Son dakika haberi | Alanya'da maske denetimi - Son Dakika
3.Sayfa

Son dakika haberi | Alanya'da maske denetimi

Son dakika habere göre Alanya'da maske denetimi Maske takmayan vatandaşlar tek tek uyarıldı Antalya'nın Alanya ilçesinde açık alanda maske takma zorunluluğu getirilmesinin ardından polis ve jandarma ekipleri denetim yaptı.

18.09.2020 14:25  Güncelleme: 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alanya'da maske denetimi

Maske takmayan vatandaşlar tek tek uyarıldı

ANTALYA - Antalya'nın Alanya ilçesinde açık alanda maske takma zorunluluğu getirilmesinin ardından polis ve jandarma ekipleri denetim yaptı. Ekipler maske takmayan vatandaşları tek tek durdurarak uyardı.

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu'nun önerileri doğrultusunda Antalya Valiliği tarafından alınan kararla açık alanlarda maske takma zorunluluğu getirilmesinin ardından Alanya'da denetimler devam ediyor. Denetimler kapsamında Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer'in koordinesinde Alanya İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı ile Alanya İlçe Emniyet Müdürü Alper Avcı, ilçenin en kalabalık mahallesi olan Mahmutlar Mahallesi'nde maske kontrolü yaptı. Yapılan denetimlerde birçoğunun maske taktığı görülürken, takmayan vatandaşlara ise maske verilerek tek tek uyarıldı.

"Bütün vatandaşlarımızı kurallara uymaya davet ediyorum"

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, denetimlerin aralıksız sürdüğünü söyledi. Ürkmezer, "Sağ olsun vatandaşlarımız genellikle buna uyuyor. Ancak uymayan da oluyor onlara da emniyet bölgesinde emniyet personelimiz, jandarma bölgesinde jandarma personelimiz vasıtasıyla cezalarını kesiyoruz. Yine bundan sonra da hem işletmelerde hem de sokaktaki vatandaşlarımıza yönelik maske, mesafe ve temizlik denetimlerimiz devam edecek. Emniyet, jandarma ve gerekli yerde zabıta personelimizden oluşturduğumuz denetleme ekipleriyle bunların hepsinin denetimini yapıp gereken uygulamayı yapmaktan bundan sonra çekinmeyeceğiz. Kurallara uyan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra bütün vatandaşlarımızı kurallara uymaya davet ediyorum" dedi.

Son dakika haberi | Alanya\'da maske denetimi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Son dakika haberi | Alanya'da maske denetimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerindeki Olaylar İçin Müfettiş Görevlendirildi
    19:03 Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerindeki Olaylar İçin Müfettiş Görevlendirildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerinin açılışında yaşanan olaylara ilişkin mülkiye müfettişlerinin görevlendirildiğini açıkladı. Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde İstiklal Marşı'nın okunmadığı ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Türk bayrağının kaldırıldığı iddiaları üzerine müfettişler görevlendirildi. Diyarbakır Belediyesi'nin Türk bayrağını kaldırması sosyal medyada büyük tepki çekti.

  • Eyüpsultan'da trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru son yolculuğuna uğurlandı
    18:57 Eyüpsultan'da trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru son yolculuğuna uğurlandı

    Eyüpsultan'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru Semih Çakıllı, Piyale Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Kazada ağır yaralanan Çakıllı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cenaze namazına ailesi, yakınları ve zabıta meslektaşları katıldı.


Advertisement