Zabıtaya kızıp kendini yakan seyyar kömürcü hayatını kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Zabıtaya kızıp kendini yakan seyyar kömürcü hayatını kaybetti

Muğla'da zabıta ekiplerinin boş arazideki kömür çuvallarını alması konusunda uyardığı 63 yaşındaki Süleyman Ekici, üzerine benzin dökerek kendini yakmıştı. Vücudunda 2'inci ve 3'ncü derece yanıklar oluşan seyyar kömürcü, hastanede hayatını kaybetti.

18.01.2022 12:32  Güncelleme: 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaris ilçesinde meydana gelen olayda zabıta ekipleri, bir hafta önce boş araziye gelerek kömür satışı yapan Süleyman Ekici'yi çuvalları kaldırması için uyardı. Dün yine öğleden sonra boş araziye gelen zabıta ekipleri, Ekici'yi bir kez daha uyararak çuvalları kaldırmasını istedi.

ÜZERİNE BENZİN DÖKÜP YAKTI

Çıkan tartışmanın ardından Ekici, aracından aldığı ve içerisinde benzin olan bidonu üzerine dökerek, çakmakla ateşe verdi. Yanan Ekici, acıyla koşmaya başladı. Bu sırada bir kişi, Ekici'nin üzerine su döküp, battaniye de sararak alevleri söndürdü. İhbarla olay yerine sağlık ekipleri, Ekici'yi ambulansla Marmaris İlçe Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Zabıtaya kızıp kendini yakan seyyar kömürcü hayatını kaybetti

HAYATINI KAYBETTİ

Vücudunda 2'nci ve 3'üncü derecede yanıklar oluşan Ekici, ilk tedavinin ardından hayati tehlikesi nedeniyle Fethiye Özel Lokman Hekim Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavi altına alınan ve 2 çocuğu olduğu belirtilen Ekici, bugün sabaha karşı hayatını kaybetti.

Zabıtaya kızıp kendini yakan seyyar kömürcü hayatını kaybetti

CEP TELEFONU İLE KAYDEDİLDİ

Bu arada olayın ardından 2 tanık ile zabıta ekiplerinin ifadesi alındı. Ekici ile zabıta ekipleri arasında geçen konuşmaların bölgedeki bir kişi tarafından cep telefonu ile görüntülendiği ortaya çıktı. Görüntülerde, Ekici'nin zabıta ekiplerine "Belediyenin görevi vatandaşa yardımcı olmak, böyle olmaz" dediği duyuldu.

Zabıtaya kızıp kendini yakan seyyar kömürcü hayatını kaybetti
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Zabıtaya kızıp kendini yakan seyyar kömürcü hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement