Son dakika haberi... Otomobilin çarptığı motosikletin sürücüsü ile oğlu Emir öldü, diğer oğlu yaralı (2) - Yeniden - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberi... Otomobilin çarptığı motosikletin sürücüsü ile oğlu Emir öldü, diğer oğlu yaralı (2) - Yeniden

Son dakika haberi... Otomobilin çarptığı motosikletin sürücüsü ile oğlu Emir öldü, diğer oğlu yaralı (2) - Yeniden

Gelen son dakika haberlerine göre DÜZCE'de hatalı sollama yaptığı öne sürülen otomobilin çarptığı elektrikli motosikletin sürücüsü Sedat Öztürk ile oğlu Emir Mustafa (5) öldü, diğer oğlu Muhammet Umut Öztürk (8) ise yaralandı.

22.08.2020 12:51  Güncelleme: 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DÜZCE'de hatalı sollama yaptığı öne sürülen otomobilin çarptığı elektrikli motosikletin sürücüsü Sedat Öztürk ile oğlu Emir Mustafa (5) öldü, diğer oğlu Muhammet Umut Öztürk (8) ise yaralandı. Kaza anı, saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, saat 10.00 sıralarında Aydınpınar Caddesi'nde meydana geldi. Düzce yönüne giden Okan Bayraktar yönetimindeki 81 AAD 786 plakalı otomobil, karşı yönden gelen elektrikli motosiklete çarptı. Kazada, metrelerce havaya savrulan motosiklet sürücüsü Sedat Öztürk ile oğulları Emir Mustafa ve Muhammet Umut Öztürk yaralandı. Kontrolden çıkan otomobil ise bir evin bahçesine girerek takla attı. İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sedat Öztürk ile oğlu Muhammet Umut Öztürk Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne, diğer oğlu Emir Mustafa ise Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Sedat Öztürk ile Emir Mustafa Öztürk, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Kazanın ardından kaçan otomobil sürücüsü Okan Bayraktar, bir süre sonra Şehit Osman Çatana Polis Merkezi'ne gelerek teslim oldu.

Bu arada kaza anı, saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberi... Otomobilin çarptığı motosikletin sürücüsü ile oğlu Emir öldü, diğer oğlu yaralı (2) - Yeniden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement