8 yıl sonra yılbaşında ilk bebeklerine kavuştular - Son Dakika
Güncel

8 yıl sonra yılbaşında ilk bebeklerine kavuştular

8 yıl sonra yılbaşında ilk bebeklerine kavuştular Konya'da 2021 yılının ilk bebeği 3 kilo 100 gram olarak dünyaya gelen "Hatice Elif" bebek oldu.

01.01.2022 00:49  Güncelleme: 02:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

8 yıl sonra yılbaşında ilk bebeklerine kavuştular

KONYA - Konya'da 2021 yılının ilk bebeği 3 kilo 100 gram olarak dünyaya gelen "Hatice Elif" bebek oldu. 8 yıldır bekleyen çift, yılbaşında ilk bebeklerine kavuştu.

Konya'da Rabia ve Halil Gülcan, 8 yıl bekledikleri Hatice Elif bebeklerine 2022 yılının ilk dakikalarında kavuştu. Doğum sancıları tutan Rabia Gülcan, Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın, Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine gelerek doğumu beklemeye başladı. Sancıları artınca doğum odasına alınan genç anne saat 00.03'de normal doğumla 3 kilo 100 gram ağırlığında bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Konya Valisi Vahdettin Özkan, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da aileyi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Vali Vahdettin Özkan ve Ahmet Pekyatırmacı, bebeğe altın takarak hediyelerini takdim etti.

Anne Rabia Gülcan, çok güzel duygular hissettiğini belirterek, "İlk bebeğimiz 8 seneden sonra geldi. Bize de 2022'nin hediyesi oldu bu. İlk çocuğum. Daha önce 4 kere düşük yapmıştım. İsmini Hatice Elif koyduk" dedi.

8 yıl sonra yılbaşında ilk bebeklerine kavuştular
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 8 yıl sonra yılbaşında ilk bebeklerine kavuştular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement