Son dakika haberi | SAKARYA KIZILAY BU BAYRAMDA DA ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberi | SAKARYA KIZILAY BU BAYRAMDA DA ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Edinilen son dakika haberine göre TÜRK Kızılayı Sakarya Şubesi görevlileri ve Kızılay gönüllüleri, Erenler ilçesinde sokak sokak gezerek bayramı evlerinde geçiren çocuklara oyuncak hediye etti.

13.05.2021 14:18  Güncelleme: 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜRK Kızılayı Sakarya Şubesi görevlileri ve Kızılay gönüllüleri, Erenler ilçesinde sokak sokak gezerek bayramı evlerinde geçiren çocuklara oyuncak hediye etti.

Tam kapanma nedeniyle Ramazan Bayramı'nı evde geçiren çocukları ve ailelerini unutmayan Türk Kızılayı Sakarya Şubesi görevlileri ve gönüllüleri, Erenler ilçesinde sokak sokak gezerek çocuklara oyuncak hediye etti. Ailelere ise dezenfektan kitleri hediye eden Kızılay görevlileri ve gönüllüleri, sokağa çıkan çocuklarla dans edip oyunlar oynadı. Türk Kızılayı Sakarya Şubesi Başkanı Zahit Tiryaki, "Küçük çocuklarımızın büyüklerini beklediği ve onlardan hediye beklediği bir bayramı maalesef buruk yaşamış olacağız. Ancak biz Kızılay olarak çocuklarımızı bir nebzede olsa eğlendirebilmek, onların büyüklerinden beklemiş oldukları hediyeleri sunabilmek adına oyuncaklar hazırladık. İnsanlarımızı inşallah hem bilinçlendirmiş olacağız hem de sevdiklerimizden ayrı kutlanacak olan bu bayramı bir nebze de olsa neşelendirmek için elimizden gelen gayreti göstermiş olacağız." dedi.

Son dakika haberi | SAKARYA KIZILAY BU BAYRAMDA DA ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberi | SAKARYA KIZILAY BU BAYRAMDA DA ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement