Görüntü İstanbul'dan! Çocukların çatıdaki tehlikeli oyunu yürekleri ağza getirdi - Son Dakika
3.Sayfa

Görüntü İstanbul'dan! Çocukların çatıdaki tehlikeli oyunu yürekleri ağza getirdi

İstanbul Sultanbeyli'de iki küçük çocuğun çatıdaki tehlikeli oyununu görenlere korku dolu anlar yaşattı. Bir süre çatıda oyun oynayan çocuklar daha sonra korkulu bakışlar arasında çıktıkları penceren tekrar içeri girdi.

01.10.2020 11:05  Güncelleme: 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sultanbeyli Adil Mahallesi'nde meydana geldi olayda. Burada bulunan bir binanın çatı katındaki evlerinin camından çıkan 2 küçük çocuğu çatıda gezmeye başladı.

PES DEDİRTEN SORUMSUZLUK

Çocukları görenler korku dolu anlar yaşadı. 2 ve 3 yaşındaki iki çocuğun çatıda gezerken gören komşuları çocukları uyarmaya çalıştı. Vatandaşlar ailenin sorumsuz davranışına tepki gösterdi.

Görüntü İstanbul'dan! Çocukların çatıdaki tehlikeli oyunu yürekleri ağza getirdi

YÜREKLER AĞZA GELDİĞİ ANLAR KAMERADA

Bir süre çatıda kalan çocuklar tekrar çıktıkları camdan içeri girdi. Yürekleri ağza getiren o anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

BAKANLIK GÖRÜNTÜLER HAKKINDA AÇIKLAMADA BULUNDU

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sultanbeyli'de çatıdaki iki küçük çocuğun yürekleri ağızlara getiren görüntüleriyle ilgili yazılı açıklamada: Bu görüntülere istinaden derhal İstanbul Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz inceleme yapmış, aile ve çocuklar ile görüşme sağlamıştır.

AİLE VE ÇOCUKLARA DANIŞMANLIK TEDBİRİ KARARI ALINDI

Ailenin ve çocukların durumunun takip edilebilmesi için Danışmanlık Tedbir kararı dün itibariyle alınmıştır. Çocukların üstün yararını gözeterek, gelişimleri üzerinde herhangi bir olumsuz etki oluşmaması için İl Müdürlüğümüz konuyu takibe devam edecektir.

Görüntü İstanbul\'dan! Çocukların çatıdaki tehlikeli oyunu yürekleri ağza getirdi
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Görüntü İstanbul'dan! Çocukların çatıdaki tehlikeli oyunu yürekleri ağza getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • ROmeO: Sizin gibi anne babanın ben kalıbına tükürüyüm. 17 0 Yanıtla bayanhukukcu02: Anne babanın haberi var mıdır ki acaba insanların kalıbına bu kadar kolay tükürme hakkını kendiniz de buluyorsunuz? İnsanlık hali o an farketmemiş olabilirler her insanın bazen başına gelebilir böyle olaylar bu kadar nefret olmayın arkadaşım bir daha olmaz umarım diyip temennide bulunacağınıza direk saldıra da bulunuyorsunuz. 1 0
  • Adalet: Ondan sonra da çocuk aşağıya düşünce ahlar vahlar. Böyle ihmal olur mu? 11 0 Yanıtla
  • diyarbakırli: bu ne sorumsuzluktur arkadaş anlamıyorumki ALLAH korusun ya bişey olsaydı 11 0 Yanıtla
  • yorumcu: çekim yapan suriyeli diyor ben 15 senedir kiradayım boyle evde oturmadım sorumsuz adamlar çocukları kışın ortasında çorapsız ayakkabısız gezer hıc bısey olmaz ben bızımkılerı markete goturup getirsem hasta olur 5 1 Yanıtla bayanhukukcu02: Arkadaşım her suriyelinin maddiyatı kötü olacak diye bir şey yok o suriyelilerin zengin ve elit kesimleride mevcut ki ben kendi ülkesinde doktor olup da burada tekstilde çalışanı duydum ve ayrıca çorap çorapsız hastalık karşılaştırmanız da ne kadar bilinçsiz olduğunuzun ispati gibi bir şey olmuş suriyeli değilim kışın hiç çorap giymesem de kolay kolay hastalanmıyorum bünye meselesi bu, ha bu yazdıklarımda kalkmış suriyeliyi savunuyor gibi olmasın insan insandır kötümser olmayın bu kadar. 2 0
  • AHMET: ANNELER,BABALAR LÜTFEN UFAK ÇOCUKLAR ANLAMAZLAR DİKKAT EDİN YAVRUCAKLARA...ONLAR ANLAMAZLAR ALLAH KORUMUŞ. 6 0 Yanıtla
  • fenerli: bunları uyarmak lazım ama bugün çıkan yarın yine çıkar çocuklar keşfetmiş bir kere orayı 4 0 Yanıtla
  • .: çocuklardan biri düşmüş. Allah rahmet eylesin 2 1 Yanıtla
  • wivaldi: o kameraya çekip haber yapacağına koşup apartmana haber versene sivri zekalı. 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Zonguldak'ta jandarma kıyafeti giyen kadın serbest bırakıldı
    17:08 Zonguldak'ta jandarma kıyafeti giyen kadın serbest bırakıldı

    Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde jandarma kıyafeti giyerek vatandaşların kimliklerini kontrol ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan kadın serbest bırakıldı. Müftü Mahallesi'nde jandarma kıyafeti giyen genç bir kadının yolda kimlik kontrolü yaptığı ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Polis, sahil kesiminde vatandaşların kimliklerini kontrol eden G.S'ye kimlik kartını sordu. Kartının bulunmadığını söyleyen kadın gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde, jandarma mesleğini çok sevdiğini ve temin ettiği kıyafetlerle kimliklere baktığını anlatan G.S, işlemlerinin ardından salıverildi.

  • Sinop'ta makaron ve bandrolsüz puro ele geçirildi
    17:03 Sinop'ta makaron ve bandrolsüz puro ele geçirildi

    Sinop'ta emniyet ekipleri tarafından yapılan aramada bir iş yerinde 1800 makaron ve 162 bandrolsüz puro bulundu. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

  • Diyarbakır'da depremde yıkılan apartmanın sanıkları yargılanıyor
    16:49 Diyarbakır'da depremde yıkılan apartmanın sanıkları yargılanıyor

    Diyarbakır'da geçen yıl meydana gelen depremde yıkılan Serin-2 Apartmanı'nda hayatını kaybedenlerin aileleri adalet arıyor. 4 tutuksuz sanığın yargılandığı davada, sanıklar hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası isteniyor.

  • Balıkesir'de Tefecilik Operasyonu: Evde Silah ve Evraklar Ele Geçirildi
    16:44 Balıkesir'de Tefecilik Operasyonu: Evde Silah ve Evraklar Ele Geçirildi

    Balıkesir'in İvrindi ilçesinde tefecilik soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda, şüphelinin evinde çok sayıda silah ve evrak ele geçirildi. Operasyon sonucunda ruhsatsız tabancalar, bıçaklar, senetler ve tapu kayıtları gibi belgeler bulundu. İvrindi Cumhuriyet Başsavcılığı, şüpheliler hakkında işlem başlattı.


Advertisement