Son dakika haberi | MUĞLA Bodrum'da kayıp domuz yavrusu aranıyor - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberi | MUĞLA Bodrum'da kayıp domuz yavrusu aranıyor

Son dakika haberleri: Bodrum'da kayıp domuz yavrusu aranıyorMUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, yolunu kaybeden ve yardıma ihtiyacı olduğu belirten yavru domuz bugün de hayvansever tarafından arandı.

13.06.2020 15:13  Güncelleme: 22:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'da kayıp domuz yavrusu aranıyor

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, yolunu kaybeden ve yardıma ihtiyacı olduğu belirten yavru domuz bugün de hayvansever tarafından arandı. Ancak bugün de domuza rastlanmadı.

Bodrum ilçesinde yaşayan vatandaşlar, belediyeyi arayarak, son 10 gündür, Neyzen Tevfik Caddesi yakınındaki alanda, yalnız başına yavru domuz olduğu ihbarında bulundu. Belediye ekipleri, bölgede arama yaptı. Bazı vatandaşların yiyecek verdiğini ifade ettiği yavru domuz, tüm aramalara rağmen bulunamadı. Belediye ekiplerinin dışında hayvanseverler ile çevreciler de bölgeyi araştırdı. Köşe bucak kontrol edilen bölgede bir türlü domuz bulunamadı. Yavru domuzu arayan Bodrum Hayvan Hakları gönüllüsü 40 yaşındaki Uzeyir Yıldız, daha önce birkaç kez yem verdiği hayvanı bulamadıklarını belirterek, "3- 4 gündür rastlayamadık. Belediye ekipleri de geldi. Onlar da bulamadı. Herhalde, bir yerlere gitti" dedi.

Son dakika haberi | MUĞLA Bodrum\'da kayıp domuz yavrusu aranıyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberi | MUĞLA Bodrum'da kayıp domuz yavrusu aranıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement