Tayland'da Molave tayfunu öncesi sel felaketi - Son Dakika
3.Sayfa

Tayland'da Molave tayfunu öncesi sel felaketi

- Tayland'da Molave tayfunu öncesi sel felaketi Tayland'da karaya ulaşması beklenen Molave tayfunu öncesi bir çok bölgede sel felaketi meydana geldi.

28.10.2020 11:32  Güncelleme: 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Tayland'da Molave tayfunu öncesi sel felaketi

BANGKOK - Tayland'da karaya ulaşması beklenen Molave tayfunu öncesi bir çok bölgede sel felaketi meydana geldi.

Tayland Meteoroloji Dairesi'ne göre Molave tayfununun bugün Tayland'da karaya ulaşması bekleniyor. Meteoroloji departmanı, sel riskine karşı halka yüksek yerlerde kalmaları çağrısında bulundu.

Tayfuna hazırlanan Tayland'da şiddetli yağışlar nedeniyle sel meydana geldi. Tayland'da devam eden yağışların tayfun nedeniyle şiddetini arttırması bekleniyor. Bölgeye gönderilen kurtarma ekipleri halkı güvenli bölgelere taşıyor.

Afet Önleme ve Azaltma Departmanı'na göre Tayland'da devam eden yağış sezonunda bugüne kadar 3 kişi hayatını kaybederken, 63 bin 672 ev selden etkilendi.

Vietnam'da 571 bin 700 kişi tahliye edildi

Molave tayfununun etkili olması beklenen Vietnam'ın Thua Thien Hue, da Nang, Quang Nam, Quang Ngai, Binh Dinh ve Phu Yen eyaletlerinde toplam 571 bin 700 kişi güvenli bölgelere tahliye edildi. Yerel yetkililer öğrencilere izin verdi. Tayfun nedeniyle kıyı bölgelerde hızı saatte 183 kilometreye ulaşan şiddetli rüzgarların etkili olması, sel ve toprak kaymaları bekleniyor.

Tayland\'da Molave tayfunu öncesi sel felaketi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tayland'da Molave tayfunu öncesi sel felaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Diyarbakır'da depremde yıkılan apartmanın sanıkları yargılanıyor
    16:49 Diyarbakır'da depremde yıkılan apartmanın sanıkları yargılanıyor

    Diyarbakır'da geçen yıl meydana gelen depremde yıkılan Serin-2 Apartmanı'nda hayatını kaybedenlerin aileleri adalet arıyor. 4 tutuksuz sanığın yargılandığı davada, sanıklar hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası isteniyor.

  • Balıkesir'de Tefecilik Operasyonu: Evde Silah ve Evraklar Ele Geçirildi
    16:44 Balıkesir'de Tefecilik Operasyonu: Evde Silah ve Evraklar Ele Geçirildi

    Balıkesir'in İvrindi ilçesinde tefecilik soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda, şüphelinin evinde çok sayıda silah ve evrak ele geçirildi. Operasyon sonucunda ruhsatsız tabancalar, bıçaklar, senetler ve tapu kayıtları gibi belgeler bulundu. İvrindi Cumhuriyet Başsavcılığı, şüpheliler hakkında işlem başlattı.

  • Define ararken mağarada ölen baba ile oğlu toprağa verildi
    16:42 Define ararken mağarada ölen baba ile oğlu toprağa verildi

    Bursa'nın İznik ilçesinde mağarada kaçak define kazısı yaptıkları esnada jeneratörden sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden baba ve oğlu Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde toprağa verildi.

  • Tavşanlı'da Araba Yangınında Vatandaş Kalp Krizi Geçirdi
    16:35 Tavşanlı'da Araba Yangınında Vatandaş Kalp Krizi Geçirdi

    Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir vatandaş yanan arabasına müdahale ederken kalp krizi geçirdi. İlçeye bağlı Tunçbilek Beldesi Gürağaç Mahallesinde Osman Çubuk idaresindeki otomobil rampaya doğru seyir halinde iken motor kısmından alev aldı. Çubuk (76) ve eşi yanan otomobilden son anda kendilerini dışarı attı. Osman Çubuk arabasının motor kısmında çıkan yangına kendi çabaları ile müdahale etmeye çalıştığı esnada fenalaşarak kalp krizi geçirdi. Yanan otomobil ihbar üzerine belirtilen yere gelen Tunçbilek Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürüldü. Fenalaşarak yere yığılan Osman Çubuk için çağrılan 112 acil servis ekipleri, Çubuk'un kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiğini tespit etti. Çubuk'un cenazesi kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

  • Kuşadası'nda eğlence mekanına tüfekle ateş açıldı, 6 kişi gözaltına alındı
    16:29 Kuşadası'nda eğlence mekanına tüfekle ateş açıldı, 6 kişi gözaltına alındı

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir eğlence mekanında çıkan tartışmanın ardından bir grup müşteri av tüfekleriyle mekana ve havaya ateş açtı. Polis, kimlikleri belirlenen 6 şüpheliyi operasyonla gözaltına aldı.


Advertisement