Son dakika haberi | Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in Gaziler Günü mesajı - Son Dakika
Politika

Son dakika haberi | Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in Gaziler Günü mesajı

Son dakika haberi | Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel\'in Gaziler Günü mesajı

Son dakika haberlerine göre Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Gaziler Günü ile ilgili mesaj yayınladı.

19.09.2020 11:42  Güncelleme: 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Gaziler Günü ile ilgili mesaj yayınladı.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel Gaziler Günü ile ilgili yayınladığı mesajda, "Değerli Komşularım, 19 Eylül 1921'de Meclisimizin Mustafa Kemal Atatürk'e 'Gazi' unvanı verilişinin 99'uncu yıl dönümü, tarihin bize armağan ettiği özel günlerde, ülkemizin kaderini çizen kahramanların anılması, toplum olarak bir araya gelme irademizin ne kadar güçlü olduğunun inatla hatırlanmasıdır. Gaziler Günü, Millet olarak birlik olduğumuzda bütün zorlukları aşabileceğimizi yeniden anımsamanın da günüdür aslında. Yaşadığımız toprakları bize yeniden vatan kılan şehitlerimiz ve gazilerimiz farklı kimlik ve hayallerine rağmen, Türkiye'nin dört bir yanında bir araya gelmiş ve karakterimizin bağımsızlık olduğunu herkese göstermiştir. Ayrışma yerine daha iyi bir gelecek ülküsüne sarıldığımızda başarabileceklerimizin kanıtıdır bu. Kalbimizde beslediğimiz en yüce duygularla ve tüm imkanlarımızla, milletimizin istikbali için gözünü bile kırpmadan canını ortaya koyan kahramanlarımızın ve kıymetli ailelerinin yanında olmaya da, aynı iradeyle, devam ediyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ülkemizin bağımsızlığı ve bütünlüğünü korumak adına cephe ve hudut boylarında göz kırpmadan kahramanca Vatan Görevini yapmış şehit ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Bugün bizlerle olan tüm gazilerimize şükranlarımı ifade ediyor kendilerine ve kıymetli ailelerine saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Son dakika haberi | Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in Gaziler Günü mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Iğdır'da Eğitim Yöneticileriyle Bir Araya Geldi
    18:00 Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Iğdır'da Eğitim Yöneticileriyle Bir Araya Geldi

    Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Iğdır'a ziyaret gerçekleştirerek il eğitim yöneticileriyle bir araya geldi. Bakan Tekin, okulların temizlenmesi için seçimden sonraki günü tatil ilan ettiklerini ve şimdi de 1 Nisan pazartesi gününü öğrenciler ve öğretmenler için idari tatil ilan ettiklerini açıkladı. Ayrıca, e-Okul üzerinden okul veli randevu sistemini hayata geçirdiklerini ve çocukların sosyal sorumluluklarını değerlendirecek bir puanlama sistemi oluşturduklarını belirtti. Bakan Tekin ayrıca, Milli Eğitim Şura'larının yapılmayacağına dair yanlış bir anlaşılma olduğunu ve 1 Nisan pazartesi gününün tatil olacağını duyurdu.

  • DP Genel Başkan Yardımcısı Enginyurt: Emeklinin maaşı eriyor da sizin niye erimiyor?
    18:00 DP Genel Başkan Yardımcısı Enginyurt: Emeklinin maaşı eriyor da sizin niye erimiyor?

    Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, emekli maaşlarının düşüklüğüne dikkat çekerek, Recep Tayyip Erdoğan ve vekillerin maaşlarının enflasyon karşısında neden erimediğini sorguladı. Enginyurt, 31 Mart seçimlerinin Türkiye'nin kaderini değiştirme seçimi olduğunu vurguladı.

  • Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Amasya'da iş insanlarıyla bir araya geldi
    17:58 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Amasya'da iş insanlarıyla bir araya geldi

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Amasya'da iş insanlarıyla bir araya geldi, AK Parti'nin Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı: Cumhur İttifakı'na zarar vermek isteyen partiler var
    17:54 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı: Cumhur İttifakı'na zarar vermek isteyen partiler var

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın, "Cumhur İttifakı'nın yanındaymış gibi gözüküp, ittifaka zarar vermek niyetiyle çeşitli şehirlerde aday gösteren partiler var. Bu partiler de Cumhur İttifakı'na, AK Parti belediyeciliğine zarar vermenin dışında hiçbir şey vadetmiyorlar.

  • Ahmet Davutoğlu Samsun'da seçim çalışmalarını sürdürdü
    17:53 Ahmet Davutoğlu Samsun'da seçim çalışmalarını sürdürdü

    Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Samsun'da seçim çalışmalarını sürdürdü. Davutoğlu, çeşitli temaslarda bulunduğu kentte, seçim otobüsünden vatandaşları selamladı. 1 Nisan'dan itibaren Türkiye'nin siyasi haritasının yeniden şekilleneceğini savunan Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirerek, milli iradeyi milli beka sorunu olarak görmek demokrasiyi anlamamaktır dedi.

  • AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu ve Özkan Alp, Odunpazarı Cumhur Yürüyüşü'ne katıldı
    17:52 AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu ve Özkan Alp, Odunpazarı Cumhur Yürüyüşü'ne katıldı

    AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp ve partililerle birlikte Odunpazarı Cumhur Yürüyüşü gerçekleştirdi. Hatipoğlu, Han ilçesinde vatandaşlarla buluştu ve daha sonra 71 Evler Mahallesi'nde yürüyüşe katıldı. Yürüyüş sırasında Hatipoğlu, kentimizin tamamında yapacakları zafer turunun bir provası olduğunu belirterek, Eskişehir'i kalkındırmak için çıktıkları yolda desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerine teşekkür etti.

  • AK Parti Ortahisar İlçe Mitinginde Projeler Konuşuldu
    17:52 AK Parti Ortahisar İlçe Mitinginde Projeler Konuşuldu

    AK Parti Ortahisar ilçe mitinginde Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayları Ahmet Metin Genç ve Ergin Aydın, projelerle ilgili söz verdiler. Mitinge AK Parti Trabzon milletvekilleri, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu ve çok sayıda partili katıldı. Ahmet Metin Genç, raylı sistem, Gülcemal ve sanayi siteleri gibi projeleri hayata geçireceklerini söyledi. Ergin Aydın ise Ortahisar'a özel projeler sunacaklarını belirtti.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan finali Kocaeli'de yaptı
    17:50 Cumhurbaşkanı Erdoğan finali Kocaeli'de yaptı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan finali Kocaeli'de yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Siyasi görüşlerimiz farklı olabilir, gönül verdiğimiz partiler, kökenimiz, meşrebimiz farklı olabilir ama Türkiye bizlerin ortak yurdu, ortak çatısı, ortak yuvasıdır.

  • Kocaeli'ye 21 yılda 305 milyar liralık yatırım
    17:48 Kocaeli'ye 21 yılda 305 milyar liralık yatırım

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli'ye yapılan yatırımları tek tek sıraladı. Son 21 yılda Kocaeli'ye 305 milyar liraya yakın yatırım yapıldı. Yatırımlar arasında eğitim, gençlik ve spor, sağlık, konut, kentsel dönüşüm, ulaşım, tarım, sanayi ve teknoloji gibi alanlar bulunuyor.


Advertisement