Son dakika haber: Şehit Teğmen Dağlı'nın ailesinden Doğubayazıt'ta oğullarının adını taşıyan karakola ziyaret - Son Dakika
Güncel

Son dakika haber: Şehit Teğmen Dağlı'nın ailesinden Doğubayazıt'ta oğullarının adını taşıyan karakola ziyaret

Son dakika haber: Şehit Teğmen Dağlı\'nın ailesinden Doğubayazıt\'ta oğullarının adını taşıyan karakola ziyaret

Son dakika gelişmesine göre Ağrı'da, 21 Ağustos 2018'de teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Teğmen Celal Dağlı'nın ailesi, Doğubayazıt'ta oğullarının adını taşıyan hudut karakolunu ziyaret etti.

21.09.2021 13:55  Güncelleme: 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'da, 21 Ağustos 2018'de teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Teğmen Celal Dağlı'nın ailesi, Doğubayazıt'ta oğullarının adını taşıyan hudut karakolunu ziyaret etti.

Milli Savunma Bakanlığının Twitter hesabından yapılan paylaşımda, şu ifadelere yer verildi:

"Ağrı'da 21 Ağustos 2018'de teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan kahraman silah arkadaşımız Teğmen Celal Dağlı'nın ailesi, şehidimizin ismini taşıyan Ağrı Doğubayazıt'taki Şehit Teğmen Celal Dağlı Hudut Karakolu'nu ziyaret etti. Şehidimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haber: Şehit Teğmen Dağlı'nın ailesinden Doğubayazıt'ta oğullarının adını taşıyan karakola ziyaret - Son Dakika

  • Konya'nın Beyşehir ilçesinde kanala düşen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti
    22:08 Konya'nın Beyşehir ilçesinde kanala düşen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

    Kaza, Beyşehir-Konya kara yolunun Göçü Mahallesi yol ayrımında meydana geldi. Beyşehir yönüne giden Yaşar Konur'un (79) kullandığı 35 AL 6362 plakalı otomobil, yol kenarındaki durağa çarptıktan sonra kanala düştü. Kazada yaralanan sürücü, kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

  • Beyoğlu Belediyesi Karaköy Sahilinde Kısıtlamaları Kaldırdı
    21:59 Beyoğlu Belediyesi Karaköy Sahilinde Kısıtlamaları Kaldırdı

    Beyoğlu Belediyesi, Karaköy sahilinde kıyının kamu kullanımına kapatılmasına neden olan prefabrik kulübeyi ve sahili sınırlandıran çitleri kaldırdı. Belediye, kent estetiği ve sahil şeridi bütünlüğü göz önünde bulundurarak, çalışmaya müdahale etti ve sahil şeridini vatandaşın kullanımına yeniden açtı.

  • Türkiye, 2024 yılında RACVIAC Dönem Başkanlığını üstlendi
    21:56 Türkiye, 2024 yılında RACVIAC Dönem Başkanlığını üstlendi

    Türkiye, 2024 yılında RACVIAC - Güvenlik İşbirliği Merkezi Çok Uluslu Danışma Grubu (MAG) Dönem Başkanlığını üstlendi. Türkiye'nin ev sahipliğinde İstanbul'da yapılacak olan 51. MAG toplantısı, bölgesel Güven ve Güvenlik Artırıcı Önlemlerin (GGAÖ) uygulanmasında eğitim desteği sağlamayı ve bölgesel diyalogu güçlendirmeyi hedefliyor.

  • Bornova'da Bayramlaşma Töreni Düzenlendi
    21:54 Bornova'da Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

    Bornova Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde Kaymakam Muzaffer Şahiner ve Belediye Başkanı Ömer Eşki birlik ve beraberlik mesajları verdi.

  • İskenderun'da uyuşturucu operasyonu: 6 şüpheli gözaltına alındı
    21:48 İskenderun'da uyuşturucu operasyonu: 6 şüpheli gözaltına alındı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon sonucunda 10 kilo 764 gram esrar, 39 gram sentetik uyuşturucu, 2 bin 870 uyuşturucu hap, 100 fişek, bir tüfek ve 250 bin lira ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.


Advertisement