Son dakika haberi | Artvin'de çam sakızı toplamak için ormana giden yaşlı adam ölü bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Son dakika haberi | Artvin'de çam sakızı toplamak için ormana giden yaşlı adam ölü bulundu

Son dakika haberi | Artvin\'de çam sakızı toplamak için ormana giden yaşlı adam ölü bulundu

Son dakika habere göre Artvin'in Yusufeli ilçesinde çam sakızı toplamak için ormana giden ve kendinden 2 gündür haber alınamayan yaşlı adam ormanlık alanda ölü bulundu.

24.10.2020 13:58  Güncelleme: 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin'in Yusufeli ilçesinde çam sakızı toplamak için ormana giden ve kendinden 2 gündür haber alınamayan yaşlı adam ormanlık alanda ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Yağcılar köyünde 2 gün önce çam sakızı toplamak için evden çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Muhittin Sönmez'i (80) bulmak için yakınları jandarmaya haber verdi. Sönmez'i bulmak için AFAD ekiplerinin de katılımı ile çalışma başlatıldı. Yapılan aramalar sonucu Sönmez'in cansız bedeni köye yakın ormanlık alanda AFAD ve jandarma ekiplerince bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - ARTVİN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Son dakika haberi | Artvin'de çam sakızı toplamak için ormana giden yaşlı adam ölü bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerindeki Olaylar İçin Müfettiş Görevlendirildi
    19:03 Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerindeki Olaylar İçin Müfettiş Görevlendirildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerinin açılışında yaşanan olaylara ilişkin mülkiye müfettişlerinin görevlendirildiğini açıkladı. Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde İstiklal Marşı'nın okunmadığı ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Türk bayrağının kaldırıldığı iddiaları üzerine müfettişler görevlendirildi. Diyarbakır Belediyesi'nin Türk bayrağını kaldırması sosyal medyada büyük tepki çekti.

  • Eyüpsultan'da trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru son yolculuğuna uğurlandı
    18:57 Eyüpsultan'da trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru son yolculuğuna uğurlandı

    Eyüpsultan'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru Semih Çakıllı, Piyale Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Kazada ağır yaralanan Çakıllı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cenaze namazına ailesi, yakınları ve zabıta meslektaşları katıldı.

  • Mersin Çamlıyayla'da kaçak kazı yapan 2 kişi gözaltına alındı
    18:28 Mersin Çamlıyayla'da kaçak kazı yapan 2 kişi gözaltına alındı

    Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde, izinsiz kazı yapıldığı tespit edildi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgeye yönlendirilerek 2 kişiyi suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler jandarmaya teslim edildi.


Advertisement