Son dakika haberi | Kayseri'de 2 kişinin öldüğü kazada otomobil 18 gün önce satışa çıkarılmış - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberi | Kayseri'de 2 kişinin öldüğü kazada otomobil 18 gün önce satışa çıkarılmış

Son dakika haberi | Kayseri\'de 2 kişinin öldüğü kazada otomobil 18 gün önce satışa çıkarılmış

Edinilen son dakika gelişmesine göre KAYSERİ'de, dün akşam 2 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı trafik kazasında otomobilin 18 gün önce satışa çıkarıldığı ortaya çıktı.

18.12.2020 14:32  Güncelleme: 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KAYSERİ'de, dün akşam 2 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı trafik kazasında otomobilin 18 gün önce satışa çıkarıldığı ortaya çıktı.

Melikgazi ilçesi Tınaztepe Mahallesi Taha Carım Bulvarı'nda dün akşam meydana gelen kazada; Muzaffer Boyraz yönetimindeki 06 DJ 6271 plakalı otomobil, sürücünün kontrolünden çıkarak tramvay hattına enerji sağlayan demir direğe çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Boyraz ile yanındaki Serkan Akay hayatını kaybederken, Halil Karaca ise yaralandı.

Kazada ölen Muzaffer Boyraz'ın, otomobili 18 gün önce satışa çıkardığı ortaya çıktı. Boyraz, sosyal medyada verdiği ilanda, "Aracın hiçbir sıkıntısı yok. Şehir dışından gelenler gönül rahatlığı ile gelebilir. Kayseri'de bu temizlikte bu fiyata araç yok" dedi.

Öte yandan kazada hayatını kaybeden Boyraz ve Akay, bugün kılınan cenaze namazlarının ardından şehir mezarlığında toprağa verildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberi | Kayseri'de 2 kişinin öldüğü kazada otomobil 18 gün önce satışa çıkarılmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement