Son dakika haberi: Nusaybin'de trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Son dakika haberi: Nusaybin'de trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Son dakika haberi: Nusaybin\'de trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Son dakika 3. sayfa haberi: Mardin'in Nusaybin ilçesinde tır ile otomobilin karıştığı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 çocuk yaralandı.

31.08.2021 21:52  Güncelleme: 21:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Nusaybin ilçesinde tır ile otomobilin karıştığı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 çocuk yaralandı.

Alınan bilgilere göre kaza, Nusaybin - Kızıltepe karayolu Demirkurt Karakolu mevkisinde meydana geldi. Sürücülerinin ismi ve plakaları henüz öğrenilemeyen tır ile otomobil çarpıştı. Kaza sonrası bölgeye sağlık, jandarma, polis ve itfaiye arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Kazada hayatını kaybeden Nebahat Özmen'in (35) cenazesi arama kurtarma ekipleri tarafından sıkıştığı otomobilden çıkarıldı. Yaralı olarak kurtulan oğlu Aras Özmen ise kaldırıldığı Nusaybin Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Nöbetçi cumhuriyet savcısının kaza yerinde yaptığı incelemelerden sonra Nebahat Özmen'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Nusaybin Devlet Hastanesine morguna konuldu.

Trafik kazası nedeniyle yaklaşık yarım saat kapalı kalan karayolu, otomobil ve tırın çekici yardımıyla yoldan kaldırılması sonrası tekrar trafiğe açıldı.

Kazayla ilgili jandarma ekipleri soruşturma başlattı. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Son dakika haberi: Nusaybin'de trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mustafa Kara: Biz aynı istikamette seyrederken önümüzde kaza oldu yaklaşık 300 metre uzunluğunda idik yaklaşıp hemen araca müdahale ettim bir kişi sıkışmış ti ulaşmak için uğraş tim sonra çocuğun olduğu gördüm iki koltuk arasında sıkışıp kalmış ti nefes almıyor hareket sizdi dikkat li bir şekilde çıkardım ve boynunu sabit tutarak Dişleri sıkmıştı ve dili boğazına gitmiş ti zor da olsa dilini çıkartırıp nefes aldırdım kucağımda yerler çok sıcaktı aracım hastaneye ters yöndeydi başka araçla hastaneye gittik 1 0 Yanıtla

Advertisement