Son dakika Osmaniye haberleri, Osmaniye son dakika, son dakika Osmaniye

Son Dakika Osmaniye Haberleri

  • Osmaniye'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Töreni
    17:44 Osmaniye'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Töreni

    Osmaniye'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümü nedeniyle düzenlenen törende, şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi ve konuşmalar yapıldı. Vali, milletvekilleri ve protokol mensupları şehit kabirlerini ziyaret ederek karanfil bıraktı.

  • Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Törenleri
    13:26 Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Törenleri

    Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla törenler düzenlendi. Törenlerde şehitlik anıtlarına çelenkler sunuldu, Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi. Protokol üyeleri ve vatandaşlar şehit mezarlarına karanfil bıraktı.

  • Osmaniye'de 'Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları' Projesi ile öğrencilerle gaziler bir araya geldi
    10:48 Osmaniye'de 'Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları' Projesi ile öğrencilerle gaziler bir araya geldi

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koordinasyonunda Osmaniye'de gerçekleştirilen 'Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları' projesi kapsamında, gaziler ve öğrenciler bir araya geldi. Toplantıda konuşan Kıbrıs Gazisi Mehmet Emin Esen, savaş sanayisinin önemine vurgu yaparak, eğitimin ve teknolojinin önemini vurguladı.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Türkiye'ye, Türk insanına ve Osmaniye'ye güveniyorum
    17 Mar CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Türkiye'ye, Türk insanına ve Osmaniye'ye güveniyorum

    Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Osmaniye'yi ziyaret ederek partililerle buluştu. Konuşmasında Türkiye'ye, Türk insanına ve Osmaniye'ye olan güvenini vurgulayan Özel, Serkan'ın kazanacağını ve Osmaniye'nin kazanacağını belirtti.

  • Alevlere teslim olan TOFAŞ'ın sürücüsü yaralandı
    17 Mar Alevlere teslim olan TOFAŞ'ın sürücüsü yaralandı

    Osmaniye'de seyir halindeyken motor bölümü yanan TOFAŞ'ın sürücüsü hafif şekilde yaralandı. Yangın, Düziçi Gökçayır köyünde meydana geldi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi ve yangın kısa sürede söndürüldü. Yangında araç hurda yığınına döndü.

  • Osmaniye'de Tofaş Otomobilin Motor Bölümü Yanarak Hurda Yığınına Döndü
    17 Mar Osmaniye'de Tofaş Otomobilin Motor Bölümü Yanarak Hurda Yığınına Döndü

    Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde seyir halindeyken motor bölümü yanan Tofaş marka otomobilin sürücüsü hafif şekilde yaralandı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

  • Osmaniye'de inşaat çökmesi: Yaralı işçilerin sağlık durumu iyi
    17 Mar Osmaniye'de inşaat çökmesi: Yaralı işçilerin sağlık durumu iyi

    Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde devam eden bir inşaatta beton dökümü esnasında meydana gelen çökmede yaralanan 4 işçinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kurtarılan işçiler ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. İşçilerin hayati tehlikesinin bulunmadığı ve vücutlarında kırıklar olduğu açıklandı.

  • Beton dökümü esnasında çökme meydana geldi, 4 işçi yaralandı
    17 Mar Beton dökümü esnasında çökme meydana geldi, 4 işçi yaralandı

    Osmaniye'de beton dökümü esnasında inşaatta meydana gelen çökmede ilk belirlemelere göre 4 işçi yaralandı. Olay, Düziçi ilçesi Alibozlu köyünde meydana geldi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İnşaat alanından kurtarılan 4 işçi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralı işçilerin isimlerinin; M.Ş., A.B., İ.K. ve İ.P. olduğu öğrenildi.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Tayyip Erdoğan'a eleştiri: '838 emekliye 1 ayda verilen para Tayyip Bey'in korunması için bir günde harcanıyor'
    17 Mar CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Tayyip Erdoğan'a eleştiri: '838 emekliye 1 ayda verilen para Tayyip Bey'in korunması için bir günde harcanıyor'

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Osmaniye'de yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koruma masraflarını eleştirdi. Özel, 838 emekli maaşının bir günde Tayyip Erdoğan'ın korunması için harcandığını belirtti ve millete iş, aş lazım olduğunu vurguladı.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Türkiye İttifakı, Filenin Sultanları ile ağlayanların ittifakıdır
    17 Mar CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Türkiye İttifakı, Filenin Sultanları ile ağlayanların ittifakıdır

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye İttifakı'nın Filenin Sultanları dünya şampiyonu olunca bayrak göndere çekilirken, İstiklal Marşı söylenirken ağlayanların ittifakı olduğunu söyledi. Özel, Osmaniye'de düzenlenen bir programda emeklilerin ekonomik sıkıntılarını eleştirerek, çiftçilerin milletin efendisi olacağı sözünü verdi. Ayrıca, Cumhur İttifakı'nı eleştirerek Türkiye İttifakı'nın herkesi birleştirmeyi hedeflediğini belirtti.

  • Osmaniye'de inşaatta meydana gelen çökmede 4 işçi yaralandı
    17 Mar Osmaniye'de inşaatta meydana gelen çökmede 4 işçi yaralandı

    Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde devam eden inşaatta beton dökümü esnasında meydana gelen çökmede 4 işçi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralı işçiler ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Osmaniye Düziçin'de emeklilere seslendi
    17 Mar CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Osmaniye Düziçin'de emeklilere seslendi

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Osmaniye Düziçin'de emeklilere hitap ederek, AKP iktidarı döneminde emekli maaşlarının düştüğünü ve kaybedilen hakların seçim sandığında aranması gerektiğini söyledi. Ayrıca, altın madeni tehlikesine karşı mücadele edeceklerini ve öğretmenlere destek verdiklerini belirtti.

  • Kızılay, Yetim Çocuklara Nakdi Destek Sağlıyor
    17 Mar Kızılay, Yetim Çocuklara Nakdi Destek Sağlıyor

    Kızılay, Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen bölgelerde gerçekleştirdiği Yetim Destek Programı ile 3 bin 235 ebeveyn kaybı yaşamış çocuğa 14 milyon 791 bin 500 TL'lik destek sağlarken 532 yetime de aylık 2 bin TL düzenli yardım ulaştırıyor. Türk Kızılay, her yıl yaklaşık 50 bin ebeveyn kaybı yaşamış çocuğa yönelik ayni veya nakdi yardım çalışmaları yürütüyor. Depremlerden etkilenen 10 ilde anne, baba veya her iki ebeveynini kaybetmiş yetim ve öksüz kalmış çocuklara verilen düzenli nakit destekler Adıyaman, Kahramanmaraş, Hatay, Malatya, Gaziantep, Osmaniye, Adana, Malatya, Elazığ ve Diyarbakır'da uygulanıyor.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Düziçi ve Osmaniye'de halka hitap edecek
    17 Mar CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Düziçi ve Osmaniye'de halka hitap edecek

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Düziçi ve Osmaniye'de halka hitap edecek, daha sonra Adana'nın Ceyhan ve Seyhan ilçelerinde halk buluşmasında vatandaşlara seslenecek. Ayrıca, CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Zeydan Karalar'ın proje tanıtım toplantısına ve iftar programına katılacak.

  • Kara Yollarında Yapım ve Bakım Çalışmaları Devam Ediyor
    17 Mar Kara Yollarında Yapım ve Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

    Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. TEM Otoyolu'nun Babaeski-Lüleburgaz kavşakları kesimi, Ankara-Niğde Otoyolu'nun Emirler Kavşağı bağlantı yolu, Selçuk-Ortaklar-Aydın yolunun belirli kesimleri, Osmaniye-Gaziantep yolunun belirli kesimleri, Tokat-Niksar yolunun belirli kesimleri, Çanakkale-Ezine-Ayvacık yolunun belirli kesimleri, Seydikemer-Söğüt yolunun belirli kesimleri, İnebolu-Abana-Çatalzeytin yolunun belirli kesimleri, Diyarbakır-Mardin yolunun belirli kesimleri ve Artvin-Erzurum yolunun belirli kesimlerinde yapılan çalışmalar nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

  • Osmaniye'de Refüje Bırakılan Şüpheli Çanta Tedirginlik Yarattı
    16 Mar Osmaniye'de Refüje Bırakılan Şüpheli Çanta Tedirginlik Yarattı

    Osmaniye Alibeyli Mahallesi'nde bulunan Dr. Devlet Bahçeli Bulvarı'nda refüje bırakılan şüpheli çanta, vatandaşların ihbarı üzerine polis ekipleri tarafından incelendi. Yol trafiğe kapatılarak çanta uzaktan kontrollü bir şekilde patlatıldı. Patlatma sonucunda çantanın boş olduğu belirlendi.

  • İYİ Parti Genel Sekreteri Ayfer Yılmaz: 'Yerel Yönetimlerde Üretmenin Kapısını Açacağız'
    16 Mar İYİ Parti Genel Sekreteri Ayfer Yılmaz: 'Yerel Yönetimlerde Üretmenin Kapısını Açacağız'

    İYİ Parti Genel Sekreteri Ayfer Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Osmaniye'ye gelerek yerel yönetimlerde üretmenin kapısını açacaklarını söyledi.

  • Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası Osmaniye'de Başladı
    16 Mar Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası Osmaniye'de Başladı

    Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası' Osmaniye ayağı başladı. Turnuvaya 7 takım katılıyor ve müsabakalar 22 Mart'a kadar devam edecek. Dereceye giren takımlara ödül verilecek.

  • Depremin Vurduğu Osmaniye'de Afetzede Çocuklara Futbol Eğitimi
    16 Mar Depremin Vurduğu Osmaniye'de Afetzede Çocuklara Futbol Eğitimi

    Osmaniye'de depremden etkilenen çocuklara destek olmak amacıyla antrenör Yusuf Çakır tarafından toprak sahada futbol eğitimi veriliyor. Mahalle esnafının da desteğiyle açılan spor kursu, çocukları eğitime ve spora yönlendirmeyi hedefliyor. Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması ve geleceğin yıldızlarının yetiştirilmesi amaçlanıyor.

  • Osmaniye'de Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü için mevlit okutuldu
    15 Mar Osmaniye'de Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü için mevlit okutuldu

    Osmaniye'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü programı kapsamında cuma namazında şehitler için mevlit okutuldu. Vali, komutanlar, belediye başkanı, güvenlik güçleri ve vatandaşlar da mevlide katıldı. Mevlit programında Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu, ardından şehitler için dua edildi.

  • Osmaniye'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü programı
    15 Mar Osmaniye'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü programı

    Osmaniye'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü programı çerçevesinde şehitler için mevlit okutuldu. Osmaniye Bülbül Camii'nde gerçekleştirilen mevlide, birçok yetkili ve vatandaş katıldı. Mevlit programında Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu, ardından şehitler için dua edildi.

  • Kadirli'de Benzin ve Mazota Zam Tepkisi
    15 Mar Kadirli'de Benzin ve Mazota Zam Tepkisi

    Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yaşayan vatandaşlar, benzine 1 lira 53 kuruş ve mazota 1 lira 10 kuruş zam yapılmasına tepki gösterdi. Vatandaşlar, zamların işlerini etkilediğini ve giderlerinin arttığını belirtti.

