Son dakika haberi! Kamu arazisinde evsel atık atarken jandarmaya yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Son dakika haberi! Kamu arazisinde evsel atık atarken jandarmaya yakalandı

Son dakika haberi! Kamu arazisinde evsel atık atarken jandarmaya yakalandı

Son dakika habere göre Eskişehir'de kamu arazisine evsel atıklarını bırakan bir kişi jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı.

01.12.2021 12:52  Güncelleme: 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de kamu arazisine evsel atıklarını bırakan bir kişi jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ekipleri Seyitgazi'nin Kümbet Mahallesi'nde devriye faaliyeti gerçekleştirdi. Ekipler devriye esnasında S.G.'nin kamyonet ile getirdiği plastik, kumaş ve ahşap malzemeler bulunan evsel atıklarını Kümbet Mahallesi'nin girişinde bulunan kamu arazisine attığını gördü.

Suçüstü yakalanan S.G. hakkında, yasal atık depolama alanı dışında kamu arazisine evsel atık atması sebebiyle "Kirletme Yasağı" kapsamında tutanak düzenlendi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Son dakika haberi! Kamu arazisinde evsel atık atarken jandarmaya yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şanlıurfa'da Uyuşturucu ve Ruhsatsız Tabanca Operasyonu
    17:27 Şanlıurfa'da Uyuşturucu ve Ruhsatsız Tabanca Operasyonu

    Şanlıurfa'da polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda farklı özelliklerde uyuşturucu madde ile ruhsatsız tabancalar ele geçirildi. Operasyonda 3 kilo 350 gram skunk maddesi, 90 gram esrar, 27 gram metamfetamin maddesi, 50 adet uyuşturucu hap, 2 adet hassas terazi ve 2 adet ruhsatsız tabanca bulundu. Gözaltına alınan 5 zanlı emniyete götürülürken olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Aksaray'da Bayram Tatilinin Bitmesiyle Trafik Denetimleri Gerçekleştirildi
    17:22 Aksaray'da Bayram Tatilinin Bitmesiyle Trafik Denetimleri Gerçekleştirildi

    Aksaray'da bayram tatilinin bitmesinin ardından yaşanan trafik yoğunlukları ve oluşabilecek olumsuzluklara karşı şehir genelinde 3 farklı trafik denetimi gerçekleştirildi. İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi tarafından yapılan denetimlerde, emniyet kemeri kullanımı, güvenli yaya ve okul geçidi kullanımı ile güvenli servis taşımacılığı ve diğer okul güvenliği konularında kontroller yapıldı. Sürücüler trafik kuralları ve seyahat güvenliği konusunda uyarıldı ve denetim faaliyetlerinin devam edeceği açıklandı.

  • İngiliz turist Marmaris'te kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
    17:21 İngiliz turist Marmaris'te kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

    Muğla'nın Marmaris ilçesine tatile gelen İngiliz turist Denis Crawley, koyları gezmek için katıldığı tekne turunda denize atladıktan sonra kalp krizi geçirdi. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Crawley, hastaneye kaldırılarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Çorum'da Aranan 14 Şahıs Yakalandı
    17:21 Çorum'da Aranan 14 Şahıs Yakalandı

    Çorum'da asayiş ve güvenliğin sağlanması amacıyla yapılan çalışmalarda, çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 14 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslar arasında 1 kasten öldürme, 1 yağma ve 2 cinsel suç şüphelisi bulunuyor. Ayrıca kayıp olduğu bildirilen 4 kadın ve 4 erkek şahıs bulunurken, 1 kadının arama çalışmaları devam ediyor.

  • Aksaray'da Alacak Verecek Tartışması Kavgaya Dönüştü: 2 Genç Yaralandı
    17:21 Aksaray'da Alacak Verecek Tartışması Kavgaya Dönüştü: 2 Genç Yaralandı

    Aksaray'da iki grup arasında çıkan alacak verecek tartışması sonucu 2 genç bıçaklanarak yaralanırken, gözaltına alınan ve bugün adliyeye sevk edilen yabancı uyruklu 3 şahıs tutuklandı.

  • Antalya'da minibüsle ezilen kişinin ölümüne sebep olan şüpheli tutuklandı
    17:20 Antalya'da minibüsle ezilen kişinin ölümüne sebep olan şüpheli tutuklandı

    Antalya'da yaşanan olayda, babasının tartıştığı iki kişiyi minibüsle ezerek bir kişinin ölümüne, bir kişinin de yaralanmasına sebep olan şüpheli tutuklandı. Olayın ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

  • Aksaray'da Jandarma Uygulama Noktasından Kaçan Şahıslar Yakalandı
    17:20 Aksaray'da Jandarma Uygulama Noktasından Kaçan Şahıslar Yakalandı

    Aksaray'ın Sultanhanı ilçesinde jandarmanın uygulama noktasından kaçan bir araç, 130 kilometre sonra polis ekipleri tarafından durduruldu. Araç ve içindeki şahısların üstünde yapılan aramada tabancalar ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar hakkında soruşturma başlatıldı.

  • Uşak'ta Otobüste Uyuşturucu Bulundu, 2 Kilo 670 Gram Skunk Ele Geçirildi
    17:20 Uşak'ta Otobüste Uyuşturucu Bulundu, 2 Kilo 670 Gram Skunk Ele Geçirildi

    Uşak İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan bir otobüste uyuşturucu madde bulunduğu ihbarını değerlendirerek polis uygulama noktasında durdurdu. Yapılan aramada otobüsün bagaj kısmında bulunan peynir bidonları içeresinde gizlenmiş 2 kilo 670 gram skunk ele geçirildi. Uyuşturucu maddeyi otobüsle gönderdiği öğrenilen S.Ş. ise ekiplerce yakalayarak gözaltına alındı.

  • Samsun'da minibüs ile otomobilin çarpıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı
    17:19 Samsun'da minibüs ile otomobilin çarpıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı

    Samsun'un Atakum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, minibüs ile otomobil çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Elif Dikici ve Beyza Dikici yaralandı. Yaralılar, ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Muğla'da çalınan teknenin motoru ve donanımları çalındı
    17:19 Muğla'da çalınan teknenin motoru ve donanımları çalındı

    Muğla'nın Bodrum ilçesinde çalındıktan sonra kayalıklara vuran ve terk edilen teknenin motoru, buzdolabı ve bazı teknik donanımları çalındı. Tekne sahibi, sigorta işlemlerini tamamladıktan sonra tekneyi kurtarma çalışmalarına başlayacak. Olayın failleri henüz yakalanmadı.

  • Alanya'da Metruk Binada Horoz Dövüşü ve Kumar Operasyonu
    17:18 Alanya'da Metruk Binada Horoz Dövüşü ve Kumar Operasyonu

    Antalya'nın Alanya ilçesinde bir metruk binada horoz dövüşü düzenlendiği ve kumar oynandığı ihbarı üzerine polis baskın düzenledi. Operasyonda 29 horoz muhafaza altına alınırken, 50 kişiye idari yaptırım cezası uygulandı. Ayrıca, kumar oynayanlar arasında uyuşturucu kullanımı suçundan hapis cezası bulunan bir kişi de tespit edildi ve tutuklandı. Horoz dövüştüren ve horozları sahiplenen kişilere ise adli işlem yapıldı.

  • Çorum'da 14 yaşındaki kız üst geçitten atlayarak intihar girişiminde bulundu
    17:18 Çorum'da 14 yaşındaki kız üst geçitten atlayarak intihar girişiminde bulundu

    Çorum'un Alaca ilçesinde 14 yaşındaki Berra G. adlı genç kız, öğle saatlerinde Çorum Caddesi Sakarya Ortaokulunun önünde bulunan üst geçitten atlayarak intihar etmek istedi. İhbar üzerine olay yerine 112 sağlık, polis ekipleri sevk edildi. Genç kızın tedavisi devam ederken, polis ekipleri intihar girişiminin nedenini araştırıyor.


Advertisement