediği için bıçakla dehşet saçan şüpheliye hapis istemi

İSTANBUL - Maltepe'de korona virüs tedavisi gören annesini görmesine izin vermeyen güvenlik görevlilerine bıçakla saldırdığı gerekçesiyle tutuklanan şüpheli hakkında, 'kasten yaralama', 'kasten yaralamaya teşebbüs' ve 'kamu malına zarar verme' suçlarından toplamda 12 yıl 3 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Maltepe Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 21 Mart 2020 tarihinde korona virüs tedavisi gören annesini görmek isteyen Murat Dündar(40), karantina servisine girmesine izin verilmeyince güvenlik görevlileri ile tartışmış ve elindeki bıçaklarla güvenlik görevlilerine saldırmıştı. Özel güvenlik görevlileri Münir Bagatur ve Ferhat Kırmızı yaralanırken, gözaltına alınan Murat Dündar, ertesi gün çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı.

Karantina alanına giremeyince kavga çıkardı

Hazırlanan iddianamede, müştekiler Münir Bagatur (36), Ferhat Kırmızı (35), Doğan Taş ve Yeliz Türkmen'inSüreyyapaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde özel güvenlik görevlisi olarak görev yaptıkları, şüpheli Murat Dündar'ın annesinin aynı hastanede korona virüs teşhisi nedeniyle tedavi gördüğü anlatıldı. Şüpheli Dündar'ın olay tarihinde hastaneye giderek annesiyle görüşmek istediği, güvenlik görevlisi Münir Bagatur'un karantina alanına çıkamayacağını söylediği, bunun üzerine şüpheli ve Münir arasında tartışma çıktığı kaydedildi.

Elinde bıçaklarla hastaneye geri gelmiş

Tartışmadan sonra olay yerinden ayrılan şüphelinin bir süre sonra elinde bıçaklarla hastaneye geldiği, Münir Bagatur'la yeniden tartışmaya başladığı, tartışmaya diğer müştekiler Ferhat Kırmızı, Yeliz Türkmen ve Doğan Taş'ın müdahil oldukları vurgulandı. İddianamede, tartışma sırasında Dündar'ın elindeki bıçaklarla Münir Bagatur ve Ferhat Kırmızı'yı yaraladığı, Münir Bagatur'un aldığı bıçak darbeleriyle basit tıbbi müdahale ile giderilemeyecek şekilde yaralandığı, Ferhat Kırmızı'nın ise basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek şekilde yaralandığı anlatıldı. Şüphelinin elindeki bıçaklar ile diğer müştekiler Doğan Taş ve Yeliz Türkmen'i kovaladığının belirtilirken, müştekiler Yeliz Türkmen ve Doğan Taş'ın bir odaya saklandığı, bu nedenle şüphelinin Doğan ve Yeliz'e karşı eyleminin teşebbüs aşamasında kaldığı kaydedildi.

12 yıl 3 aya kadar hapsi istendi

Murat Dündar'ın hastanenin acil servis giriş ana kapısı ve camına zarar verdiğinin belirtildiği iddianamede, Dündar'ın 'kasten yaralama', 'kasten yaralamaya teşebbüs' ve 'kamu malına zarar verme' suçlarından toplamda 3 yıl 6 aydan 12 yıl 3 aya kadar hapisle cezalandırılması istendi. İddianame, gönderildiği Anadolu 31. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Şüphelinin yargılanmasına başlanacak.

Son dakika haber | Karantinadaki annesini göremediği için bıçakla dehşet saçan şüpheliye hapis istemi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Son dakika haber | Karantinadaki annesini göremediği için bıçakla dehşet saçan şüpheliye hapis istemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bolu'da Motosikletlilere Yönelik Denetim Yapıldı
    16:35 Bolu'da Motosikletlilere Yönelik Denetim Yapıldı

    Bolu'da, İzzet Baysal Caddesi'nde araç trafiğine kapalı olan caddeyi kullanan motosiklet sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, motosikletlerin evrakları kontrol edildi ve sürücülere caddenin sadece yayalar için olduğu hatırlatıldı. Uygulama sonucunda bazı motosiklet sürücülerinin ara sokaklara kaçtığı tespit edildi.

  • Saray ilçesinde uyuşturucu operasyonu: 1 şüpheli gözaltına alındı
    16:33 Saray ilçesinde uyuşturucu operasyonu: 1 şüpheli gözaltına alındı

    Saray ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ayaspaşa Mahallesi'nde bir evde uyuşturucu madde ticareti yapıldığı bilgisine ulaştı. Şüphelinin adresinde yapılan aramada bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyon kapsamında O.D. isimli şüpheli gözaltına alındı.

  • Kastamonu'nun Cide ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü
    16:30 Kastamonu'nun Cide ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü

    Kastamonu'nun Cide ilçesinde çıkan orman yangını, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Yangın, Cide ilçesine bağlı Yenice Karakiraz mevkiinde meydana geldi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ve arazöz ekipleri, yangına hızlı bir şekilde müdahale etti ve yangın kontrol altına alındı.

  • Antalya'da Evde Ölü Bulunan Adamın Cenazesi Morga Kaldırıldı
    16:29 Antalya'da Evde Ölü Bulunan Adamın Cenazesi Morga Kaldırıldı

    Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek turizm merkezinde yaşayan 47 yaşındaki Nevzat Eralp, evinde ölü bulundu. Yakınları tarafından haber alınamayan Eralp'ın durumu 112 acil çağrı merkezine bildirildi. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede Eralp'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Cenaze, hastane morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Bartın Organize Sanayi Bölgesindeki Fabrikada Konteyner Yangını
    16:26 Bartın Organize Sanayi Bölgesindeki Fabrikada Konteyner Yangını

    Bartın Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir fabrikanın bahçesindeki konteynerde çıkan yangın paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle alevler söndürüldü. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

  • Minibüsle ezilen kişi hayatını kaybetti, olay anları kameraya yansıdı
    16:25 Minibüsle ezilen kişi hayatını kaybetti, olay anları kameraya yansıdı

    Antalya'da bir iş yerinden çıkan ve tartıştığı kişileri minibüsüyle ezerek kaçan sürücü, olay yerine geri dönüp direksiyonu tekrar kalabalığın üzerine sürdü. Bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi yaralandı. Olay anları güvenlik kamerasına yansıdı. Minibüs sürücüsü gözaltına alındı.

  • Aksaray'da alacak verecek tartışması kavgaya dönüştü: 2 genç bıçaklandı
    16:24 Aksaray'da alacak verecek tartışması kavgaya dönüştü: 2 genç bıçaklandı

    Aksaray'da iki grup arasında çıkan alacak verecek tartışmasının kavgaya dönüşmesi sonucu 2 genç bıçaklanarak yaralanırken, gözaltına alınan yabancı uyruklu 3 şahıs adliyeye sevk edildi. Olayda yaralanan gençlerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

  • Keşan'da şüphelinin üst aramasında uyuşturucu ve 6 bin 900 TL ele geçirildi
    16:20 Keşan'da şüphelinin üst aramasında uyuşturucu ve 6 bin 900 TL ele geçirildi

    Edirne'nin Keşan ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulan bir şüphelinin üst aramasında, uyuşturucu ve uyuşturucu madde satışından elde edilmiş olabileceği değerlendirilen 6 bin 900 TL ele geçirildi. Şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Şanlıurfa'da trafik kazası: 2 ölü, 6 yaralı
    16:20 Şanlıurfa'da trafik kazası: 2 ölü, 6 yaralı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı. Kaza, Siverek ilçesine bağlı Gerçek Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Kazada, 2 otomobil çarpıştı ve sürücü Haçım Karaca ile Baran Karaca hayatını kaybetti. Yaralılar ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, kaza nedeniyle yolun trafiğe kapatılmasının ardından güvenlik önlemi aldı. Soruşturma başlatıldı.

  • Keşan'da 2 Ruhsatsız Tabanca ve Uyuşturucu Ele Geçirildi
    16:19 Keşan'da 2 Ruhsatsız Tabanca ve Uyuşturucu Ele Geçirildi

    Edirne'nin Keşan ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 2 ruhsatsız tabanca ile uyuşturucu ele geçirildi. Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, durdurdukları araçlarda S.Ç. ve M.K. isimli şahısların üst aramalarında 2 adet ruhsatsız tabanca ve 13 adet fişek buldu. Ayrıca, şüphe üzerine durdurulan C.K.'nin üst aramasında ise şeffaf poşet içerisinde 5,13 gram kimyasala bulanmış tütün ele geçirildi. Şüpheliler gözaltına alınarak adli işlem başlatıldı.


Advertisement