Kardeş ülkeye yardım tırı yola çıktı - Son Dakika
Güncel

Kardeş ülkeye yardım tırı yola çıktı

Kardeş ülkeye yardım tırı yola çıktı Iğdır Ehlibeyt Alimler Derneği, Alulbeyt Vakfı Iğdır Şubesi, Almanya Alulbeyt Kurumu ve İmam Cafer Sadık Camii öncülüğünde toplanan yiyecek tırı Azerbaycan'da bulunan Şehit ve Gazi Ailelerine verilmek üzere yola çıktı.

30.12.2020 16:00  Güncelleme: 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kardeş ülkeye yardım tırı yola çıktı

IĞDIR - Iğdır Ehlibeyt Alimler Derneği, Alulbeyt Vakfı Iğdır Şubesi, Almanya Alulbeyt Kurumu ve İmam Cafer Sadık Camii öncülüğünde toplanan yiyecek tırı Azerbaycan'da bulunan Şehit ve Gazi Ailelerine verilmek üzere yola çıktı.

Atatürk Caddesi Zübeyde Hanım Bulvarı üzerinde düzenlenen etkinliğe Iğdır Ehlibeyt Alimleri Derneği Başkanı Veli Beder, Iğdır İl Müftü Yardımcısı Kudbettin Şen ve vatandaşların katılımı ile Azerbaycan'a uğurlandı.

Iğdır Ehlibeyt Alimleri Derneği Başkanı Veli Beder, "Iğdır Ehlibeyt Alimler Derneği ve Alulbeyt Vakfı Iğdır Şubesi elbirliğiyle Azerbaycan şehitlerine yapılan bu yardımı hazırladık. Biraz sonra yola çıkacak. Allah bu acıları bir daha göstermesin, Ermenilere fırsat vermesin" dedi.

Alulbeyt Vakfı Iğdır Şubesi başkanı Ebülfez Kocadağ ise, "Azerbaycan halkıyla bu bir dayanışmadır. Azerbaycan'ın saldırgan Ermeniler karşısında verdiği haklı mücadelede yanlarındayız. Azerbaycan ordusu Karabağ'da kahramanlık destanı yazmıştır. Kahrolsun Ermenistan" şeklinde konuştu.

Iğdır İl Müftü Yardımcısı Kudbettin Şen, "Kardeş Azerbaycan'ın yanındayız. Olmaya da devam edeceğiz. Bu yardım ve dayanışmaya katkı sunanları kutluyor, tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Daha sonra, dayanışma yardım tırı Azerbaycan ve Türkiye bayrakları ile süslenerek dualar eşliğinde Azerbaycan'a uğurlandı.

Kardeş ülkeye yardım tırı yola çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kardeş ülkeye yardım tırı yola çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement