ACİL TIP UZMANI DOKTOR OTOMOBİLİYLE TAKLA ATTIĞI KAZADA ÖLDÜ - Son Dakika
Güncel

ACİL TIP UZMANI DOKTOR OTOMOBİLİYLE TAKLA ATTIĞI KAZADA ÖLDÜ

ISPARTA'da otomobiliyle takla atan acil tıp uzmanı doktor İhsan Ulusoy (30) yaşamını yitirdi.

13.04.2021 23:06  Güncelleme: 23:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ISPARTA'da otomobiliyle takla atan acil tıp uzmanı doktor İhsan Ulusoy (30) yaşamını yitirdi. Kaza anı güvenlik kamerasına da anbean yansıdı.

Kaza, saat 16.30 sıralarında Isparta- Afyonkarahisar karayolu Keçiborlu ilçesi kavşağında meydana geldi. Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli acil tıp uzmanı doktor İhsan Ulusoy yönetimindeki 07 MRU 15 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlanarak takla attı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri İhsan Ulusoy'un yaşamını yitirdiğini belirledi. Ulusoy'un cenazesi otopsi yapılmak üzere Isparta Şehir Hastanesi morguna kaldırılırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

KAZA GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Öte yandan kaza bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kameralarına yansıdı. İhsan Ulusoy'un kullandığı otomobilin kontrolden çıkarak yol kenarındaki tabelaya çarptıktan sonra taklalar atarak şarampole yuvarlandığı anlar yer aldı.

ACİL TIP UZMANI DOKTOR OTOMOBİLİYLE TAKLA ATTIĞI KAZADA ÖLDÜ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ACİL TIP UZMANI DOKTOR OTOMOBİLİYLE TAKLA ATTIĞI KAZADA ÖLDÜ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Mustafa Sert: Lise arkadaşım, çok değerli bir insandı. Rabbim cennetine koysun. Eşi Merve de liseden aynı dönem arkadaşımız, Allah sabırlar versin.. : 1 0 Yanıtla
  • Bahar akgül: Allah'ım rahmet eylesin çok iyi insandi 0 0 Yanıtla
  • Dr: Birkaç yıldır yollarda gelip gitmekten perişan oldu eşi caışığı ile gelseydi bu kaza olmayabilirdi bahtsız cocuk 0 0 Yanıtla

Advertisement