Kabil Havalimanı'ndaki patlama nedeniyle Beyaz Saray alarma geçti! Biden, günlük programını değiştirdi - Son Dakika
Güncel

Kabil Havalimanı'ndaki patlama nedeniyle Beyaz Saray alarma geçti! Biden, günlük programını değiştirdi

Afganistan'ın başkenti Kabil'de Hamid Karzai Uluslararası Havaalanı'nın bulunduğu bölgede meydana gelen patlamalar Beyaz Saray'ı ve ABD Başkanı Joe Biden'ı alarma geçirdi. Patlamalarda ABD'lilerin de yaşamını yitirdiği haberleri gelirken, Başkan Biden günlük programını değiştirdi.

26.08.2021 18:47  Güncelleme: 20:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taliban'ın yönetimi ele geçirdiği Afganistan'dan ayrılan yabancıların tahliye edildiği Kabil Havalimanı'nın dışında patlama meydana geldi. DAEŞ'in üstlendiği intihar saldırısından sonra Beyaz Saray alarma geçti.

İSRAİL BAŞBAKANI İLE YAPACAĞI GÖRÜŞME ERTELENDİ

Beyaz Saray yetkilileri, patlama haberinin ardından Biden'ın özel durumlarda toplanılan Durum Odası'na (Situation Room) geçtiğini, yerel saatle 11.30'da (TSİ 18.30) İsrail Başbakanı Naftali Bennett ile yapacağı görüşmenin ertelendiğini aktardı.

BASIN TOPLANTISI ERTELENDİ

Görüşmenin ne zaman yapılacağına ilişkin ise detay paylaşılmadı. Ayrıca, Beyaz Saray Kovid-19 ile Mücadele Ekibi'nin sabah düzenlenmesi planlanan basın toplantısı ertelendi. Amerikan basını, Biden'ın eşi Jill Biden'ın 1 Eylül'de yapmayı planladığı bir seyahatin de ertelendiğini belirtti.

Kabil Havalimanı\'ndaki patlama nedeniyle Beyaz Saray alarma geçti! Biden, günlük programını değiştirdi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kabil Havalimanı'ndaki patlama nedeniyle Beyaz Saray alarma geçti! Biden, günlük programını değiştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement