Boşanma davası açan eşini boğazını keserek öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

Boşanma davası açan eşini boğazını keserek öldürdü

Tekirdağ'da eşine boşanma davası açıp çocuklarıyla beraber evi terk eden kadın, eşi tarafından boğazı kesilerek öldürüldü.

12.06.2020 13:06  Güncelleme: 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, 2 çocuk annesi Nermin Yumuşak (39), boşanma davası açtığı eşi İbrahim Yumuşak (41) tarafından boğazı bıçakla kesilerek öldürüldü.

Çerkezköy ilçesi Fevzipaşa Mahallesi Elif Sokak'ta, bir apartmanın 2'nci katındaki dairede meydana gelen olayda; Nermin Yumuşak, şiddetli geçimsizlik yaşadığı eşi İbrahim Yumuşak'a boşanma davası açıp 2 çocuğu ile evi terk etti.

ÇOCUKLARI DA ALIP MEMLEKETİNE GİTTİ

Başka bir ev kiralayıp yaşamaya başlayan Yumuşak, koronavirüs salgını nedeniyle okullardaki eğitime ara verilince çocuklarını da alıp Kastamonu'daki ailesinin yanına gitti. Normalleşme süreci ile birlikte Çerkezköy'e dönen Nermin Yumuşak, 2 gün önce çocuklarını yeniden Kastamonu'daki ailesinin yanına gönderdi.

Boşanma davası açan eşini boğazını keserek öldürdü

EŞİNİN BOĞAZINI KESİP POLİSE TESLİM OLDU

Eşinin yalnız olduğunu öğrenen İbrahim Yumuşak, bugün saat 09.00 sıralarında, Nermin Yumuşak'ın evine gitti. Ancak çift arasında tartışma çıktı. Bu sırada İbrahim Yumuşak, yanında getirdiği bıçakla, eşinin boğazını kesti, ardından da Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek eşini öldürdüğünü söyledi.

Boşanma davası açan eşini boğazını keserek öldürdü

ADLİ TIPA GÖNDERİLDİ

Adrese giden polis ekipleri, Nermin Yumuşak'ın cansız bedeni ile karşılaştı. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından talihsiz kadının cansız bedeni, otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Gözaltına alınan İbrahim Yumuşak'ın sorgusu sürüyor.

Boşanma davası açan eşini boğazını keserek öldürdü
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Boşanma davası açan eşini boğazını keserek öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (44)

  • Fatma KALENDER: Kadın çenesine ve namusuna sahip olsun, erkek onun için köle olur. 15 11 Yanıtla Bsahinkaya: Fatma Kalender Durumu ne güzel özetledin alkışlıyorum seni 8 4 Prof Dr: Aynen 7 1 ....: Rezilsin 2 2 Demet: Köle olması için değil! Çenesine ahlaklı, edepli olmak iyi diye namusuna da sahip olduğu İslam dininin gereğini yerine getirmesi için yani Allahın rızasını kazanmak için yapmalı. Allaha layık bir kul olmak için zaten böyle yaparsa eşi daha be istesin.Ama burda mesele nafaka vermek istemeyen eş bence.Devlet acil yasayı değiştirmelii 0 0 Fatma KALENDER: Gerçek Fatma KALENDER benim ancak yukarıda ki yorum bana ait değil 0 0
  • Asi.. : Hala anlamıyorum kadin cinayetleri aldi başını gidiyor.. Devlet neden hala bisey yapmıyor neden..? Neyi bekliyor..? Daha kac kadın ölecek daha kaç çocuk..öksüz kalacak..? 13 9 Yanıtla Vatandaş : Ya kıyamet ya erkekler bitince 6 5
  • Dunyali: Erkeğe bak kadınlara mi gücün yetiyor. 4 9 Yanıtla
  • Ergen: Eeee orman kanunları geçerli ne de olsa. Herkes kendi adaletini kendi çözüyor. Güçlü olan kazanır. 9 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement