Sultangazi'de vazolu bardaklı park kavgası kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Sultangazi'de vazolu bardaklı park kavgası kamerada

İstanbul Sultangazi'de araç park etme meselesi yüzünden iki aile arasında birbirine girdi. Karşılıklı iki apartmandan tartışmaya başlayan aile birbirlerine hakaretler savururken vazo ve bardaklar havada uçuştu. Sokak bir anda savaş alanına dönerken kavgayı polisler ayırdı.

26.09.2020 11:17  Güncelleme: 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Sultangazi'de komşular arasında araç park etmek meselesi yüzünden çıkan tartışmada sokak savaş alanına döndü. Dakikalarca süren pencereden vazo ve bardakların atıldığı kavga kameraya yansıdı.

"ORAYA BENDEN BAŞKASI PARK EDEMEZ"

Olay, dün akşam saat 21.00 sıralarında Cebeci Mahallesi'nde meydana geldi. İşten eve dönen Nihat Ünlü, oturduğu sokağa geldiğinde park yeri bulamadığı için karşı komşusu Mevlüt Altan'ın oturduğu apartmanın önüne park etti. Aracın apartmanın önüne park edilmesinden rahatsız olan Mevlüt Altan, "Oraya benden başkası park edemez. Aracını başka yere park et" deyince tartışma çıktı.

EVDE NE BULDULARSA FIRLATTILAR

Bunun üzerine Ünlü ve Altan arasında sözlü tartışma yaşandı. Sesleri duyan sokak sakinleri de dışarı çıkarak Mevlüt Altan'a tepki gösterdi. Bunun üzerine Altan, evde bulunan ve içerisinde çöp olan poşetleri Ünlü'nün arabasını üzerine fırlattı. Kısa bir süre sonra ise çiçek saksını arabanın üzerine attı. Aracın ön camı kırılırken, ortalık daha sonra savaş alanına döndü. Altan, evde bulunan vazoyu, Altan'ın oğlu ve eşi de cam bardakları sokak sakinlerine fırlattı. Olay esnasında bir kadın, kolundan hafif şekilde yaralandı. Ortalığın karıştığı anlar ise cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Nihat Ünlü, Mevlüt Altan ve ailesinden şikayetçi oldu. Polis, iki tarafı da ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürdü.

1 AY İÇİNDE İKİNCİ TARTIŞMA

Olay anını anlatan Nihat Ünlü'nün akrabası Elif Ünlü, "Bu akşam burada araba park etme konusundan dolayı tartışma çıktı. Bu çıkan tartışma ikinci kez oluyor. Aynı aile park yeri için sürekli tartışma çıkarıyor. 'Arabayı çekin' dediler. Biz 'çekmeyeceğiz' dedik. Bizde arabayı çekmeyince yukarıdan ne varsa arabaya attılar. 1 ay arayla bu ikinci kez oluyor. Aracın ön camı tamamen patladı. Burada 4 tane hane var. Herkesin arabası var. İster istemez sokak burası her tarafa park ediyoruz. Sokak kimsenin değil. 'Benim' diyor, 'başka kimse park edemez' diyor. Böyle şey olmaz" dedi.

"ARACIN ÜZERİNE SAKSI ATTI"

Ünlü'nün oğlu ise, "Yukarıdan aşağıya arabanın çekilmesini istediler. Geçen sefer de aynısı oldu, arabanın dikiz ayna camına kırdılar. İlk başta arabanın üzerine çöp attılar. Sonra yukarıdan aracın üzerine saksı attı. Arabanın camı kırıldı. Yukarıdan küfür etmeye başladı. Arabanın ön camı tamamen kırıldı. Dikiz aynasında hasar var. Ayrıca karşıdan karşıya evimize bardak attılar. Evin camının bir kısmı kırıldı" diye konuştu.

Sultangazi\'de vazolu bardaklı park kavgası kamerada
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Sultangazi'de vazolu bardaklı park kavgası kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'dan gelen 4 şahıs, kar maskeleri takarak oto galeriyi kurşunladı
    10:32 İstanbul'dan gelen 4 şahıs, kar maskeleri takarak oto galeriyi kurşunladı

    İstanbul'dan Sakarya'nın Erenler ilçesine gelen ve taktıkları kar maskeleri ile kurşunladıkları oto galerinin sahibini üç farklı yerinden yaralayan 4 şahıs, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Olayda kullanılan silahlar ve maskeler ile birlikte kaçan şüpheliler, Kocaeli'de yakalanarak adliyeye sevk edildi.

