Feci kaza, genç öğretmeni hayattan kopardı! Yürek burkan anlar kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Feci kaza, genç öğretmeni hayattan kopardı! Yürek burkan anlar kamerada

Burdur'da bir resim öğretmeninin kullandığı motosiklet, minibüs ile çarpıştı. Genç öğretmen yaşamını yitirirken, kaza anları güvenlik kamerasınca kaydedildi.

31.08.2020 11:02  Güncelleme: 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'da, resim öğretmeni motosiklet sürücüsü Pelin Çakır (32) kavşakta bir minübüs ile çarpıştı. Kafasındaki kask parçalanan Çakır, hayatını kaybetti. Genç öğretmenin yaşamını yitirdiği kazanın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

KAFASINDAKİ KASK PARÇALANDI

Kaza, 24 Ağustos Pazartesi günü Burdur- Tefenni Yolu üzerindeki yeni adliye kavşağında meydana geldi. H.S.Ü'nün kullandığı minibüs ile özel bir kolejde resim öğretmenliği yapan Pelin Çakır'ın kullandığı motosiklet çarpıştı. Kaza sırasında başındaki kask parçalanan Çakır, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Burdur Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Çakır, Manisa'nın Kula ilçesinde toprağa verilirken kazadan sonra gözaltına alınan minibüs sürücüsü H.S.Ü, sevk edildiği adliyeden adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KAZA ANI KAMERADA

Eşinden ayrı yaşayan 1 çocuk annesi Pelin Çakır'ın yaşamını yitirdiği kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, kent merkezi istikametinden Çendik Plajı yönüne giden Çakır, araçların kırmızı ışıkta durması üzerine motosikletiyle orta refüjdeki yaya geçidinden geçerek, yola çıkıyor. Ancak hızla gelen minibüs motosiklete çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle Çakır kaldırıma, motosiklet ise yola savruluyor.

Feci kaza, genç öğretmeni hayattan kopardı! Yürek burkan anlar kamerada
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Feci kaza, genç öğretmeni hayattan kopardı! Yürek burkan anlar kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (32)

  • aaa: YAA AMA GÖRE GÖRE YAYA GECIDINDEN ATLANIR MI ORAYA. VURAN DA HIZLI BİRAZ AMA MOTOSIKLETIN HATASI COK BÜYÜK. MEKANI CENNET OLSUN. BENDE 1000 CC MOTOSIKLET KULLANAN BIRIYIM. COKK DIKKAT ETMEMIZ LAZIM. ARAC KULLANIRKENKİNİN 2 KATI DIKKATLI OLMALIYIZ 8 1 Yanıtla Bb: Vuran senmissin gibi konusmussun. Motor hatalı olabilir, araba da o hızla gidemez o yolda. Yol bu herşey çıkar önüne.yAvas gitse ölür muydu 0 0
  • Costa: Motor sürücüleri her boşluğu kullanmak istemesi hayatlarina mal oluyor yollarda arabada motorda aynı şekilde kullanmasi gerekir 8 0 Yanıtla
  • maho aga: transporter modifiyeli birde uçuyor hemen tutuklanmalı şahıs 5 2 Yanıtla Ezel: Sen nediyorsun ???? Adam yeşil ışıkta geçiyor öğretmen hatalı sağına bakmadan çıkmış 3 2 Yanci: O hızla gidilmez. Yolda her ihtimali değerlendirerek gideceksin. O hızla önüne kedi çıksa direksiyonu kirsa kendi de ölürdü. Motor önüne çıkmasaydi da, yine kenardan yavaşça gidiyor olsaydı yine o hızla motora carpardi. Gözünüzü açıp iyi bakın kazaya. Şehir içinde hız kuralı diye birşey vardır. Tarla değil orası. Ölenin vebalini aldı. Rahat uyusun. Yesilde geçtiği için! 2 0
  • Koyunlarin sessizliği: Trafik kazalarıYasal cinayet... 5 2 Yanıtla
  • MEKANI CENNET OLSUN..: Sadece bir dakika bekleseydin be hocam.Ne olurdu bir dakikadan.Kader bu olasa gerek. 7 0 Yanıtla
  • Yavuz: yaya geçidinden motorla geçmiş hatalı Allah rahmet eylesin 3 4 Yanıtla
  • 46: Yaya yolundan motorsikletle giriyor yola ..vuran araçta çok hızli iki tarafta kusur var diye düşunüyorum.Allah rahmet etsin.ailesinin başi sagolsun 6 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinde Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş kalp krizi sonucu hayatını kaybetti
    13:56 Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinde Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

    Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinde görev yapan 51 yaşındaki Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mehmet Doğan, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Doğan için cenaze töreni düzenlendi ve cenazesi memleketine gönderildi.

