Son dakika: Maskeyi uygun takmadığı için yazılan cezaya tepki gösteren 1 kişi gözaltına alındı - Son Dakika
3. Sayfa

Son dakika: Maskeyi uygun takmadığı için yazılan cezaya tepki gösteren 1 kişi gözaltına alındı

Son dakika haberlerine göre - Maskeyi uygun takmadığı için yazılan cezaya tepki gösteren 1 kişi gözaltına alındı Erzincan'da korana virüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında yapılan denetimlerde maskeyi ağız ve burnunu tam kapatacak şekilde takmadığı için ceza uygulanmasına tepki gösteren bir kişi gözaltına alındı.

18.11.2020 10:06  Güncelleme: 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Maskeyi uygun takmadığı için yazılan cezaya tepki gösteren 1 kişi gözaltına alındı

ERZİNCAN - Erzincan'da korana virüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında yapılan denetimlerde maskeyi ağız ve burnunu tam kapatacak şekilde takmadığı için ceza uygulanmasına tepki gösteren bir kişi gözaltına alındı.

Erzincan'da ilgili ekipler cadde ve sokaklarda korona virüs tedbirleri kapsamında denetim yaptı. İnsan yoğunluğunun fazla olduğu Fevzipaşa Caddesi'nde maskeyi uygun takmayarak dolaşan A.G., denetim ekipleri tarafından durduruldu. Uyarılarına rağmen maskeyi ağız ve burnunu tam kapatacak şekilde takmamakta ısrarcı olan A.G., olay yerine çağrılan polis ekiplerince gözaltına alındı.

Ekip otosuna bindirilen vatandaşa idari para ceza uygulanırken Covid-19 tedbirleri kapsamında denetimlerini artırarak sürdüren ekipler, kentin işlek yerleri başta olmak üzere, il genelindeki park, otobüs durağı, lokanta, cami ve çay bahçesi gibi alanlarda çalışmalarını sürdürdü.

Son dakika: Maskeyi uygun takmadığı için yazılan cezaya tepki gösteren 1 kişi gözaltına alındı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Son dakika: Maskeyi uygun takmadığı için yazılan cezaya tepki gösteren 1 kişi gözaltına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement