Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Kovid-19 denetimlerine katıldı - Son Dakika
Güncel

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Kovid-19 denetimlerine katıldı

Mardin'de, İçişleri Bakanlığı genelgesi uyarınca, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında denetim yapıldı.

01.10.2020 18:45  Güncelleme: 19:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'de, İçişleri Bakanlığı genelgesi uyarınca, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında denetim yapıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatları doğrultusunda il genelinde gerçekleştirilen denetimlerde, ekipler, iş yerleri ile cadde ve sokaklarda tedbirleri yerinde inceledi, vatandaşlara maske takmaları, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaları uyarısında bulundu.

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş da Artuklu ilçesinde ki Kültür Caddesi'nde denetimlere katıldı.

Demirtaş, mesafe ve hijyen uyarısı yaptı, maske takan ve kurallara uyan vatandaşlara tedbirlere devam etmelerini belirterek, teşekkür etti.

Denetimlerin ardından AA muhabirine açıklama yapan Demirtaş, Kovid-19 salgınına karşı vatandaşların ve işletmelerin kurallara uymasının sevindirici olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatlarıytla bakanlıkların aldıkları tedbirler kapsamında denetimlerin sürdürüleceğini kaydeden Demirtaş, şöyle dedi:

"Vaka sayılarında vatandaşlarımızın titizliği sayesinde çok şükür iyi durumda olmamız bizleri mutlu ediyor. Şuan çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımız da çok hassas davranıyor. Vatandaşlarımızın aynı hassasiyetle devam etmelerini arzu ediyoruz. Denetimlerimizde aynı şekilde devam ediyor. Duyarlılık gösteren bütün Mardin halkına teşekkür ediyorum."

Vali Demirtaş'a denetimlerde Vali Yardımcısı Birkan Tatlısöz, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen, İl Emniyet Müdür Vekili Serdar Şenyurt ve İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Servet Yıldız eşlik etti.

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Kovid-19 denetimlerine katıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Kovid-19 denetimlerine katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement