Son dakika haberi | D-100 karayolunda yaklaşık 50 sığırcık kuşu ölü ve yaralı halde bulundu (2) - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberi | D-100 karayolunda yaklaşık 50 sığırcık kuşu ölü ve yaralı halde bulundu (2)

Son dakika haberi | D-100 karayolunda yaklaşık 50 sığırcık kuşu ölü ve yaralı halde bulundu (2)

Son dakika haber... O ANLARI ANLATTIHendek'te kuşları kurtarmak için kendisini yola atan Kenan Esenboğa, "Hendek'te yaşıyorum ve bu yol üzerinde hayvan besliyorum.

20.11.2020 19:16  Güncelleme: 19:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

O ANLARI ANLATTI

Hendek'te kuşları kurtarmak için kendisini yola atan Kenan Esenboğa, "Hendek'te yaşıyorum ve bu yol üzerinde hayvan besliyorum. Bu olayla da bu yol üzerinde karşılaştım. Çok hazin bir manzarayla karşılaştım, hayvanlar yerde çırpınıyorlardı. Panik içerisinde ne yapacağımı bilemedim ama yaşadıklarımızı kamera kaydına aldırdım. Yolu keserek, aracımdaki kartonlarla yolun ortasına atladım. O arada ezilme tehlikesi de geçirdim. Orada aldıklarımın hepsi arabaların çarpması nedeniyle ölü ya da yaralıydı. Yaralılar da maalesef öldü" dedi. Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında ifadesi alınmak üzere savcılığa çağırıldığını belirten Kenan Esenboğa, "Bu hayvanların bir alfası var, yön gösteriyor. Tahminen ona bir şey olduğu için hepsi buraya indi ve burada araç birine çarpınca diğerlerine de çarptı. Ölmeyen, yaralanan ama uçamayanlara da diğer araçlar çarpmış olabilir" diye konuştu.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberi | D-100 karayolunda yaklaşık 50 sığırcık kuşu ölü ve yaralı halde bulundu (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement