Tartıştığı babasını defalarca bıçakladı, komşularından ambulans çağırmasını istedi - Son Dakika
Güncel

Tartıştığı babasını defalarca bıçakladı, komşularından ambulans çağırmasını istedi

Zonguldak'ta, Egemen Ş. tartıştığı babasını defalarca bıçaklayarak ağır yaraladı. Olay sonrası evden ayrılan genç, kendisini gören komşularına "Ambulans çağırın" dedi. Babasını bıçaklayan Egemen Ş, polis ekipleri tarafından yakalanırken, babanın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

23.10.2020 07:28  Güncelleme: 08:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Kozlu ilçesine bağlı Güney Mahallesi Cengiz Akpınar Caddesi üzerindeki iki katlı evdegece saatlerinde meydana gelen olayda, alınan ilk bilgilere göre 26 yaşındaki Egemen Ş., kentte taksicilik yapan 59 yaşındaki babası Mehmet Ş. ile tartışmaya başladı.

"BABAMLA TARTIŞTIK, AMBULANS ÇAĞIRIN"

Ailevi sebeplerden dolayı babasıyla tartıştığı belirtilen genç, tartışmanın büyümesi üzerine babasını bıçakladı. Göğsünden ve sırtından 5-6 bıçak darbesi alan baba Mehmet Ş. olduğu yere yığıldı. Oğlu Egemen Ş. ise olay sonra evden çıkarak sokakta yürümeye başladı. Komşularını gören zanlı, "Babam ile tartıştık. Ambulans çağırın" diyerek olay yerinden ayrıldı.

BABANIN HAYATİ TEHLİKESİ BULUNUYOR

Komşuların ağır yaralandığını fark ettiği Mehmet Ş. olay yerine gelen ambulansta ilk müdahalenin ardından BEÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne kaldırıldı. Baba Mehmet Ş.'nin hayati tehlikesi bulunurken hastanedeki tedavisi sürüyor. Zanlı Egemen Ş. ile olay sonrası ekiplerce kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Zanlının polisteki sorgusu sürüyor.

Tartıştığı babasını defalarca bıçakladı, komşularından ambulans çağırmasını istedi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tartıştığı babasını defalarca bıçakladı, komşularından ambulans çağırmasını istedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • ANKARA: RABBİM HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH 23 2 Yanıtla
  • Candan: Besle büyüt, canın alsın. Bu ne nankörlük...Cehennem kabul etmez 6 0 Yanıtla
  • VELED: NE HAYRI LEN BİZİM BABADA PARA VERMİYORUZ DİYE BIÇAK ÇEKERDİ HAYIR MAYIR HİKAYE HERŞEY DUYGUSAL ANLAYANA 2 1 Yanıtla
  • vatandaş rıza: kuş gribi hortlamış inşallah bu haberle yumurta stoklayan tavuk eti ve ürünlerine zammı aklından çıkarmayan gece yatarken nasıl zam yapayım sabah uyanırken nasıl zam yaparım diye düşünme delisi fırsatçı istifçi karaborsacı gözü doymaz yamyam sürülerinin elinde o yumurtalar patlar cılka çıkar diyeceğimde yine piyasaya sürerler denetim sıfır maalesef 2 0 Yanıtla
  • yeliz: yeni türkiyenin yeni nesil insanları 0 0 Yanıtla
  • aa: Rabbim hayırlısını versin. Hayırsız olacaksa hiç vermesin de yok diye ağla. 0 0 Yanıtla
  • çahillik: bütün günah lar genç lik te işleniyor..yıllarca allaha af dile..ne fayda 0 0 Yanıtla
  • ilahi adalet: baba nın kahrı nı ceke medin ceza evin de saç ma sapan adam ların kahrını cek şimdi 0 0 Yanıtla
  • aaaaaaaaaaaa: hayırlı CUMA'lar 0 0 Yanıtla
  • Yeniden Refah Partisi 1 Milyon Üyeye Doğru İlerliyor
    17:48 Yeniden Refah Partisi 1 Milyon Üyeye Doğru İlerliyor

    Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Konya'da düzenlediği mitingde, Konya'da üye sayısının 32 bine ulaştığını ve Türkiye genelinde ise adım adım 1 milyon üyeye doğru yürüdüklerini açıkladı.

  • TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi
    17:47 TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Kulübüne ve sarı-kırmızılıların futbol direktör yardımcısı Ayhan Akman ile kalecisi Günay Güvenç'e para ve hak mahrumiyeti cezaları verdi. Galatasaray'a 380 bin lira para cezası, Ayhan Akman'a 15 gün hak mahrumiyeti cezası ve Günay Güvenç'e 2 maç men ve 26 bin lira para cezası uygulandı. Kasımpaşa ve Adana Demirspor Kulüpleri ile Fatih Karagümrük de cezalar aldı.


Advertisement