  • Tekirdağ Kapaklı'da Bayram Tatili Boyunca 525 Bin Lira Cezai İşlem Uygulandı
    13:52 Tekirdağ Kapaklı'da Bayram Tatili Boyunca 525 Bin Lira Cezai İşlem Uygulandı

    Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, Ramazan Bayramı tatili boyunca 471 araç ve sürücü kontrol edildi. İncelemeler sonucunda trafik kurallarını ihlal eden 138 araç ve sürücüye toplamda 525 bin 357 lira trafik idari para cezası uygulandı. Ayrıca, denetimler sırasında vatandaşlara trafik kurallarına uymaları için bilgilendirici el broşürleri dağıtıldı.

  • Büyükçekmece'de Lahmacun Restoranına Silahlı Saldırı
    13:52 Büyükçekmece'de Lahmacun Restoranına Silahlı Saldırı

    Büyükçekmece'de bulunan bir lahmacun restoranının şubesi, motosikletli 2 saldırgan tarafından 9 el ateş edilerek saldırıya uğradı. Olayın ardından saldırganlar kayıplara karışırken, polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışmalara başladı. Aynı restoranın Esenyurt şubesi ise bir gün önce motosikletli şahıslar tarafından kurşunlanmıştı.

  • Aksaray'da kaçak cep telefonu aparatlarını satan iş yerine operasyon düzenlendi
    13:46 Aksaray'da kaçak cep telefonu aparatlarını satan iş yerine operasyon düzenlendi

    Aksaray'da kaçak cep telefonu aparatlarını satan bir iş yerine jandarma tarafından düzenlenen operasyonda çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi. Operasyonda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 6 adet akıllı saat, 37 adet cep telefonu şarj aleti, 38 adet kulaklık, 7 adet hoparlör ve 9 adet araç telefon tutacağı bulundu. İş yeri sahibi gözaltına alındı ve olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

  • Kastamonu'da Belediye Başkanı ile Görüşemediğini İddia Eden Şahıs İntihara Kalkıştı
    13:38 Kastamonu'da Belediye Başkanı ile Görüşemediğini İddia Eden Şahıs İntihara Kalkıştı

    Kastamonu'da belediye başkanı ile görüşmek isteyen bir şahıs, görüşemediğini iddia ederek CHP İl Başkanlığına gitti ve parti binasında intihar girişiminde bulundu. Polis ekipleri tarafından ikna edilen şahıs kurtarıldı.

  • Şanlıurfa'da Bohçacı Kılığındaki 3 Kadın Hırsızlık Yaptı
    13:35 Şanlıurfa'da Bohçacı Kılığındaki 3 Kadın Hırsızlık Yaptı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bohçacı kılığında bir eve giren 3 kadın hırsız, yüklü miktarda para ve ziynet eşyası çaldı. Hırsızların eve giriş ve çıkışları güvenlik kamerasına yansıdı. Polis, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

  • Kilis'te hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı
    13:35 Kilis'te hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı

    Kilis'te hırsızlık suçundan aranan ve 14 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.S, Barış Mahallesi'nde yakalandı. Yakalanan hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

  • Marmaris'te inşaat kazasında 1 ölü, 1 yaralı: 4 kişi gözaltına alındı
    13:34 Marmaris'te inşaat kazasında 1 ölü, 1 yaralı: 4 kişi gözaltına alındı

    Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler mahallesinde dün akşam meydana gelen inşaat kazasında bir işçi hayatını kaybetti, bir işçi yaralandı. Olayın ardından şantiye şefi ve yüklenici firma yetkilisi dahil olmak üzere 4 kişi gözaltına alındı. Marmaris Kaymakamlığı geniş çaplı soruşturma başlatırken, iş güvenliği uzmanları olay yerinde incelemelerde bulunuyor.

  • Model Natalie Reynolds, köpekbalığına kötü muamele suçlamasıyla eleştirildi
    13:31 Model Natalie Reynolds, köpekbalığına kötü muamele suçlamasıyla eleştirildi

    Natalie Reynolds, köpekbalığının sırtına oturup anüsünü yaraladığı ve hayvana kötü muamelede bulunduğu bir video nedeniyle eleştirildi. Reynolds, köpekbalığını denizden çekip karaya çıkardıktan sonra sırtına bir koşum takarak kontrol etmeye çalıştı. Ancak keskin derisi nedeniyle hayvandan indi ve yaralandı. Reynolds, kuralları ihlal ettiği için eleştirildi.


Advertisement