Son dakika haberleri | İSTANBUL İTFAİYESİ MANAVGAT VE MARMARİS'TE GÖREV YAPMAYA BAŞLADI - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberleri | İSTANBUL İTFAİYESİ MANAVGAT VE MARMARİS'TE GÖREV YAPMAYA BAŞLADI

Son dakika haberi... ANTALYA, Manavgat'ta yangın söndürme faaliyetlerinde bulunan İBB İtfaiyesi; 101 personel, 14 araçtan oluşan bir ekip 101 personel, 14 araçtan oluşan bir ekibi de Marmaris'e sevk etti.

30.07.2021 12:57  Güncelleme: 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANTALYA, Manavgat'ta yangın söndürme faaliyetlerinde bulunan İBB İtfaiyesi; 101 personel, 14 araçtan oluşan bir ekip 101 personel, 14 araçtan oluşan bir ekibi de Marmaris'e sevk etti.

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki yangın söndürme çalışmalarına destek olmak için ekiplerini bölgeye sevk eden İBB, Muğla'nın Marmaris ilçesinde devam eden yangın için de ekipler görevlendirdi. 101 personel, 14 araçtan oluşan bir ekip ilçede devam eden söndürme çalışmaları için dün gece yarısı yola çıktı. Ekipler öğle saatlerinde bölgeye intikal ederek çalışmalarına başladı.

Antalya Manavgat'a ulaşan, 101 personel ve 14 araçtan oluşan İBB ekibi, bölgede çalışan diğer ekiplerle koordine olarak Gazipaşa ilçesinde farklı noktalarda yangın söndürme çalışmalarına başladı. İBB ayrıca 8 personel ve 4 araçtan oluşan İSKİ destek ekibini de bölgeye gönderdi.

HACI BEKTAŞ VELİ FESTİVALİ ERTELENDİ

Öte yandan, tüm canlılara ve insanlığa duyduğu sonsuz sevgiyle bilinen Hünkar Hacı Bektaşı Veli'nin 750. vefat yılı nedeniyle bugün başlaması planlanan etkinlikler, birçok ilde devam eden yangınlar nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), UNESCO'nun ilan ettiği Hacı Bektaş Veli'yi anma yılında gerçekleştireceği etkinlikleri birçok kenti teslim alan, can ve mal kayıplarına neden olan yangınlar nedeniyle ertelendi. 30 Temmuz- 1 Ağustos tarihleri arasında Yenikapı Etkinlik Alanı'nda yapılacak "Serçeşme Hünkar Hacı Bektaş Veli Festivali" ile ilgili yeni planlamanın ilerleyen tarihlerde kamuoyu ile paylaşılacağı belirtildi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün başlaması planlanan etkinliklerin ertelendiğini yayınladığı mesajla duyurdu. İmamoğlu mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Tüm canlılara ve insanlığa olan sonsuz sevgisi ve hürmetiyle bildiğimiz Hünkar Hacı Bektaşı Veli'nin 750. vefat yılı nedeniyle bugün başlaması planlanan etkinliklerimiz, birçok ilimizde devam eden yangınlar ve kayıplarımız nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir."

Son dakika haberleri | İSTANBUL İTFAİYESİ MANAVGAT VE MARMARİS\'TE GÖREV YAPMAYA BAŞLADI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberleri | İSTANBUL İTFAİYESİ MANAVGAT VE MARMARİS'TE GÖREV YAPMAYA BAŞLADI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Pınarbaşı'nda Ziyaretlerde Bulundu
    13:05 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Pınarbaşı'nda Ziyaretlerde Bulundu

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Pınarbaşı ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Büyükkılıç, Sosyal Yaşam Merkezi'ni ziyaret ederek kursiyerlerle sohbet etti ve esnafı ziyaret ederek park ve bahçe düzenlemelerini inceledi.

  • Serdivan'da kaydedilen uyuşturucu partisi görüntülerinde yer alan 2 kadın da yakalandı
    13:05 Serdivan'da kaydedilen uyuşturucu partisi görüntülerinde yer alan 2 kadın da yakalandı

    Sakarya'nın Serdivan ilçesinde bir evde kaydedilen ve sosyal medyada paylaşılan uyuşturucu partisi görüntülerinde yer alan 2 kadın da polis tarafından yakalandı. Şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı ancak adli işlemleri devam ediyor.

  • Elazığ'da 3 Yıl 4 Ay Hapis Cezası Bulunan Zanlı Yakalandı
    13:04 Elazığ'da 3 Yıl 4 Ay Hapis Cezası Bulunan Zanlı Yakalandı

    Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada, 'Açıkta Bırakılmış Eşya Hakkında Hırsızlık' suçundan 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir zanlı yakalandı. Zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Bursa'da şafak operasyonunda 113 kişi yakalandı
    13:04 Bursa'da şafak operasyonunda 113 kişi yakalandı

    Bursa'da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen şafak operasyonunda, aranan firari hükümlü ve şüphelilere yönelik yapılan baskınlarda 113 kişi yakalandı. Operasyonda, hırsızlık, dolandırıcılık, yağma, kasten öldürme, kasten yaralama, dolandırıcılık ve siber suç gibi suçlardan arananlar bulundu. Firari hükümlüler cezaevine teslim edilirken, zanlılar hakkında işlemler devam ediyor.

  • Yalova'dan Şırnak'a Örülen Bereler Askerlere Ulaştırıldı
    13:03 Yalova'dan Şırnak'a Örülen Bereler Askerlere Ulaştırıldı

    Yalova'nın Çınarcık ilçesinde yaşayan Selma Özmen'in ördüğü 39 berenin terörle mücadelede görev yapan askerlere ulaştırılması sağlandı. Bereler, Yalova İl Jandarma Komutanlığı tarafından Şırnak'taki üs bölgesine gönderildi ve askerlere teslim edildi. Özmen'in duyarlılığı askerler tarafından teşekkür edildi.

  • Kırklareli'nde Yolcu Otobüsü Devrildi: Çok Sayıda Ambulans ve İtfaiye Ekibi Sevk Edildi
    13:03 Kırklareli'nde Yolcu Otobüsü Devrildi: Çok Sayıda Ambulans ve İtfaiye Ekibi Sevk Edildi

    Kırklareli'nde Metro Turizm'e ait X3362KC plakalı yolcu otobüsü Kavaklı beldesi Koru mevkisinde yoldan çıkarak devrildi. Kazanın haber edilmesi sonrası olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ekibi, ambulans sevk edildi.


Advertisement