Son dakika haberi... Balıkesir'de arıtma havuzuna düşen 2 işçiden biri öldü - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberi... Balıkesir'de arıtma havuzuna düşen 2 işçiden biri öldü

Son dakika haberi... Balıkesir\'de arıtma havuzuna düşen 2 işçiden biri öldü

Son dakika güncel haberine göre Balıkesir'in Havran ilçesinde rafine zeytinyağı işleme tesisinin arıtma havuzuna düşen iki işçiden biri hayatını kaybetti.

02.07.2020 20:29  Güncelleme: 22:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Havran ilçesinde rafine zeytinyağı işleme tesisinin arıtma havuzuna düşen iki işçiden biri hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, tesiste çalışan Faruk Çelik, henüz bilinmeyen bir nedenle arıtma havuzuna düştü. Arkadaşının su dolu havuza düştüğünü gören Üzeyir Uğur yardım etmek istedi. Ancak Uğur da dengesini kaybederek havuza düştü.

Durumu fark eden fabrikanın diğer çalışanları, Çelik ve Uğur'u havuzdan çıkardı.

Olay yerine gelen sağlık görevlilerince Çelik'in yaşamını yitirdiğini belirlendi. Ağır yaralanan Üzeyir Uğur ise Edremit Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haberi... Balıkesir'de arıtma havuzuna düşen 2 işçiden biri öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmit'te market deposunda çıkan yangına itfaiye müdahale ediyor
    14:39 İzmit'te market deposunda çıkan yangına itfaiye müdahale ediyor

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir marketin deposunda çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Yangın nedeniyle çıkan dumanlar kentin birçok noktasından görülebiliyor. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi ve ekiplerin alevlere müdahalesi devam ediyor.

  • Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, gelir beyannamesi vermeyenlere çağrıda bulundu
    14:39 Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, gelir beyannamesi vermeyenlere çağrıda bulundu

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, gelir beyannamesi vermeyen 400 binden fazla mükellefin olduğunu açıkladı. Şimşek, beyanname vermeyenlere de çağrıda bulunarak, 'Pişmanlık hükmünden yararlanmaya davet ediyoruz' dedi.

  • Dünya Bankası kredisiyle 11 bin Suriyeliye tarım alanında kadro verilecek iddiası
    14:39 Dünya Bankası kredisiyle 11 bin Suriyeliye tarım alanında kadro verilecek iddiası

    İYİ Parti Aydın Milletvekili Ömer Karakaş, Dünya Bankası'nın Türkiye'ye verdiği kredi anlaşmasında tarım alanında 2028 yılına kadar 11 bin Suriyeli sığınmacıya tarım alanında kadro verilmesi şartının da yer aldığını açıkladı. AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ise Tarım Bakanı'na sorduğunu ve bunun gerçeği yansıtmadığını söyledi. Karakaş, sosyal medya hesabından ilgili anlaşmaya dair belgeleri paylaştı.

  • Samsun'da Güvenli Mahalle Güvenli Eğitim Projesi kapsamında öğrencilere eğitim verildi
    14:38 Samsun'da Güvenli Mahalle Güvenli Eğitim Projesi kapsamında öğrencilere eğitim verildi

    Samsun'da yürütülen Güvenli Mahalle Güvenli Eğitim Projesi kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Çocuk Şube Müdürlüğü personeli tarafından İlkadım ilçesindeki özel bir okulda etkinlik gerçekleştirildi. Programda, meslek tanıtımı, temel güvenlik kuralları, trafik kuralları, güvenli internet kullanımı, teknoloji bağımlılığı ve akran zorbalığı gibi konular 160 öğrenciye anlatıldı. Etkinlikle öğrencilerin günlük hayatta karşılaşabilecekleri riskler konusunda bilinçlenmeleri hedeflendi ve etkinliğin ilerleyen dönemlerde devam edeceği belirtildi.

  • UCLG Başkanı Uğur İbrahim Altay, Latin Amerika belediyelerine seslendi
    14:37 UCLG Başkanı Uğur İbrahim Altay, Latin Amerika belediyelerine seslendi

    UCLG Başkanı Uğur İbrahim Altay, UCLG Latin Amerika Bölge Teşkilatı (FLACMA) Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Latin Amerika belediyelerine hitap etti ve daha adil ve sürdürülebilir şehirler inşa etme vizyonunu paylaştı.

  • Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Adana Demirspor maçını kazanmak istediklerini söyledi
    14:35 Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Adana Demirspor maçını kazanmak istediklerini söyledi

    Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, hafta sonu oynayacakları Adana Demirspor maçını kazanmak istediklerini belirtti. Gisdol, Adana Demirspor'un güçlü bir rakip olduğunu ve zorlu bir karşılaşma beklediklerini ifade etti. Ayrıca, takımın ligde kalma mücadelesine devam edeceklerini ve sözleşme konusunun şu anda odaklarında olmadığını söyledi.


Advertisement