KKTC'deki firari Rus mahkum Satlaev yakalandı - Son Dakika
Güncel

KKTC'deki firari Rus mahkum Satlaev yakalandı

- KKTC'deki firari Rus mahkum Satlaev yakalandı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet'inde Rus uyruklu firari mahkum Alexandr Satlaev, polis ve özel harekat ekipleri tarafından yapılan operasyon ile boş bir eve girerken yakalandı.

11.02.2021 21:03  Güncelleme: 21:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- KKTC'deki firari Rus mahkum Satlaev yakalandı

LEFKOŞA - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet'inde Rus uyruklu firari mahkum Alexandr Satlaev, polis ve özel harekat ekipleri tarafından yapılan operasyon ile boş bir eve girerken yakalandı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet'inde soygun ve cinsel saldırı girişimi suçlarından tutuklu bulunan Rus uyruklu Alexander Satlaev, Lefkoşa Merkezi Cezaevi'nden 8 şubat tarihinde firar etmişti. Rusya'da 4 kadına tecavüz eden ve 7 kadına ise tecavüz teşebbüsünde bulunan Satlayev, KKTC'de soygun ve cinsel tecavüz suçlarından dolayı tutuklanmıştı. KKTC Polis Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Satlaev'in 3 gün süren operasyon sonunda, polis ve özel hareket ekipleri tarafından akşam saatlerinde Girne'ye bağlı Doğanköy Bölgesi'nde boş bir evde yakalandığı aktarıldı.

Açıklamada, "Firari Şahıs Doğanköy'de Tespit edilerek tutuklandı. Doğanköy'de Aydın Tepe Sokak üzerinde boş bir eve girerek gizlendiği tespit edilen firari şahıs Alexandr Satlaev, polis tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucu yakalandı. Firarinin arama çalışmalarına katkı koyan herkese, polisle birlikte bu süreçte mesai yapan değerli basın mensuplarına, ayrıca duyarlılık göstererek polisle her türlü bilgi paylaşımında bulunan halkımıza teşekkür ederiz" denildi.

KKTC\'deki firari Rus mahkum Satlaev yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel KKTC'deki firari Rus mahkum Satlaev yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement