Son dakika haberi! Antalya'da tefecilik operasyonunda 9 kişi tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberi! Antalya'da tefecilik operasyonunda 9 kişi tutuklandı

Son dakika gündem haberine göre Antalya'da tefecilik operasyonunda 9 kişi tutuklandıANTALYA'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 'tefecilik' suçundan 14 şüpheli gözaltına alındı.

24.03.2021 14:59  Güncelleme: 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da tefecilik operasyonunda 9 kişi tutuklandı

ANTALYA'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 'tefecilik' suçundan 14 şüpheli gözaltına alındı. Evlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda 3 tüfek, yaklaşık 3 milyon TL tutarında çek- senet, çeşitli bankalara ait pos cihazları ve tapu ele geçirildi. İfadesi sonrası adliye sevk edilen şüphelilerden 9'u Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklandı.

Alınan istihbaratı değerlendiren Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, ekipleri yapılan teknik ve fiziki takibin ardından kent merkezi Serik ve Kumluca ilçesi'nde tefecilik yaptığı belirlenen şüphelilere yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 14 şüpheli gözaltına alındı. Evlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda 1 milyon 124 bin TL tutarında 30 senet, 1 milyon 81 bin tutarında çek, 218 bin 649 TL tutarında sözleşme, çeşitli bankalara ait kredi kartları ve pos cihazları ve tapu ile 3 av tüfeği ele geçirildi. Sağlık kontrolü sonrasında ifadesi alınan 14 şüpheli 'tefecilik' yapmak suçundan adliyeye sevk edildi. Şüphelilerinden 9'u Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanırken 4'u tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Operasyonla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Son dakika haberi! Antalya\'da tefecilik operasyonunda 9 kişi tutuklandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberi! Antalya'da tefecilik operasyonunda 9 kişi tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement