Son dakika haber | Özalp Kaymakamı Nasır, şehit aileleri ve gazilerle iftarda bir araya geldi - Son Dakika
Güncel

Son dakika haber | Özalp Kaymakamı Nasır, şehit aileleri ve gazilerle iftarda bir araya geldi

Son dakika haber | Özalp Kaymakamı Nasır, şehit aileleri ve gazilerle iftarda bir araya geldi

Son dakika haber: Van'ın Özalp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Emin Nasır, iftarda şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

08.04.2022 23:18  Güncelleme: 23:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Özalp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Emin Nasır, iftarda şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Öğretmenevinde şehit aileleri ve gaziler onuruna düzenlenen iftar programı, Müftü Sedat Şentürk'ün okuduğu duayla başladı.

Kaymakam Nasır, programda yaptığı konuşmada, ramazanın hayırlara vesile olmasını diledi.

Her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını belirten Nasır, "Sizler en değerli yakınlarınızı bu vatan için millet için bu toprak için feda ettiniz. Sizler için ne yapsak azdır. Devletin tüm kurumlarıyla şehit yakınlarının ve gazilerin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.

Programa, Cumhuriyet Başsavcısı Veysel Kaya, Garnizon Komutanı Piyade Binbaşı Serkan Yavuz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ufuk Yıldırım, İlçe Emniyet Amiri Bayram Ceylan ve şehit aileleri ile gaziler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haber | Özalp Kaymakamı Nasır, şehit aileleri ve gazilerle iftarda bir araya geldi - Son Dakika

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement