Çimento kamyonunun kağıt gibi ezdiği minibüsten şoför, mucize eseri çıktı - Son Dakika
Dünya

Çimento kamyonunun kağıt gibi ezdiği minibüsten şoför, mucize eseri çıktı

Çin'in Dalian kentinde bir çimento kamyonu, park halinde duran minibüse çarptı. Kağıt gibi ezilen minibüsün sürücüsü şans eseri kurtulurken o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

10.11.2020 15:07  Güncelleme: 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çin'in Dalian kentinde hızla gelen bir çimento kamyonu, park halindeki minibüse hızla çarptı. Kağıt gibi ezilen minibüs sürücüsü ise şans eseri sağ olarak kurtarılırken, o anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

MİNİBÜS SÜRÜCÜSÜ HURDAYA DÖNEN ARAÇTAN ÇIKARILDI

Çimento kamyonunun sürücüsünün de kazadan yara almadığı ifade edilirken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaralıları hurdaya dönen araçlardan kurtardı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Çimento kamyonunun kağıt gibi ezdiği minibüsten şoför, mucize eseri çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Çimento kamyonunun kağıt gibi ezdiği minibüsten şoför, mucize eseri çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • cafer: birincisi kavşağa giriyorsun, girdin diyelim hadi e adam hiç mi görmüyorsun tır geliyor üzerine iki saniye önce frene bassan tır direksiyonu kırmak zorunda kalmayacak ve kaza yapmayacak ikincisi be adam kazaya sebebiyet verdin hiç mi utanman yok olay mahallinden hemen kaçıyorsun utanmaz adam bir de hiçbir şey olmamış gibi olay mahallinden sıvışıyor. (tüm suç kavşağa kontrolsüzce giren ve sanki arabada fren yokmuş gibi davranan arabada) 0 0 Yanıtla

Advertisement