Lokantada tüp patladı, 20 iş yeri zarar gördü - Son Dakika
Güncel

Lokantada tüp patladı, 20 iş yeri zarar gördü

Balıkesir'in Karesi ilçesindeki bir lokantada gaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Patlama anında, sokağa çıkma yasağının olması büyük bir faciayı önlerken, birçok işyeri patlamadan dolayı maddi zarara uğradı.

30.04.2021 23:15  Güncelleme: 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olay, Balıkesir'in Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan bir lokantada meydana geldi. Arif Yaman'a isimli şahsa ait lokantada tüpten sızan gaz sonucu patlama meydana geldi. Şehrin birçok noktasından hissedilen şiddetli patlama paniğe neden oldu. Patlama sonucu iş yeri kullanılamaz hale gelirken, 20 işyeri de zarar gördü. İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir ve AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran bölgede incelemelerde bulundu.

Balıkesir'de patlayan tüp dükkanları yaktı

''20 CİVARINDA İŞ YERİMİZDE HASAR VAR''

Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir ise yaptığı açıklamada, patlamanın gaz sıkışması sonucu oluştuğunu söyleyerek, hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini belirtti: "20 civarında iş yerimizde hasar var. İtfaiye ekiplerimiz gerekli çalışmayı yapıyor. Çok şükür yaralı ve can kaybı yok. Maddi zararı da inşallah gidereceğiz" dedi.

Balıkesir'de patlayan tüp dükkanları yaktı
Lokantada tüp patladı, 20 iş yeri zarar gördü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Lokantada tüp patladı, 20 iş yeri zarar gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement