Bakan Koca, sağlık çalışanlarının kaza yaptığı otomobili paylaştı - Son Dakika
3.Sayfa

Bakan Koca, sağlık çalışanlarının kaza yaptığı otomobili paylaştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, filyasyon çalışmasından dönen sağlık çalışanlarının kaza yaptıklarını bildirdi. Olayla ilgili fotoğraf paylaşan Koca, "Sağlık çalışanları yılı sağlıkçıların emekleri ile anılacak" dedi.

20.04.2021 00:41  Güncelleme: 01:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Iğdır'da trafik kazası geçiren filyasyon ekibinin aracını paylaşıp geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bakan Koca, sağlık çalışanlarının kaza yaptığı otomobilin fotoğrafını paylaşıp, "Bu araç Iğdır'da bir hastanın filyasyonunu tamamladıktan sonra dönüş yolundaki sağlık çalışanlarımızı taşıyordu. Doktor, hemşire ve şoförümüzün durumları iyi. Sağlık çalışanları yılı sağlıkçıların emekleri ile anılacak. Geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

Bakan Koca, sağlık çalışanlarının kaza yaptığı otomobili paylaştı
Bakan Koca, sağlık çalışanlarının kaza yaptığı otomobili paylaştı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bakan Koca, sağlık çalışanlarının kaza yaptığı otomobili paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Ahmet kahveci: Herkes işini yapıyor Her işini yapana prim vermek etik dışı 25milyon asgar ücretli 20 milyon memura bakıyorsa burada art niyet ve kölelik vardır 13 10 Yanıtla Berk: Sen de zamanında sağda solda kız peşinde kosmayıp haytalık yapmayıp dizini kırıp ders çalışsaydın bu kıskandığım sağlıkçılardan memurlardan olurdun. Ne ekersen onu biçersin. 12 4 saçmalama: ülkede 20 milyon memur mu var ufak atta başın yarılmasın.25 milyon asgari ücretli var mı bilemem yalnız 600 milletvekili seçende sizsiniz ağlamayın 4 2
  • Realist: Evet sayın bakanım, biz bu süreçte sağlık çalışanlarının yaptıkları fedakarlıkları unutmayacağız fakat unutmayacağımız bir şey daha var oda senin ve mensubu olduğun partinin bu sağlık çalışanlarını lebaleb kogrelerle sırtından vurmasıdır.... 16 5 Yanıtla
  • Ayse: Kaza herkesin başına geiyor niye abartıyorsunuz 11 5 Yanıtla
  • Ooooo: O zaman askerde sınırdan çekilsin adamların hayatı yok bunlar bir yıldır çalışıyorlar diye olay oldular 14 2 Yanıtla Medical: Sınırdaki asker tazminatını alıyor beyefendi sağlık çalışanı tazminatını istiyor siz hala ne istediklerini anlamadan yorum yapmışsınız 4 2
  • NİMETULLAH: HADİ ORDAN BE BİR DOKTOR BİR HEMŞİRE 7/24 HİZMET VERİR CANINDAN OLUR SALDIRIYA UĞRAR ANCAK GÜNDE TOLLAMDA 2 SAAT BİLE ÇALIŞMAYAN BİR İAMAM KADAR ÜCRET (MAAŞ) ALAMIYORLAR ÖNCE BU HAKSIZLIĞI VE BU AYIPI GİDER SONRA PAYLAŞIM YAP 10 2 Yanıtla
  • helal: helal bakanım kendi teşkilatına çok iyi sahip çıkıyorsun. hepsi senin gibi olsa 6 5 Yanıtla
  • sağlık: Sağlık her şeyden önce gelir. Sayın bakanım bu artışın sorumlusu kim ? yoksa bizim bakkal nizamettin abi mi ? Ondan şüpheleniyorum 81 ile yaydı lebaleb dolduruyo bakkalı :) 6 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı
    02:26 Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı

    Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada karı koca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu
    00:52 Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan hastanenin bahçesindeki trafoda çıkan yangın, paniğe neden oldu. Yangın, hızlı bir şekilde kontrol altına alınarak söndürüldü. Tedbir amacıyla hastanenin elektriği bir süre kesildi.

  • Giresun'da Soyulan Kuyumcudan Çalınan Altınlar Bulundu
    00:48 Giresun'da Soyulan Kuyumcudan Çalınan Altınlar Bulundu

    Giresun'un Bulancak ilçesinde gerçekleşen kuyumcu soygununda çalınan altınlar, Giresun Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan titiz çalışmalar sonucunda kısa sürede bulundu. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı, Giresun'un huzuru için çalışmalarına devam edeceğini açıkladı.

  • Bursa İl Jandarma Komutanlığı Kırsal Bölgelerde Uygulama Yaptı
    00:35 Bursa İl Jandarma Komutanlığı Kırsal Bölgelerde Uygulama Yaptı

    Bursa İl Jandarma Komutanlığı, kentin kırsal bölgelerinde vatandaşların huzur ve güveni için uygulama gerçekleştirdi. Uygulama sonucunda çeşitli suçlardan aranan 25 kişi yakalanırken, uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca, trafik denetimlerinde 72 araç sürücüsüne toplamda 233 bin lira idari ceza kesildi ve 24 araç trafikten men edildi.


Advertisement