Motorize polis ekibi kaçan aracı kovalarken minibüsle çarpıştı: 2 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Motorize polis ekibi kaçan aracı kovalarken minibüsle çarpıştı: 2 yaralı

Sakarya'nın Erenler ilçesinde yunus timinde görevli iki polis memurunun bulunduğu motosiklet ile dolmuşun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1'i ağır 2 polis yaralandı.

15.10.2020 22:24  Güncelleme: 22:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Erenler ilçesinde yunus timinde görevli iki polis memurunun bulunduğu motosiklet ile dolmuşun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1'i ağır 2 polis yaralandı.

Kaza, Erenler ilçesi Erenler Mahallesi 1139 no'lu sokakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, dur ihtarına uymayan bir aracı yakalamak için peşine takılan motorize ekipler manevra yapan 54 M 0336 plakalı dolmuşla çarpıştı. Kazada yunus timinde görevli Mehmet T. ve Özkan A. isimli iki polis memuru yaralandı. Kazayı gören çevre sakinleri durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada Mehmet T. ağır yaralanırken Özkan A. isimli polis memuru ise hafif yaraladı. Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahale sonrasında yaralıları Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Kaza sonrasında yaralıları ziyaret eden Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, olay ile ilgili soruşturma başladıklarını ve ağır yaralı olan polis memurunu en kısa sürede sağlığına kavuşması temennisinde bulundu.

"Bütün sağlık ekiplerimiz seferber oldu"

Olayın yakinen takipçisi olduğunu ve yaralı olan polis memurlarının sağlıklarına bir an önce kavuşması temennisinde bulunan Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, "20.00 sıralarında yunus ekibimiz normal devriye görevini ifa ederken bir araç ekibimizi gördüğünde kaçıyor bunun üzerine arkadaşlarımız aracın peşine düşüyor ve o anda başka bir araç ile kaza yapıyorlar, çarpışmak sureti ile. Şuanda bir arkadaşımızın durumu iyi hayati tehlikesi yok, kırıkları mevcut. Diğer arkadaşımızın bilinci kapalı ama şu an için hayati fonksiyonları yerinde. Doktorlar durumunun stabil olduğunu söylüyorlar, entübe durumda. Duamız onunla bütün gayretlerimiz, çabalarımız onunla. Bütün sağlık çalışanlarımız, başhekimimiz ve sağlık müdürümüz başta olmak üzere seferber oldular. İnşallah arkadaşımız en kısa sürede sağlığına kavuşur ve en kısa sürede aramıza katılır bütün temennimiz bu" dedi. - SAKARYA

Motorize polis ekibi kaçan aracı kovalarken minibüsle çarpıştı: 2 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Motorize polis ekibi kaçan aracı kovalarken minibüsle çarpıştı: 2 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Düzce'de Seçim Güvenliği ve Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi
    13:04 Düzce'de Seçim Güvenliği ve Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi

    31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleşmesi için Düzce İl Emniyet Müdürlüğü'nde 'Seçim Güvenliği ve Koordinasyon Toplantısı' düzenlendi. İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder'in yanı sıra müdür yardımcıları ve sıralı amirlerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda seçim güvenliği ve seçim tedbirleri konuları ele alındı. Toplantıda, seçim günü oy verme ve oyların sayımları süreçlerinde emniyet ve asayişin sağlanması için alınan tedbirler görüşüldü ve istişareler yapıldı.

  • Fatih'te dehşet anları kamerada: Alacak verecek tartışmasında arkadaşını defalarca bıçakladı
    13:03 Fatih'te dehşet anları kamerada: Alacak verecek tartışmasında arkadaşını defalarca bıçakladı

    Fatih'te iki arkadaş arasında alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sırasında saldırgan, arkadaşını defalarca bıçakladı. Yaralı hastaneye kaldırılırken, olayın güvenlik kamerasına yansıyan anları dehşet vericiydi.

  • Bursa'da villada yangın ve patlama: 1 ölü, 1 ağır yaralı
    13:03 Bursa'da villada yangın ve patlama: 1 ölü, 1 ağır yaralı

    Bursa'da Uludağ'ın eteklerindeki İnkaya Mahallesi'nde bir villada yangın ve patlama yaşandı. Bir kişi hayatını kaybederken, villada bahçıvanlık yapan bir kişi ağır yaralandı. Polis ve itfaiye geniş çaplı soruşturma başlattı.

  • Adana'dan Bolu'ya dilenmek için gelen dilenci suçüstü yakalandı
    13:03 Adana'dan Bolu'ya dilenmek için gelen dilenci suçüstü yakalandı

    Adana'dan Bolu'ya dilenmek için gelen ve yaşlı gibi görünmek için kıyafetlerini değiştiren 40 yaşındaki dilenci, zabıta ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Dilenci, 2 saat içinde bin 595 TL topladı.

  • Elini gaz pedalında unutunca dükkana böyle daldı
    13:00 Elini gaz pedalında unutunca dükkana böyle daldı

    Bursa'da motosikletin üstünde arkadaşıyla konuşan vatandaş, elini gaz pedalında unutunca dükkana daldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Yaralanan olmazken, kaza iş yerinde bulunan güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

  • Fatih'te silahla bacağından vurulan kişinin 110 bin doları gasbeden 3 şüpheli tutuklandı
    12:53 Fatih'te silahla bacağından vurulan kişinin 110 bin doları gasbeden 3 şüpheli tutuklandı

    İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, motosikletle geldikleri otoparkta tekstil işiyle uğraşan M.A.Y'yi bacağından vurduktan sonra yayında bulunan 110 bin dolarını alıp kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma yürüttü. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ve saha çalışması yapan ekipler, olayda kullanılan motosikletin plakasını tespit etti. Motosikletin Eyüpsultan'dan çalındığını saptanırken, olayı gerçekleştiren şüphelilerin adres ve kimlikleri belirlendi. Polis ekipleri, İstanbul ve Sakarya'da düzenledikleri eş zamanlı operasyonda 5 şüpheliyi yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • KKTC Üniversitesi Bölüm Başkanı Interpol Tarafından Aranıyor
    12:52 KKTC Üniversitesi Bölüm Başkanı Interpol Tarafından Aranıyor

    Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki (KKTC) bir üniversitede bölüm başkanı olan Prof. Dr. Fadi Al-Turjman'ın Interpol tarafından 'cinsel saldırı' ve 'öldürmeye teşebbüs' suçlarından arandığı ortaya çıktı. KKTC Bakanlar Kurulu, Al-Turjman'ın kamu düzenini, yönetsel düzeni, genel ahlakı tehlikeye sokacak biçimde davranması nedeniyle yasaklı göçmen ilan edilmesi kararı aldı.

  • Silifke'de Otomobil Bijuteri Dükkanına Daldı
    12:50 Silifke'de Otomobil Bijuteri Dükkanına Daldı

    Mersin'in Silifke ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, fren yerine gaza basılması sonucu bijuteri dükkanına daldı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, iş yerinde ve araçta maddi hasar meydana geldi. Olay anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

  • Şanlıurfa'da motosiklet kazası: Sürücü hayatını kaybetti
    12:47 Şanlıurfa'da motosiklet kazası: Sürücü hayatını kaybetti

    Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında sürücü hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan sürücü, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Eşini öldüren katile hakimden ders gibi yanıt: Böyle sevmeyin
    12:44 Eşini öldüren katile hakimden ders gibi yanıt: Böyle sevmeyin

    Çorum'da geçen yıl meydana gelen olayda, boşandığı eşini bıçaklayarak öldüren Arif Ergin tutuklandı. Ergin hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Duruşmada sanık, eşini aldattığı için öldürdüğünü itiraf etti.

  • Samsun'da Para Karşılığı Barbut Oynayan 7 Kişiye Cezai İşlem
    12:40 Samsun'da Para Karşılığı Barbut Oynayan 7 Kişiye Cezai İşlem

    Samsun'da bir kafede para karşılığı barbut (kumar) oynandığı ihbarı üzerine yapılan operasyonda 7 kişi suçüstü yakalandı. Olayda kullanılan para ve kumar malzemelerine el konulurken, her bir kişiye 6 bin 425 TL para cezası kesildi. İş yeri sorumlusu hakkında ise yasal işlem başlatıldı.

  • Antalya'da çıkan silahlı çatışmada 25 şüpheli adliyeye sevk edildi
    12:37 Antalya'da çıkan silahlı çatışmada 25 şüpheli adliyeye sevk edildi

    Antalya'nın Kepez ilçesinde bir kafede çıkan silahlı çatışmada 19 kişi yaralandı. Gözaltına alınan 25 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Olayın güvenlik kameraları tarafından kaydedildiği belirtildi.


Advertisement