Vefat eden eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut için başsağlığı mesajları - Son Dakika
Politika

Vefat eden eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut için başsağlığı mesajları

Vefat eden eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut için başsağlığı mesajları

Siyasi parti temsilcileri, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve bakanlar, tedavi gördüğü hastanede 86 yaşında hayatını kaybeden eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut için taziye mesajları yayımladı.

14.04.2021 17:30  Güncelleme: 19:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siyasi parti temsilcileri, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve bakanlar, tedavi gördüğü hastanede 86 yaşında hayatını kaybeden eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut için taziye mesajları yayımladı.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu.

Bakanlar paylaşımlarında, tedavi gördüğü hastanede 86 yaşında hayatını kaybeden eski Başbakan ve TBMM Başkanı, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Yıldırım Akbulut'a Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diledi.

Siyasi parti liderlerinden taziye

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski Başbakan ve TBMM başkanlarımızdan Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Sayın Yıldırım Akbulut'a Allah'tan rahmet, kederli ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun." ifadesini kullandı.

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da Akbulut'un vefatını üzülerek öğrendiklerini belirterek Akbulut'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diledi.

AK Parti'den başsağlığı mesajları

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, sosyal medya paylaşımında, "Türkiye siyasetinin zor günlerine şahitlik etmiş, Başbakanlık ve TBMM Başkanlığı vazifelerinde bulunmuş, Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi Sayın Yıldırım Akbulut beyefendiye Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." ifadesine yer verdi.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım da "Milletimizin başı sağ olsun. Ülkemize ve milletimize değerli hizmetler yapmış olan önceki dönem TBMM Başkanımız ve Başbakanımız Yıldırım Akbulut vefat etmiştir. Üzüntümüz büyük. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun." paylaşımında bulundu.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de Akbulut'a Allah'tan rahmet dileyerek başsağlığı dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "47. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti Başbakanı, TBMM eski Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Sayın Yıldırım Akbulut'un vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da Akbulut'un Hakk'ın rahmetine kavuştuğunu belirterek başsağlığı diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Vefat eden eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut için başsağlığı mesajları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement