Son dakika haberi | Gurbetçi, yol kenarında ölü bulundu - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberi | Gurbetçi, yol kenarında ölü bulundu

Son dakika haberi | Gurbetçi, yol kenarında ölü bulundu

Son dakika haberleri: MUĞLA'nın Datça ilçesinde, gurbetçi Kamil Karakaş (49), yol kenarında ölü bulundu.

25.12.2020 17:49  Güncelleme: 18:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUĞLA'nın Datça ilçesinde, gurbetçi Kamil Karakaş (49), yol kenarında ölü bulundu. Jandarma, Karakaş'ın ölüm nedenini araştırıyor.

Datça'nın Yaka Mahallesi Pakamutbükü mevkisinde dün akşam saat 20.30 sıralarında, yol kenarında bir erkek cesedi bulundu. İhbar üzerine bölgeye gelen jandarma, cesedin Almanya'nın Mönchengladbach şehrinden bir süre önce memleketi Datça'ya tatil için gelen Kamil Karakaş'a ait olduğunu belirledi. Türkiye'ye kesin dönüş hazırlığında olduğu öğrenilen Karakaş'ın cesedi, jandarma ve savcının olay yerindeki incemelerinin ardından Datça Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Karakaş'ın kazayla mı öldüğü yoksa cinayeti mi kurban gittiği araştırılıyor. Karakaş'ın, Alman eşi Beate Karakaş'ın  Almanya'da olduğu öğrenildi


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberi | Gurbetçi, yol kenarında ölü bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İstanbul'da Festival Havasında Kutlanacak
    14:45 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İstanbul'da Festival Havasında Kutlanacak

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İBB tarafından İstanbul'da da çeşitli etkinlik ve organizasyonlarla kutlanacak. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali ve Şehir Tiyatroları Geleneksel 38. Çocuk Şenliği ile şehrin çocuklarına iki festival birden sunulacak. Dünyanın farklı ülkelerinden çocuklar 18-24 Nisan 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’nde bir araya gelecek. Başta Üsküdar ve Arnavutköy meydanları olmak üzere İstanbul’un 19 farklı noktasında konserler, şenlikler, halk dansları gösterileri, atölye çalışmaları ve renkli oyunlar da çocuklar için gerçekleşecek.


Advertisement