Son dakika haberi | ABD Dışişleri Müsteşarı David Hale: "FBI, Beyrut patlaması soruşturmasına katılacak" - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberi | ABD Dışişleri Müsteşarı David Hale: "FBI, Beyrut patlaması soruşturmasına katılacak"

Son dakika haberi | ABD Dışişleri Müsteşarı David Hale: "FBI, Beyrut patlaması soruşturmasına katılacak"

Son dakika gündem haberine göre ABD Dışişleri Bakanlığı Siyasi İşlerden Sorumlu Müsteşarı David Hale, Federal Soruşturma Bürosunun (FBI), Beyrut Limanı'nda yaşanan patlamaya ilişkin soruşturmada yer alacağını bildirdi.

13.08.2020 18:11  Güncelleme: 19:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD Dışişleri Bakanlığı Siyasi İşlerden Sorumlu Müsteşarı David Hale, Federal Soruşturma Bürosunun (FBI), Beyrut Limanı'nda yaşanan patlamaya ilişkin soruşturmada yer alacağını bildirdi.

Beyrut Limanı'nda yaşanan patlamanın ardından Lübnan'a resmi bir ziyaret gerçekleştiren Hale, burada patlamaya ilişkin soruşturma hakkında açıklamalarda bulundu.

Patlamadan en çok etkilenen mahallelerden birini ziyaret eden Hale, "FBI, Lübnan makamlarının daveti üzerine patlamaya ilişkin soruşturmada yer alacak." dedi.

Hale, bu soruşturmaya katılmanın ABD'nin Lübnan'a yardım etme yollarından biri olduğunu vurguladı.

Müsteşar Hale'in 3 gün sürecek Lübnan ziyaretinde, bu ülkenin yetkilileri ile bir araya gelmesi bekleniyor.

Lübnan'ın ardından 16 Ağustos'ta Güney Kıbrıs Rum kesimine seyahat edecek olan Hale, burada Rum Dışişleri Bakanı Nikos Christodoulides ile görüşecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haberi | ABD Dışişleri Müsteşarı David Hale: 'FBI, Beyrut patlaması soruşturmasına katılacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement