Sergen Yalçın'dan yönetime dikkat çeken gönderme: Transferi, yapanlara sorun - Son Dakika
Spor

Sergen Yalçın'dan yönetime dikkat çeken gönderme: Transferi, yapanlara sorun

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Gençlerbirliği karşısında aldıkları 1-0'lık yenilgiyi değerlendirdi. Beşiktaş'ın çok vasat bir oyun oynadığını ifade eden Sergen Yalçın, transferle ilgili yöneltilen soruda yönetime gönderme yaparak, "Transferi, yapanlara sorun. Onlar daha iyi cevap verir" ifadelerini kullandı.

04.10.2020 18:26  Güncelleme: 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlerbirliği'ne sahasında 1-0 yenilerek kötü gidişi durduramayan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın acı itiraflarda bulundu.

Çok vasat bir oyun oynadıklarını ve beklentinin çok uzağında kaldıklarını söyleyen Sergen Yalçın maç sonunda yayıncı kuruluş beIN SPORTS'a'a yaptığı açıklamalarda, "Kazanma ihtimalimiz çok zordu. Bu oyun ile mağlubiyet kaçınılmazdı. Çok vasat bir oyun oynadık ve beklentinin çok uzağında kaldık. Oyuncuları çok fazla öne atmak istemiyorum ama oynanan oyun, verilen mücadele çok sağlıklı görünmüyor. Çok başındayız ama ipler kopmaya başladı. Bir çok problem var, pandemi döneminden sonra planlamalarda problem var. Transfer dönemi biterse daha rahat konuşabilirim ve bazı şeyleri açıklayabilirim. 3 haftalık arada daha iyi hazırlanacağız, daha fit olmak isteyeceğiz" dedi.

"TRANSFERİ YAPANLARA SORUN"

Milli maç arası ve bay haftasına denk gelen süreçte daha iyi hazırlanacaklarını belirten Sergen Yalçın transfer sorusuna ise "O soruları transferleri yapanlara soracaksınız, onlar daha iyi cevap verir" yanıtını verdi.

Sergen Yalçın\'dan yönetime dikkat çeken gönderme: Transferi, yapanlara sorun
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Sergen Yalçın'dan yönetime dikkat çeken gönderme: Transferi, yapanlara sorun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • suat doğan: transfer onayın alınmadan yapıldıysa sen neden itiraz etmedin bırak bu bahaneleri orta sıra takımları çalıştıracak kapasiten var 9 10 Yanıtla
  • ZEKO...: oynatma sende...yerli oyuncular futbolcu değil mi... 11 3 Yanıtla

Advertisement