  • Osmaniye'de Aranan İki Şahıs Yakalandı
    14 Mar Osmaniye'de Aranan İki Şahıs Yakalandı

    Osmaniye'de çeşitli suçlardan hapis cezası bulunan Serkan Ş. ve Yılmaz Mete Ö., polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, 17 yıl 2 ay 20 gün hapis cezası olan Serkan Ş. ve 13 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası olan Yılmaz Mete Ö.'nün kaldığı adres tespit edildi. İki şüpheli gözaltına alındıktan sonra mahkemece tutuklandı.

  • Osmaniye'de Çocuklara Ramazan Eğlencesi Düzenlendi
    14 Mar Osmaniye'de Çocuklara Ramazan Eğlencesi Düzenlendi

    Osmaniye İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kolları tarafından çocuklara yönelik ramazan eğlencesi düzenlendi. Etkinlikte Kur'an tilaveti, ilahi dinletisi, sema gösterisi ve Hacivat-Karagöz oyunu yer aldı. Osmaniye İl Müftüsü Ali Çakmak, etkinlikle çocuklara milli ve manevi değerlerin tanıtıldığını belirtti.

  • Depremzede Aile Konteynerde Elektrik Sorunu Yaşıyor
    14 Mar Depremzede Aile Konteynerde Elektrik Sorunu Yaşıyor

    Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yaşayan depremzede Hüsne Kafalı, ağır hasarlı evinin yıkılmasından sonra kaldığı konteynere elektrik bağlatamadığını söyledi. Hasta annesine bakan Fatma Kafalı, elektrik aboneliği verilmemesi nedeniyle mağdur olduklarını belirtti. Ailenin konteynerde yaşadığı ısınma sorunu da devam etmektedir.

  • Osmaniye'de yolcu otobüsünde sentetik uyuşturucu ele geçirildi, şüpheli tutuklandı
    14 Mar Osmaniye'de yolcu otobüsünde sentetik uyuşturucu ele geçirildi, şüpheli tutuklandı

    Osmaniye'de yolcu otobüsünde yapılan aramada, bir bavulda 11 kilo 250 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Bavulun sahibi tutuklandı.

  • Otobüste uyuşturucu ile yakalanan yolcu tutuklandı
    14 Mar Otobüste uyuşturucu ile yakalanan yolcu tutuklandı

    Osmaniye'de durdurulan otobüsteki yolcunun valizinden 11 kilo 250 uyuşturucu madde ele geçirildi. Muhammed Ali E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Osmaniye'de Otobüste Uyuşturucu Operasyonu: 11 Kilo 250 Gram Skunk Ele Geçirildi
    14 Mar Osmaniye'de Otobüste Uyuşturucu Operasyonu: 11 Kilo 250 Gram Skunk Ele Geçirildi

    Osmaniye Emniyet Müdürlüğü ve Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışması sonucunda, Osmaniye'de durdurulan bir otobüste yapılan aramada, yolcunun valizinde 11 kilo 250 gram uyuşturucu madde bulundu. Muhammed Ali E. isimli şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, depremde yakınlarını kaybeden vatandaşlarla iftar yemeğinde buluştu
    13 Mar Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, depremde yakınlarını kaybeden vatandaşlarla iftar yemeğinde buluştu

    Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, depremde yakınlarını kaybeden vatandaşlarla iftar yemeğinde bir araya geldi. Osmaniye Organize Sanayi Bölgesinde düzenlenen iftar programına, deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşların yakınları ve Vali Erdinç Yılmaz katıldı. Vali Yılmaz, iftar öncesinde depremzede vatandaşlarla sohbet ederek onlara hayırlı Ramazanlar diledi. Programda konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, depremde kaybettiklerimizi unutmamızın asla mümkün olmadığını belirtti.

  • Civciv Fiyatlarındaki Artış Vatandaşların Alım Gücünü Etkiliyor
    12 Mar Civciv Fiyatlarındaki Artış Vatandaşların Alım Gücünü Etkiliyor

    Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde semt pazarında civciv satan esnaf, vatandaşların alım gücünün düştüğünü belirtti. Esnaf, yüksek maliyetler nedeniyle fiyatların arttığını ve bu durumun vatandaşları etkilediğini ifade etti. Bir vatandaş ise pahalı olduğu için civciv yerine köy yumurtası tercih ettiğini söyledi.

  • CHP Milletvekili Asu Kaya, Osmaniye'de emekli sorunlarını dinledi
    12 Mar CHP Milletvekili Asu Kaya, Osmaniye'de emekli sorunlarını dinledi

    CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde pazarda alışveriş yapan vatandaşların sorunlarını dinledi. Pazarda alışveriş yapan bir kadın, emekli maaşlarıyla geçinemediklerini belirterek iktidara seslendi. Kaya, Bahçe ilçesindeki eksikliklere dikkat çekerek emeklilerin zor durumda olduğunu vurguladı.

  • Depremzedeler Ramazan Ayını Birlikte Karşıladı
    11 Mar Depremzedeler Ramazan Ayını Birlikte Karşıladı

    Hatay ve Osmaniye'de konteyner kentte kalan depremzedeler, ramazan ayının ilk oruçlarını birlikte açtı. İskenderun ilçesindeki İbrahim Çeçen Vakfı Konteyner Kenti'nde yaşayan vatandaşlar toplu iftar programına katıldı. Depremden etkilenen Doğruloğlu ailesi ise Karaçay Konteyner Kent'te ramazanın ilk iftarını ailecek yaptı. Depremzedeler, birlikte ramazana kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

  • Osmaniye'de asayiş uygulamalarında 14 şüpheli tutuklandı
    11 Mar Osmaniye'de asayiş uygulamalarında 14 şüpheli tutuklandı

    Osmaniye'de yapılan asayiş uygulamalarında çeşitli suçlardan aranan 75 şüpheli yakalandı. Uygulamalarda, ruhsatsız silahlar ve çalıntı araçlar ele geçirildi. Gözaltına alınan 75 şüpheliden 14'ü tutuklandı.

  • Kadirli'de kuzenini av tüfeğiyle vurarak öldüren şüpheli yakalandı
    11 Mar Kadirli'de kuzenini av tüfeğiyle vurarak öldüren şüpheli yakalandı

    Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yaşanan olayda, Musa Batur isimli şahıs kuzeni Eyüp S. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada Eyüp S, evdeki av tüfeğiyle Batur'a ateş etti. Başından vurulan Musa Batur, olay yerinde hayatını kaybetti. Şüpheli Eyüp S. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

  • Osmaniye'de Fırtına: Ahırın Çatısı Uçtu, Ağaçlar Kırıldı
    11 Mar Osmaniye'de Fırtına: Ahırın Çatısı Uçtu, Ağaçlar Kırıldı

    Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle bir ahırın çatısı uçtu, ağaçların dalları kırıldı. Fırtına sırasında ahırın çatısı uçarak bahçeye savruldu ve iki kişi hafif yaralandı. Fırtına anında yaşananlar anlatıldı.

  • Osmaniye'de Yabancı Uyruklu Şahıs Fuhşa Zorladı, Tutuklandı
    11 Mar Osmaniye'de Yabancı Uyruklu Şahıs Fuhşa Zorladı, Tutuklandı

    Osmaniye'de insan ticareti suçuyla mücadele operasyonu düzenleyen polis ekipleri, yabancı uyruklu bir şahsın akrabasını ve eşini zorla fuhuşa yönlendirdiğini tespit etti. Şahıs tutuklandı ve mağdur olan kadınlar İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.

  • Osmaniye'de Zorla Fuhuş Yaptırma İddiasıyla Tutuklama
    11 Mar Osmaniye'de Zorla Fuhuş Yaptırma İddiasıyla Tutuklama

    Osmaniye'de biri eşi, diğeri akrabası 2 kadına zorla fuhuş yaptırdığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. Suriye uyruklu A.A., sorgusunda evlendirilme vaadiyle Türkiye'ye getirildiğini ve yanına yerleştiği akrabası L.H. tarafından fuhşa zorlandığını ileri sürdü. L.H'nin karısı E.İ. de eşi tarafından şiddet ve baskıyla para karşılığı fuhşa zorlandığını iddia etti. İddialar üzerine gözaltına alınan L.H, tutuklandı ve iki kadın İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi.

  • 1 aylık hamile kadını 70 bin TL'ye sattı
    11 Mar 1 aylık hamile kadını 70 bin TL'ye sattı

    Osmaniye'de, eşi E.İ. ve kadın akrabası A.A.'ya zorla fuhuş yaptıran Suriye uyruklu Luey H. tutuklandı. 22 yaşındaki A.A., 55 yaşında bir kişiye 70 bin TL karşılığında satıldığını söylerken, 4 yıldır şiddet gören eş de eşinin cinsel içerikli videolarla tehdit etmesi nedeniyle para karşılığında fuhuş yaptığını belirtti.

  • Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Ramazan Ayının İlk Teravih Namazı Eda Edildi
    10 Mar Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Ramazan Ayının İlk Teravih Namazı Eda Edildi

    Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de ramazan ayının ilk teravih namazı eda edildi. Adana'da Sabancı Merkez Camisi'nde vaaz verildi ve namaz kılındı. Mersin'de Muğdat Camisi'nde vaaz verildi ve namaz kılındı. Hatay'da 500 Konutlar Camisi'nde vaaz verildi ve namaz kılındı. Osmaniye'de Ala Cami'nde vaaz verildi, Kur'an-ı Kerim okundu ve namaz kılındı.

  • Osmaniye'de silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı
    10 Mar Osmaniye'de silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı

    Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. İbrahim P. tarafından diğer 3 kişiye av tüfeğiyle ateş açıldı. Yaralılardan Okan O. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaçan İbrahim P. ise jandarma tarafından yakalandı.

  • Osmaniye'de çıkan kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı
    10 Mar Osmaniye'de çıkan kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

    Osmaniye'de gece saatlerinde çıkan kavgada av tüfeğiyle ateş açan bir şahıs, Okan Onaylı, K.Y. ve H.İ.'yi vurarak 1 kişinin ölümüne, 2 kişinin yaralanmasına neden oldu. Olayın ardından kaçan zanlı, av tüfeğiyle birlikte yakalandı.

  • DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Osmaniye'de seçim irtibat merkezi açılışında konuştu
    09 Mar DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Osmaniye'de seçim irtibat merkezi açılışında konuştu

    DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Osmaniye'de partisinin seçim irtibat merkezi açılışına katıldı. Uysal, seçim otobüsünden vatandaşlara hitap ederek, 31 Mart seçimlerinin Osmaniye'nin kendi kaderine hükmettiği günler olduğunu belirtti ve Osmaniye'nin yeniden imar edilmesi gerektiğini vurguladı.