  • Motosikletli hırsızlar mazgalları çalarken kameralara yakalandı
    10:30 Motosikletli hırsızlar mazgalları çalarken kameralara yakalandı

    Hatay'ın Antakya ilçesinde, Defne ilçesi Çekmece Mahallesi'nde bulunan mazgallar, motosikletli hırsızlar tarafından çalındı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, hırsızların çevreyi kontrol ettikten sonra mazgalları çaldığı görüldü. Mahalle sakinleri, hırsızlık olaylarına karşı gece bekçileri işe aldıklarını belirtti.

  • Çorlu'da Silahlı Yaralama Zanlıları Polis Aracına Çarptı
    10:30 Çorlu'da Silahlı Yaralama Zanlıları Polis Aracına Çarptı

    Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde gerçekleşen silahlı yaralama olayından kaçan kamyonet, Çerkezköy'de polis aracına çarptı. Kazada 2 polis yaralanırken, kamyonetteki 5 kişi gözaltına alındı. Olayın ardından ev ve iş yerlerinde arama yapıldı.

  • Hakkari'de Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Denetim Gerçekleştirildi
    10:28 Hakkari'de Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Denetim Gerçekleştirildi

    Hakkari Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 'Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri ile Servis Araçları Denetimi' uygulaması kapsamında denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde 97 okul çevresi, 4 metruk bina, 20 umuma açık iş yeri, 7 park bahçe, 118 servis aracı ve 100 araç kontrol edildi. 648 kişi sorgulanarak 4 yoklama kaçağı tespit edildi.

  • Niğde'de bayram bilançosu; 76 trafik kazasında 2 kişi öldü, 75 kişi yaralandı
    10:28 Niğde'de bayram bilançosu; 76 trafik kazasında 2 kişi öldü, 75 kişi yaralandı

    Niğde Valisi Vali Cahit Çelik, kentte 9 günlük bayram tatili sürecinde meydana gelen 76 trafik kazasında 2 kişinin yaşamını yitirdiğini, 75 kişinin ise yaralandığını söyledi. Vali Çelik, tatil sürecinde 19 bin 84 aracın denetlendiğini ve 2 bin 994 araca trafik kurallarını ihlal etmekten dolayı cezai işlem uygulandığını belirtti.

  • Park halindeki 2 araca çarpan sürücü otomobilini bırakarak kayıplara karıştı
    10:27 Park halindeki 2 araca çarpan sürücü otomobilini bırakarak kayıplara karıştı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobil, park halindeki 2 araca çarptı. Kaza sonrası otomobil sürücüsü olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Kazayı gören vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

  • Serik'te Eşini Öldüren Kişi İntihar Etti
    10:27 Serik'te Eşini Öldüren Kişi İntihar Etti

    Antalya'nın Serik ilçesinde bir kişi, kendisinden ayrılmak isteyen eşini av tüfeğiyle öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Olayın ardından jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Çiftin ayrılmamaları için daha önce yakınları tarafından ikna edildiği, ancak eşin dün verdiği boşanma dilekçesini geri aldığı belirtildi. Çiftin 2'si kız 3 çocuğu olduğu öğrenildi.

  • Kayseri'de 4 kişi kaldırımdaki ağacı söktü, ceza aldılar
    10:26 Kayseri'de 4 kişi kaldırımdaki ağacı söktü, ceza aldılar

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kaldırımdaki ağacı söken 4 kişiye ceza uygulandı. Olay, Osmangazi Mahallesi Seyyid Burhanettin Caddesi'nde meydana geldi. Şahıslar, ağacı kökünden söktü. Polis ve belediye ekipleri tarafından adli ve idari işlem yapıldı.

  • Antalya'da Karı Koca Ormanlık Alanda Ölü Bulundu
    10:24 Antalya'da Karı Koca Ormanlık Alanda Ölü Bulundu

    Antalya'nın Serik ilçesinde karı koca ormanlık alanda bulunan bağ evinde ölü bulundu. Polis ekipleri intihar ihtimali üzerinde duruyor. Serik ilçesi Alacami Mahallesi'nde yaşanan olayda, Fatih Yılmaz ile eşi Nursel Yılmaz'ın cansız bedenleri bulundu. Çiftin uzun zamandır anlaşmazlık yaşadığı ve boşanma aşamasında olduğu belirtilirken, polis olayın intihar olabileceği ihtimalini değerlendiriyor.


Advertisement