Son dakika haberi: Eti Maden, tesiste çıkan yangın nedeniyle bir gecikme yaşanmayacağını bildirdi - Son Dakika
3.Sayfa

Son dakika haberi: Eti Maden, tesiste çıkan yangın nedeniyle bir gecikme yaşanmayacağını bildirdi

Son dakika haberi: Eti Maden, tesiste çıkan yangın nedeniyle bir gecikme yaşanmayacağını bildirdi

Gelen son dakika haberine göre Eti Maden tarafından, Eskişehir Kırka'da Eti Maden bünyesinde faaliyet gösteren 5 üretim tesisinden birinin atölyeler bölgesinde çıkan kısmi yangına ilişkin yapılan açıklamada, yangına acil olarak müdahale edildiğini ve üretim, sevkiyat ile satış programında herhangi bir gecikme...

06.08.2021 17:28  Güncelleme: 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eti Maden tarafından, Eskişehir Kırka'da Eti Maden bünyesinde faaliyet gösteren 5 üretim tesisinden birinin atölyeler bölgesinde çıkan kısmi yangına ilişkin yapılan açıklamada, yangına acil olarak müdahale edildiğini ve üretim, sevkiyat ile satış programında herhangi bir gecikme yaşanmayacağı bildirildi.

Bugün, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğüne ait Eskişehir Kırka'da faaliyet gösteren 5 üretim tesisinden birinin atölye bölgesinde saat 12.00 sıralarında yangın çıktı. Eti Maden tarafından, konuya ilişkin yapılan açıklamada, yangına acil olarak müdahale edildiği ve tüm çalışanların tahliye edilerek yangının kısa sürede kontrol altına alındığı kaydedildi.

Üretim, sevkiyat ve satış programında gecikme yaşanmayacak

Yangının saat 14.30 itibarıyla tamamen söndürülerek soğutma çalışmalarına başlandığı ifade edilen açıklamada, yangına maruz kalan kısımda en kısa sürede gerekli çalışmalar yapılarak; üretim, sevkiyat ve satış programında herhangi bir gecikme yaşanmayacağı ve faaliyetlerin aksatılmadan sürdürüleceği aktarıldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Son dakika haberi: Eti Maden, tesiste çıkan yangın nedeniyle bir gecikme yaşanmayacağını bildirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzurum'da kız meselesi yüzünden çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü
    12:36 Erzurum'da kız meselesi yüzünden çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü

    Erzurum'da Atatürk Üniversitesi Yerleşkesi girişinde kız meselesi yüzünden çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada iki kişi bıçakla yaralanırken saldırgan, sivil araştırma ekiplerinin takibi sonucu kısa sürede yakalandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı, şüpheli ise adliyeye sevk edildi.

  • Konya'da otomobil takla attı: 2 yaralı
    12:34 Konya'da otomobil takla attı: 2 yaralı

    Konya'nın Karapınar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil takla attı ve 2 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

  • Isparta'da boğazına şeker kaçan ilkokul öğrencisi Heimlich manevrası ile kurtarıldı
    12:29 Isparta'da boğazına şeker kaçan ilkokul öğrencisi Heimlich manevrası ile kurtarıldı

    Isparta'da bir ilkokul öğrencisi, boğazına şeker kaçması sonucu nefes alamaz hale geldi. Nöbet tutan öğretmen, Heimlich manevrası yaparak öğrenciyi kurtardı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Öğretmenin daha önce aldığı ilkyardım eğitimi sayesinde öğrencinin hayatı kurtarıldı.

  • Tekirdağ'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 11 şüpheli yakalandı
    12:27 Tekirdağ'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 11 şüpheli yakalandı

    Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda Süleymanpaşa, Çerkezköy ve Saray ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda 11 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda yapılan aramalarda 140 gram sentetik uyuşturucu, 409 uyuşturucu hap ve 8 gram esrar ele geçirildi. Olay sonucunda 11 şüpheli gözaltına alındı.

  • Zonguldak'ta Kontrolden Çıkan Otomobil Karşı Yola Geçti, Sürücü 20 Metreden Aşağıya Uçmaktan Son Anda Kurtuldu
    12:26 Zonguldak'ta Kontrolden Çıkan Otomobil Karşı Yola Geçti, Sürücü 20 Metreden Aşağıya Uçmaktan Son Anda Kurtuldu

    Zonguldak-Ankara karayolu Gökgöl Mağarası mevkisinde meydana gelen kazada, bir otomobil kontrolden çıkarak karşı yola geçti. Kazada yaralanan sürücü, 20 metreden aşağıya uçmaktan son anda kurtuldu. Olay yerine gelen vatandaşlar ve sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen sürücünün sağlık durumu iyi olduğu belirtildi. Polis ekipleri, güvenlik önlemi alarak yol güvenliğini sağladı.

  • Düzce'de Kavşakta Meydana Gelen Kaza Sonucu 3 Kişi Yaralandı
    12:22 Düzce'de Kavşakta Meydana Gelen Kaza Sonucu 3 Kişi Yaralandı

    Düzce'de Konuralp Düzköy mevkiinde meydana gelen kazada, Selçuk B. idaresindeki bir cip ile Ayhan S. idaresindeki Kia marka cip çarpıştı. Kazada her iki araçta bulunan sürücüler ve bir kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Kaza sebebiyle yol bir süreliğine tek şeritten verildi, ardından normal seyrine döndü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Şırnak'ta Taciz İddiasıyla Darp Edilen Uzman Çavuşun Mahkemede İfadesi
    12:22 Şırnak'ta Taciz İddiasıyla Darp Edilen Uzman Çavuşun Mahkemede İfadesi

    Şırnak'ta bir kadını taciz ettiği iddiasıyla darp edilen uzman çavuşun mahkemede verdiği ifade ortaya çıktı. Zanlı, yardım etmek amacıyla binaya girdiğini ve kadınların bağırmaya başladığını söyleyerek suçlamaları reddetti. Mahkeme tarafından tutuklanan zanlı, suçlamaları kabul etmediğini ve iftira atanlardan şikayetçi olduğunu belirtti.


Advertisement