  • Osmaniye'de düzenlenen kadınlar arası bocce turnuvasını Milli Eğitim Müdürlüğü takımı kazandı
    09 Mar Osmaniye'de düzenlenen kadınlar arası bocce turnuvasını Milli Eğitim Müdürlüğü takımı kazandı

    Osmaniye'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen kadınlar arası bocce turnuvasında Milli Eğitim Müdürlüğü takımı şampiyon oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Bocce İl Temsilciliği tarafından düzenlenen turnuvaya 16 takım katıldı. Final müsabakasında İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Korkut Ata Üniversitesi takımını 12-9 yenerek birinci oldu. Turnuvanın üçüncülüğünü ise OSB takımı elde etti. Ödül töreninde Vali Erdinç Yılmaz, dereceye giren takımlara kupa, sporculara madalya ve hediye verdi.

  • Doğu Akdeniz için şiddetli yağış uyarısı
    08 Mar Doğu Akdeniz için şiddetli yağış uyarısı

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Akdeniz'de etkili olan gök gürültülü sağanak yağışın, yarın sabah saatlerine kadar Osmaniye geneliyle Adana'nın doğu, Hatay'ın kıyı ve Kahramanmaraş'ın güneybatı ilçelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Yağış nedeniyle ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, heyelan, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

  • Osmaniye'de 60 yaş üstü vatandaşlara trafik eğitimi verildi
    08 Mar Osmaniye'de 60 yaş üstü vatandaşlara trafik eğitimi verildi

    Osmaniye Jandarma Komutanlığı tarafından 60 yaş üstü vatandaşlara yönelik düzenlenen 'Haydi Amcalar, Trafikte Güvenli Sürüşe' projesi kapsamında eğitim verildi. İl Jandarma Komutanlığı Salonu'nda gerçekleştirilen eğitimde, yaşlı vatandaşlara trafik uyarı işaretleri ve sürüş kuralları hakkında teorik bilgiler aktarıldı. Ardından jandarma ekipleri gözetiminde pratik eğitim yapıldı.

  • Hatay ve Osmaniye'de AK Parti İl Kadın Kolları 8 Mart'ı kutladı
    08 Mar Hatay ve Osmaniye'de AK Parti İl Kadın Kolları 8 Mart'ı kutladı

    Hatay ve Osmaniye'de AK Parti İl Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla basın açıklaması yaptı. Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Gül Çalım, kadın hakları ve eşitliğine yönelik mücadelelerinin süreceğini belirtti. Osmaniye İl Kadın Kolları Başkanı Sultan Okur ise 8 Mart'ın emek veren, alın teri döken, üreten tüm kadınların günü olduğunu vurguladı.

  • Osmaniye'de iş yerleri ve evleri yıkılan kadın esnaf, konteyner kentte hayata tutunuyor
    08 Mar Osmaniye'de iş yerleri ve evleri yıkılan kadın esnaf, konteyner kentte hayata tutunuyor

    Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Osmaniye'de iş yerleri ve evleri yıkılan kadın esnaf, konteyner kentte oluşturulan dükkanlarda hayata tutunmaya devam ediyor. Zor zamanlar geçiren esnaf, yeni iş yerleri açarak ekonomik kayıpları gidermeye çalışıyor.

  • Jandarma 'Haydi Amcalar, Trafikte Güvenli Sürüşe Projesi' kapsamında 60 yaş üstü vatandaşlara eğitim verdi
    08 Mar Jandarma 'Haydi Amcalar, Trafikte Güvenli Sürüşe Projesi' kapsamında 60 yaş üstü vatandaşlara eğitim verdi

    Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı, 'Haydi Amcalar, Trafikte Güvenli Sürüşe Projesi' çerçevesinde 60 yaş üstü vatandaşlara trafik eğitimi verdi. Eğitimde trafik uyarı işaretleri, sürüş kuralları ve güvenli araç kullanma konuları ele alındı.

  • Osmaniye'de suç örgütlerine yönelik operasyonda 39 kişi tutuklandı
    08 Mar Osmaniye'de suç örgütlerine yönelik operasyonda 39 kişi tutuklandı

    Osmaniye'de iki ayrı suç örgütüne yönelik düzenlenen 'Mahzen-3' operasyonunda gözaltına alınan 52 şüpheliden 39'u tutuklandı. Operasyon sonucunda suç örgütü elebaşları da dahil olmak üzere 39 zanlı tutuklandı, 11'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Operasyon kapsamında suç örgütlerinin işlediği olaylar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

  • Osmaniye'de Mahzen-3 Operasyonunda 39 Şüpheli Tutuklandı
    08 Mar Osmaniye'de Mahzen-3 Operasyonunda 39 Şüpheli Tutuklandı

    Osmaniye'de gerçekleştirilen Mahzen-3 operasyonunda gözaltına alınan 52 şüpheliden 39'u tutuklandı. Operasyon kapsamında ele geçirilen silahlar, uyuşturucu ve diğer deliller de incelenmek üzere emniyete teslim edildi.

  • Osmaniye'de Mahzen-3 Operasyonunda Gözaltına Alınan 52 Kişi Adliyeye Sevk Edildi
    07 Mar Osmaniye'de Mahzen-3 Operasyonunda Gözaltına Alınan 52 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

    Osmaniye'de düzenlenen Mahzen-3 operasyonunda gözaltına alınan 52 kişi, adliyeye sevk edildi. Operasyonda suç örgütü elebaşları da bulunuyor. Şüpheliler hakkında çeşitli suçlardan adli işlem başlatıldı.

  • Osmaniye'de Mahzen-3 Operasyonunda 55 Şüpheliden 52'si Adliyeye Sevk Edildi
    07 Mar Osmaniye'de Mahzen-3 Operasyonunda 55 Şüpheliden 52'si Adliyeye Sevk Edildi

    Osmaniye'de düzenlenen Mahzen-3 operasyonunda gözaltına alınan 55 şüpheliden 52'si adliyeye sevk edildi. Operasyonda, suç örgütü elebaşları Murat Özdemir ve Cengiz Arslan da dahil olmak üzere 55 şüpheli yakalanmıştı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonun sonucunda iki organize suç örgütünün çökertildiğini ve suçlamalar arasında uyuşturucu ticareti, tehdit, yaralama gibi suçlar olduğunu açıklamıştı.

  • Adana'da otomobille işçi servisinin çarpıştığı kazada hayatını kaybeden anne ve oğlunun cenazeleri Osmaniye'de defnedildi
    06 Mar Adana'da otomobille işçi servisinin çarpıştığı kazada hayatını kaybeden anne ve oğlunun cenazeleri Osmaniye'de defnedildi

    Adana'nın Yüreğir ilçesinde meydana gelen kazada ölen Hayriye (50) ve oğlu Mehmet Can Andırın'ın (27) cenazeleri, Osmaniye'deki Asri Mezarlık Camisi'nde düzenlenen cenaze namazının ardından toprağa verildi. Kazada, servis minibüsüyle çarpışan otomobilin sürücüsü Mehmet Can Andırın ve annesi hayatını kaybederken, servisteki 14 kişi yaralandı.

  • Osmaniye'de sağanak ve dolu nedeniyle tarım arazileri sular altında kaldı
    06 Mar Osmaniye'de sağanak ve dolu nedeniyle tarım arazileri sular altında kaldı

    Osmaniye'de öğleden sonra başlayan ve yer yer etkisini artıran sağanak ve dolu, Bahçe, Kırmacılı ve Gökçedam köylerinde tarım arazilerini ve bahçeleri sular altında bıraktı. Yağışların gece saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

  • Osmaniye'de DEAŞ Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı
    06 Mar Osmaniye'de DEAŞ Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

    Osmaniye'de gerçekleştirilen operasyonda terör örgütü DEAŞ'a bağlantılı olduğu tespit edilen bir kişi gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda şüpheli şahıs tutuklandı ve cezaevine teslim edildi.

  • Osmaniye'de yapılan operasyonda silah, uyuşturucu ve para ele geçirildi
    06 Mar Osmaniye'de yapılan operasyonda silah, uyuşturucu ve para ele geçirildi

    Osmaniye'de gerçekleştirilen Mahzen-3 operasyonunda ev, iş yeri ve araçlarda yapılan aramalarda çok sayıda silah, mühimmat, uyuşturucu ve para ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan suç örgütü elebaşları Murat Özdemir ve Cengiz Arslan da dahil olmak üzere 55 şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • Osmaniye'de DEAŞ şüphelisi tutuklandı
    06 Mar Osmaniye'de DEAŞ şüphelisi tutuklandı

    Osmaniye'de terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, DEAŞ'ın Suriye'deki faaliyetlerine katıldığı iddia edilen A.M'nin saklandığı adresi belirledi. Zanlı, adrese düzenlenen operasyonda gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen A.M, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

  • Osmaniye'de düzenlenen operasyonda cephanelik bulundu
    06 Mar Osmaniye'de düzenlenen operasyonda cephanelik bulundu

    Osmaniye'de yapılan 'Mahzen-3' operasyonunda, 2 ayrı organize suç örgütü çökertildi ve 57 kişi gözaltına alındı. Operasyonlarda şüphelilerin evlerinde ve iş yerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda ruhsatsız silah, uyuşturucu madde ve para ele geçirildi.

  • Osmaniye'de Asayiş Uygulamalarında 94 Şüpheli Yakalandı, 21 Kişi Tutuklandı
    05 Mar Osmaniye'de Asayiş Uygulamalarında 94 Şüpheli Yakalandı, 21 Kişi Tutuklandı

    Osmaniye'de yapılan polis asayiş uygulamaları sonucunda son bir hafta içerisinde 94 şüpheli yakalandı ve 21 kişi tutuklandı. Yapılan operasyonlarda 5 ruhsatsız tüfek, 7 ruhsatsız tabanca, uyuşturucu maddeler ve çalıntı araçlar ele geçirildi.

  • ANGİKAD, deprem bölgesinde kadın girişimcilere destek programı başlatıyor
    05 Mar ANGİKAD, deprem bölgesinde kadın girişimcilere destek programı başlatıyor

    Girişimci İş Kadınları Derneği (ANGİKAD), Hatay, Malatya, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Osmaniye'deki kadın girişimcilere yönelik eğitim ve destek programları gerçekleştireceği Yeniden Başla Projesi'ni duyurdu. Proje kapsamında kadın girişimcilere iş kurma süreçlerine yönelik eğitim ve mentörlük hizmetleri verilecek, iş ağlarının geliştirilmesi için destekler sağlanacak. Ayrıca, yeni iş fikirlerini hayata geçirmek isteyen kadın girişimcilerin işletmeleri de desteklenecek.

  • Kadirli'de şarampole devrilen kamyonetin sürücüsü ağır yaralandı
    04 Mar Kadirli'de şarampole devrilen kamyonetin sürücüsü ağır yaralandı

    Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, Mahmut A. idaresindeki kamyonet, Kadirli-Kozan kara yolu Çukurköprü mevkisinde şarampole devrildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan sürücü, Kadirli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının sağlık durumu ağır.

  • Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu orman yangını çıktı
    04 Mar Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu orman yangını çıktı

    Kadirli ilçesine bağlı Kızyusuflu köyünde yıldırım düşmesi sonucu ormanlık alanda yangın çıktı. İhbar üzerine itfaiye ve Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri olay yerine sevk edildi ve yangın kısa sürede söndürüldü.

  • Osmaniye'de Dünya Kadınlar Günü kapsamında kadınlar arası bocce turnuvası başladı
    04 Mar Osmaniye'de Dünya Kadınlar Günü kapsamında kadınlar arası bocce turnuvası başladı

    Osmaniye'de Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Bocce İl Temsilciliği tarafından düzenlenen kadınlar arası bocce turnuvası başladı. Özden Huzurevi Bocce Sahası'nda gerçekleştirilen turnuvaya 16 takım katıldı. Açılış töreninde konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Ali Kılıçkeser, sporculara başarılar diledi. Turnuva, 8 Mart'ta sona erecek.

  • Osmaniye'de Yolcu Minibüsünde Sentetik Uyuşturucu Ele Geçirildi
    04 Mar Osmaniye'de Yolcu Minibüsünde Sentetik Uyuşturucu Ele Geçirildi

    Osmaniye'de yapılan bir uygulama noktasında durdurulan yolcu minibüsünde, bir bagajda 2 kilo 150 gram sentetik uyuşturucu bulundu. Bagajın sahibi olan Ramazan S. gözaltına alındı ve tutuklandı.

  • Osmaniye'de yolcu minibüsünde 2 kilo 150 gram skunk maddesi bulunan şahıs tutuklandı
    04 Mar Osmaniye'de yolcu minibüsünde 2 kilo 150 gram skunk maddesi bulunan şahıs tutuklandı

    Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yol uygulama noktasında durdurduğu yolcu minibüsünün bagajında yapılan aramada, Ramazan S. adlı şahsa ait torba içerisinde 2 kilo 150 gram skunk maddesi ele geçirildi. Ramazan S. tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • İçişleri Bakanı: Osmaniye'de 2 organize suç örgütü çökertildi, 55 şüpheli yakalandı
    04 Mar İçişleri Bakanı: Osmaniye'de 2 organize suç örgütü çökertildi, 55 şüpheli yakalandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Osmaniye'de düzenlenen 'Mahzen-3' operasyonlarında 2 organize suç örgütünün çökertildiğini ve 55 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Operasyonlarda ele geçirilen silahlar, uyuşturucu maddeler ve diğer delillerle birlikte suç örgütlerine göz açtırmayacaklarını belirten Yerlikaya, güvenlik güçlerini tebrik etti.

  • Osmaniye'de Organize Suç Örgütü Operasyonu: 55 Şüpheli Yakalandı
    04 Mar Osmaniye'de Organize Suç Örgütü Operasyonu: 55 Şüpheli Yakalandı

    Osmaniye'de eş zamanlı olarak düzenlenen 'Mahzen-3' operasyonlarında elebaşılığını Murat Özdemir ve Cengiz Arslan'ın yaptığı 2 ayrı Organize Suç Örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşlarının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 55 şüpheli yakalandı. Operasyonlar sonucu; 61 adet ruhsatsız tabanca, 32 adet tüfek, 1,5 kg muhtelif uyuşturucu madde, çok sayıda mermi ve çok miktarda Türk Lirasına el konuldu.

  • Osmaniye'de 2 Organize Suç Örgütü Çökertildi, 55 Şüpheli Yakalandı
    04 Mar Osmaniye'de 2 Organize Suç Örgütü Çökertildi, 55 Şüpheli Yakalandı

    Osmaniye'de eş zamanlı olarak düzenlenen 'Mahzen-3' operasyonlarında, Murat Özdemir ve Cengiz Arslan'ın liderlik ettiği 2 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlar sonucunda elebaşları da dahil olmak üzere toplamda 55 şüpheli gözaltına alındı.

  • Kadirli'de motosiklet kazası: Sürücü hayatını kaybetti
    03 Mar Kadirli'de motosiklet kazası: Sürücü hayatını kaybetti

    Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Kerim Ünsalan idaresindeki motosiklet ile Murat K. idaresindeki otomobil çarpıştı. Kazada ağır yaralanan Ünsalan, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Murat K. ise gözaltına alındı.

  • Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde iki otomobil çarpışması: 5 kişi yaralandı
    02 Mar Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde iki otomobil çarpışması: 5 kişi yaralandı

    Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Feyyaz G. idaresindeki bir otomobil ile Seyit K'nin kullandığı başka bir otomobil çarpıştı. Kazada, araçların sürücüleriyle birlikte 3 kişi yaralandı. Yaralılar, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak Kadirli Devlet Hastanesine sevk edildi.

  • Emekliler Bayram İkramiyesini Yetersiz Buldu
    02 Mar Emekliler Bayram İkramiyesini Yetersiz Buldu

    Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yaşayan emekliler, 3 bin liralık bayram ikramiyesini az bularak tepki gösterdi. Emekli vatandaşlar, fiyatların artmasıyla birlikte ikramiyenin yetersiz kaldığını belirtti. Emeklilere daha fazla destek verilmesi talep edildi.

  • Osmaniye'de 500 çiftçiye Ayçiçek tohumu dağıtıldı
    02 Mar Osmaniye'de 500 çiftçiye Ayçiçek tohumu dağıtıldı

    Osmaniye'de Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi çerçevesinde, Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz'ın katılımıyla düzenlenen programda, 500 çiftçiye 2825 kilogram olmak üzere toplam 250 torba ayçiçeği tohumu dağıtıldı. Ayçiçeği üretiminin ülkemizin yağ ve yağlı tohumlar ihtiyacının karşılanmasında önemli bir yere sahip olduğu belirtilirken, verimli toprakların doğru kullanılmasının önemi vurgulandı.

  • Osmaniye'deki arazi kavgasında ölü sayısı 3'e yükseldi haberinin iptali
    01 Mar Osmaniye'deki arazi kavgasında ölü sayısı 3'e yükseldi haberinin iptali

    Bugün saat 19.33'te Osmaniye mahreçli, 'Osmaniye'deki arazi kavgasında ölü sayısı 3'e yükseldi' başlığıyla servis edilen haberimiz, kaynağından iptal edilmiştir. Abonelerimizin dikkatine sunarız. - OSMANİYE

  • Osmaniye'de arazi kavgasında 3 kişi hayatını kaybetti
    01 Mar Osmaniye'de arazi kavgasında 3 kişi hayatını kaybetti

    Osmaniye'de yaşanan arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybetmiş, yaralanan 4 kişiden biri de tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak ölmüştür. Tutuklanan Erol Ö., cezaevine gönderilmiştir. Diğer yaralıların tedavileri devam etmektedir.

  • Osmaniye'de aile kavgasında 3 kişiyi öldüren şahıs tutuklandı
    01 Mar Osmaniye'de aile kavgasında 3 kişiyi öldüren şahıs tutuklandı

    Osmaniye'nin Gebeli Mahallesi'nde yaşanan aile arasındaki kavgada tüfekle ateş açan Erol Ö., ağabeyi, ağabeyinin eşi ve torununu öldürdü, 3 kişiyi de yaraladı. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklandı. Ölenlerin cenazeleri ise Gebeli Mezarlığı'nda defnedildi.

  • Osmaniye'de aile kavgasında 2 ölü, 4 yaralı: Şüpheli tutuklandı
    01 Mar Osmaniye'de aile kavgasında 2 ölü, 4 yaralı: Şüpheli tutuklandı

    Osmaniye'nin Gebeli Mahallesi'nde dün çıkan aile kavgasında tüfekle ateş açan Erol Ö., ağabeyi ve yengesini öldürdü, 4 kişiyi yaraladı. Şüpheli tutuklandı ve güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Ölenlerin cenazeleri Gebeli Mezarlığı'nda defnedildi.

  • Arazi anlaşmazlığı nedeniyle abisi ve yengesini vuran kardeş tutuklandı
    01 Mar Arazi anlaşmazlığı nedeniyle abisi ve yengesini vuran kardeş tutuklandı

    Osmaniye'de arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada Erol Ö. tüfekle vurarak öldürdüğü abisi Yusuf Ö. ile onun eşi Rabia Ö., toprağa verildi. Olayla ilgili gözaltına alınan Erol Ö. tutuklandı.

  • Osmaniye'de Arazi Anlaşmazlığı Nedeniyle Çıkan Kavgada Ölenler Toprağa Verildi
    01 Mar Osmaniye'de Arazi Anlaşmazlığı Nedeniyle Çıkan Kavgada Ölenler Toprağa Verildi

    Osmaniye'de arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada Erol Ö.'nün tüfekle vurarak öldürdüğü abisi Yusuf Ö. ile onun eşi Rabia Ö., toprağa verildi. Olayla ilgili gözaltına alınan Erol Ö. tutuklandı. Olay, dün saat 15.30'da merkeze bağlı Gebeli Mahallesi'nde meydana geldi. Arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma sonucunda Erol Ö., av tüfeğiyle abisi Yusuf Ö. ve diğer aile bireylerine ateş etti. Yusuf Ö. ve Rabia Ö. olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan diğer aile bireyleri hastaneye kaldırıldı. Hayatını kaybeden çift, bugün Gebeli Mezarlığı'nda defnedildi. Kardeş Erol Ö. ise tutuklandı.

  • Depremde hayvanlarını kaybeden besiciye 5 inek hibe edildi
    01 Mar Depremde hayvanlarını kaybeden besiciye 5 inek hibe edildi

    Osmaniye'de 6 Şubat 2023'teki depremde ahırının yıkılması sonucu 5 büyükbaş hayvanını kaybeden besiciye, başvurusu sonucu Tarım ve Orman Müdürlüğünce 5 inek hibe edildi. Bahçe ilçesi Aşağı Karderesi köyünde çocukluğundan bu yana besicilikle uğraşan Ali Yüksel'in, geçen yıl yaşanan depremlerde iki evi ve ahırı yıkıldı. Ahırındaki 13 inekten 5'i telef olan Yüksel, arazisine depremin ardından derme çatma ev ve ahır inşa etti. Daha sonra İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne başvuran Yüksel'e devlet tarafından Holstein cinsi 5 gebe inek hibe edildi. Yüksel, hibe edilen hayvanlardan memnun olduğunu belirterek, hayvanların kaliteli ve verimli olduğunu söyledi.

  • Cumhur İttifakı'nın Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı, Esnaf Ziyareti Yaptı
    29 Şub Cumhur İttifakı'nın Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı, Esnaf Ziyareti Yaptı

    Serkan Yazıcı, beraberinde partililerle Osmaniye ve Turunç mahallelerinde esnafı ziyaret etti, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Atatürkçü Düşünce Derneği Marmaris Şubesi Başkanı Dilay Uçar ve yönetim kurulu üyeleriyle de görüşen Yazıcı, Osmaniye Mahallesi'nde muhtar ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Turunç Mahallesi'nde ise halka teşekkürlerini iletti ve adaletli belediyecilik anlayışını vurguladı.

Advertisement