Son dakika haber | Korkuteli İlçe Jandarmaya yeni komutan - Son Dakika
Güncel

Son dakika haber | Korkuteli İlçe Jandarmaya yeni komutan

Son dakika haber | Korkuteli İlçe Jandarmaya yeni komutan

Son dakika haberi... Korkuteli İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ali Yıldız'ın Van'ın Çatak ilçesine tayininin çıkmasıyla boşalan İlçe Jandarma Komutanlığı görevine, Jandarma Teğmen Vedat Kılınç atandı.

11.08.2020 10:25  Güncelleme: 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Korkuteli İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ali Yıldız'ın Van'ın Çatak ilçesine tayininin çıkmasıyla boşalan İlçe Jandarma Komutanlığı görevine, Jandarma Teğmen Vedat Kılınç atandı.

Son olarak Iğdır Komando Taburunda görev yapan Kılınç, Korkuteli'ne geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

Yaklaşık 15 yıldız Jandarma Teşkilatı içinde görev yaptığını belirten Kılınç, "Korkuteli'de de vatandaşın emniyeti ve güvenliği için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haber | Korkuteli İlçe Jandarmaya yeni komutan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Zonguldak'ta Otobüsten İnerken Yaralanan Kadın
    20:15 Zonguldak'ta Otobüsten İnerken Yaralanan Kadın

    Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir kadın, otobüsten inerken kıyafeti kapıya sıkışınca yere düşerek yaralandı. Ayşe D. isimli yolcu, halk otobüsünün hareket etmesiyle birlikte yere düştü. Diğer yolcuların haber vermesi üzerine sağlık ekipleri olay yerine gelerek Ayşe D.'ye müdahale etti. Yaralı kadın, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Sağlık Bakanı Koca:
    20:13 Sağlık Bakanı Koca: "18 Bin 597 Hekime Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulayıcı Sertifikası Verildi"

    Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'da Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Kılavuz ve Strateji Geliştirme Çalıştayı'na katıldı. Bugüne dek toplam 18 bin 597 adet geleneksel ve tamamlayıcı tıp uygulayıcı sertifikası verildiğini açıkladı. Bakan Koca, Emine Erdoğan'a geleneksel tıbbın simgesi "hayat ağacını" hediye etti.

  • Pamukkale Belediyesi tabelasına Türkiye Cumhuriyeti ibaresi eklendi
    20:13 Pamukkale Belediyesi tabelasına Türkiye Cumhuriyeti ibaresi eklendi

    Ali Rıza Ertemur'un Pamukkale Belediye Başkanı olarak göreve başlamasının ardından Pamukkale Belediyesi tabelasına 'Türkiye Cumhuriyeti' ibaresi eklendi. Türkiye'de bir dönem belediyelerden kaldırılan 'Türkiye Cumhuriyeti' ibaresi, Ali Rıza Ertemur ile Pamukkale Belediyesi'ne geri döndü.


Advertisement