Polis ekipleri, alkolün etkisiyle kaldırımda sızan vatandaşı ne yaptıysa uyandıramadı - Son Dakika
3.Sayfa

Polis ekipleri, alkolün etkisiyle kaldırımda sızan vatandaşı ne yaptıysa uyandıramadı

Ankara'da taksi durağı önünde alkolün etkisiyle sızan bir vatandaşı polis ekipleri ne yaptıysa uyandıramadı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, sızan vatandaşı sedye ile hastaneye kaldırdı.

25.08.2020 08:23  Güncelleme: 23:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkent'te alkollü sürücüler, trafik uygulaması yapan polis ekiplerine zor anlar yaşatırken, bir vatandaş ise yol kenarında alkolünde etkisiyle uzun süre uyudu.

Ankara'da Trafik ekipleri, kentin işlek noktalarında gece boyunca vatandaşların trafikte güvenli seyahat etmelerini sağlamak amacıyla uygulama yaptı. Ekipler vatandaşlara, alkol uygulaması, araç sahiplerinin ehliyet ve ruhsatlarını da kontrol etti. Bazı alkollü vatandaşlar ise uygulama esnasında Alkolmetreyi üflemek istemeyerek polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Bir çok sürücünün ise ehliyetine el konuldu.

ALKOLÜN DE ETKİSİYLE UZUN SÜRE UYUDU

Ankara'nın Çankaya ilçesi Arjantin Caddesi'nde bulunan taksi durağı önünde alkolünde etkisiyle sızan O.K.'yı uyandıramayan taksi şoförleri, polis ekiplerine haber verdi. Taksi şoförleri ve polis ekipler, 112 Acil Servis ekipleri gelene kadar vatandaşlar alkollü O.K'yı su dökerek uyandırmaya çalışsa da başarılı olamadı. Sağlık ekiplerinin de uyandırma çabaları boşa çıkınca alkollü O.K. sedyeyle ambulansa alınarak Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Polis ekipleri, alkolün etkisiyle kaldırımda sızan vatandaşı ne yaptıysa uyandıramadı

POLİS EKİPLERİNE ZOR ANLAR YAŞATTI

Bir vatandaş ise alkolün etkisiyle polis ekiplerine 20 bin lira maaş aldığını ve uygulanan cezayı hemen ödeyeceğini söyleyerek zor anlar yaşattı. Başka bir alkollü vatandaş ise öğretmen olduğunu iddia ederek ve alkolmetreyi üflemeyi kabul etmeyerek ekiplere zor anlar yaşattı.

Polis ekipleri, alkolün etkisiyle kaldırımda sızan vatandaşı ne yaptıysa uyandıramadı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Polis ekipleri, alkolün etkisiyle kaldırımda sızan vatandaşı ne yaptıysa uyandıramadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • efe: Bırakın yatsın, sabah uyanır gider. 5 0 Yanıtla
  • Agresif: Oldu bitti bu alkollü şahıslara hiç acımam bırakın öyle kalsın 2 2 Yanıtla
  • Vatandaş: Kardeşim içki dinimize göre haram bak dünyada bile sonu rezillik tövbe etmezsse ahirette de pişmanlık olacak. İçki içenin imanı tehlikeye girer. demokrasi vb saçmalıklarla insanlar kandrılıyor.İçki bir milleti ve nesli yokeder.Devlet insana zarar veren herşeyi yasaklamalı bu şekilde geleceğini korur. Dinde zorlama yok sözü müslüman olmayanlar içindir. Müslümana zorlama vardır. Türk vatandaşı birisi ben vergi vermek istemiyorum dese vergi vermese. devlet onu zorlar.Cebren alır. 2 2 Yanıtla
  • Stan Laurel: Güzel ülkemin cesur polisleri nelerle uğraşmak zorunda kaliyor 3 0 Yanıtla
  • Tespit : Bas suyu üstüne ayılsın 2 0 Yanıtla
  • doğulu : şu rezilliğe bakarmısın edepsizlerin yaptıkları 1 0 Yanıtla
  • Sıttık: Ölmeden ölmek bu olsa gerek yazık 0 0 Yanıtla
  • kutsal topraklardan: anGara de mi burasıııı şaşırmadık. yerde yatan ne öyleee 0 0 Yanıtla
  • Angra: Alkolün bedava olduğu ülkelerde bunu göremezsiniz.. Çünkü insanlar zararlarını görmüş yaşamış.. Bizimkilerde 1 aylık maaşını alkole verir adam gibi sarhoş olur. Etrafa kendine zarar verir... Bırakın bedava içsin millet zararını 1 hafta içinde görür.. İçmez. 0 0 Yanıtla
  • Aydın'da 20 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şüpheli Yakalandı
    10:11 Aydın'da 20 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şüpheli Yakalandı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde çeşitli suçlardan aranan ve hakkında 20 yıl 3 ay hapis cezası bulunan şüpheli, JASAT ekiplerince yakalandı. Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından aranan şahıs, Dereağzı Mahallesi'nde gözaltına alındı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Denizli'de 3 Katlı Binanın Çatı Katında Yangın Çıktı
    10:10 Denizli'de 3 Katlı Binanın Çatı Katında Yangın Çıktı

    Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bulunan 3 katlı bir binanın depo olarak kullanılan çatı katında yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yoğun çaba sonucu alevleri kontrol altına aldı. Yangında can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni ise itfaiye ekipleri tarafından yapılacak olan rapor sonucunda belirlenecek. Soruşturma başlatıldı.

  • Hatay'da 6 Katlı Bina İş Makinesi Darbesiyle Yıkıldı
    10:08 Hatay'da 6 Katlı Bina İş Makinesi Darbesiyle Yıkıldı

    Hatay'ın Antakya ilçesinde mahkeme süreci tamamlanan 6 katlı bir bina, iş makinesinin darbesiyle kontrollü olarak yıkıldı. Yıkım anı cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

  • Afyonkarahisar'da hafif ticari araç takla attı: 4 yaralı
    10:08 Afyonkarahisar'da hafif ticari araç takla attı: 4 yaralı

    Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir hafif ticari araç kontrolden çıkarak takla attı ve şarampole devrildi. Kazada araçta bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Emirdağ Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

  • Çorum'un İskilip ilçesinde silahlı saldırı: Bir kişi yaralandı
    10:06 Çorum'un İskilip ilçesinde silahlı saldırı: Bir kişi yaralandı

    Çorum'un İskilip ilçesinde Kurusaray köyünde bir kişi, silahlı saldırı sonucu yaralandı. Emrah K'ye tüfekle ateş eden saldırgan kaçtı. Yaralı, hastanelerde tedavi altına alındı. Saldırganın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

  • İzmir'de 12 yaşındaki kız çocuğuna taciz iddiasıyla gözaltına alındı
    10:06 İzmir'de 12 yaşındaki kız çocuğuna taciz iddiasıyla gözaltına alındı

    İzmir'in Karabağlar ilçesinde evine gittiği akrabasının 12 yaşındaki kızı İ.N.'yi taciz ettiği öne sürülen T.A. (49), polis tarafından gözaltına alındı. İ.N.'nin yaşadığı taciz olayını bir arkadaşına anlattığı mesajlar ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Bursa'da motosikletli vatandaşın dikkatsizliği kamerada
    10:03 Bursa'da motosikletli vatandaşın dikkatsizliği kamerada

    Bursa'nın Yıldırım ilçesinde motosikletin üstünde arkadaşıyla konuşan bir vatandaş, elini gaz pedalında unutunca motosikletle birlikte dükkana daldı. Olay güvenlik kamerasına yansıdı ve şans eseri yaralanan olmadı.

  • Bursa'da Kayıp Genç İle Suriyeli Arkadaşından Haber Alınamıyor
    10:01 Bursa'da Kayıp Genç İle Suriyeli Arkadaşından Haber Alınamıyor

    Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yaşayan 19 yaşındaki İsmail Tamer'den 3 gündür haber alınamıyor. Tamer'in son olarak Suriye uyruklu bir gençle gezerken görüldüğü belirtilirken, her ikisine de ulaşılamadığı bildirildi. Ailesi ve arkadaşları sosyal medyadan yardım çağrısı yaparken, polis olayla ilgili tahkikatını sürdürüyor.

  • Burhaniye'de yapılan uygulamalarda 9 kişi yakalandı, 3 tabanca ve mermi ele geçirildi
    10:00 Burhaniye'de yapılan uygulamalarda 9 kişi yakalandı, 3 tabanca ve mermi ele geçirildi

    Burhaniye ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı sabit ve hareketli uygulamalarda aranan 9 kişi yakalandı. Uygulamalarda ayrıca 3 adet ruhsatsız tabanca ve çok sayıda mermide ele geçirildi.

  • Aydın'da 'Huzur ve Güven' operasyonunda 21 şüpheli yakalandı
    10:00 Aydın'da 'Huzur ve Güven' operasyonunda 21 şüpheli yakalandı

    Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen 'Huzur ve Güven' operasyonunda 21 şüpheli yakalandı. 28 Mart 2024 tarihinde 3 aşamalı olarak gerçekleştirilen operasyonlarda 5 bin 735 kişi sorgulanırken, aranan 21 şahıs da yakalandı. Denetimler sırasında birçok umuma açık yer, AVM, devremülk, metruk bina, okul çevresi ve park bahçe kontrol edildi. Uygulamaların devam edeceği bildirildi.

  • Bursa'da aç kalan domuz sürüsü şehir merkezine kadar indi
    10:00 Bursa'da aç kalan domuz sürüsü şehir merkezine kadar indi

    Bursa'da aç kalan domuz sürüsü, merkez Nilüfer ilçesi Odunluk Mahallesi'ne yiyecek aramaya indi. Evinde otururken sesleri duyan vatandaş, cama çıktığında domuz sürüsü ile karşılaştı. Durumu görünce hemen cep telefonun sarılan vatandaş, o anları saniye saniye amatör kamera ile kaydetti.

  • İstanbul ve 5 ilde 4 gün sürecek olan 'toz taşınımı' uyarısı: Maske takın, mümkün oldukça dışarı çıkmayın
    09:54 İstanbul ve 5 ilde 4 gün sürecek olan 'toz taşınımı' uyarısı: Maske takın, mümkün oldukça dışarı çıkmayın

    İstanbul'da ve 5 ilde hava kirliliği alarmı verildi. Azotdioksit miktarının kritik seviyelere ulaştığı belirtilirken, 4 gün sürecek olan kirlilik sağlık açısından tehlikeli düzeye ulaşabileceği için maske takılması önerildi.


Advertisement