Son dakika haberi! Sultanbeyli'de çocukların isteği gerçek oldu - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberi! Sultanbeyli'de çocukların isteği gerçek oldu

Son dakika haberleri: Sultanbeyli'de çocukların isteği gerçek oldu Sultanbeyli Belediyesi çocukların isteğini gerçekleştirdi Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin'e mektup yazarak mahallelerinde bulunan parkın yenilenmesini isteyen 3 minik arkadaşın isteğini Belediye Başkanı Keskin gerçekleştirdi.

12.11.2020 16:43  Güncelleme: 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sultanbeyli'de çocukların isteği gerçek oldu

Sultanbeyli Belediyesi çocukların isteğini gerçekleştirdi

İSTANBUL - Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin'e mektup yazarak mahallelerinde bulunan parkın yenilenmesini isteyen 3 minik arkadaşın isteğini Belediye Başkanı Keskin gerçekleştirdi.

Sultanbeyli'de sokaklarında bulunan Mehmet Akif Ersoy Parkı'nın yenilenmesi için 3 minik arkadaş Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin'e mektup yazdı. Çocukların mektubunu sosyal medya hesabından paylaşan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Park ve Bahçeler müdürlüğüne verdiği talimat ile 3 minik arkadaşın isteğini gerçekleştirdi. yapılan revizyon çalışmaları 1 hafta gibi kısa bir sürede bitirildi. Bugün yeni parklarına kavuşan 3 minik arkadaşın hayalleri gerçek oldu.

Parkın açılışını yapan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin; "İlçemize hizmet etmeye devam ediyoruz. Dün Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla ilçemizin farklı noktalarında fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Bugün de kısa süre önce yenilediğimiz parkımızı çocuklarımızın hizmetine alıyoruz" dedi.

Revizyona ihtiyaç duyulan parkların ekipler tarafından tespit edilerek gerekli işlemlerin kısa sürede yapıldığına dikkat çeken Başkan Keskin; "Mehmet Akif Ersoy Parkımız için minik yavrularımız bize mektup yazdı. Mektuplarında oyun gruplarının kendilerine yetmediğini ifade etmişlerdi. Biz de hızlıca gerekli çalışmaları yaptık. Çocuklarımıza ve mahalle sakinlerimize hayırlı olsun" şeklinde konuştu. Sultanbeyli'de sosyal yaşam alanlarının hızla arttığına da dikkat çeken Başkan Keskin, "Amasya Caddesi'nde büyük bir projeye imza atıyoruz. Yapımına başladık. İnşallah orada yer alan sosyal yaşam alanını en kısa sürede hizmete alacağız. Diğer taraftan Millet Bahçesi ve Teferrüç Tepe Mesire Alanı'mız için de adımlarımızı attık. İnşallah ilçemize yeşil alanlar kazandırmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Keskin parkta oynayan çocuklara ve kendisine mektup yazan miniklere Cahit Zarifoğlu'nun Küçük Şehzade adlı kitabını hediye etti.

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin; "Çocuklarımız bize mektup yazarak parklarının kendilerine yetmediğini oyun alanlarına sığamadıklarını söylediler bizde hemen Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze talimat verdik. 1 hafta içinde parkımızın revizyon çalışmaları tamamladık ve bugün parkımızı minik yavrularımıza emanet ediyoruz. Dedi. Mehmet Akif Ersoy Parkı'nın açılışında konuşan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, "Çocuklarımızdan mektup aldım, parklarının yenilenmelerini istediler. Mektup üzerine Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne gerekli talimatları verdik. Bu süreçte evlatlarımızla da nasıl bir park istediklerine yönelik görüşmeler yaptık. Parkı yenileyip, bugün kendilerine teslim ettik. Sordum, çocuklar parkın yeni halini beğenmiş" dedi.

"Sosyal mesafeli alanlar oluşturduk"

Mahalledeki gençlerin taleplerine göre parkları yapıp, yenilediklerini belirten Keskin: "Mahalle arasında küçük bir park, hızlıca 1 hafta içerisinde yenileme çalışmasını tamamladık. Diğer mahallelerdeki park ve bahçe çalışmalarımız devam ediyor. Mahallenin gençlerine soruyoruz nasıl isterlerse öyle çalışıyoruz. Kovid-19 salgını devam ediyor o yüzden parklarda da sosyal mesafeli alanlar oluşturuyoruz. Bankları sosyal mesafeye göre yaptık" diye konuştu.

"Park yenilendiği için çok mutluyum"

12 yaşındaki Ali Kemal Aydın; "Parkımız yenilendiği için mutluyum, belediye başkanına teşekkür ediyorum. Önceden parkta spor aletleri vardı. Arkadaşımız 'parkın yenilenmesi için mektup yazalım' dedi, yazıp gönderdik. Sonra da yenilediler, çok beğendik" dedi.

Çocuklar belediye başkanına mektup yazdı

10 yaşındaki Ecrin Elif Mercan ise; "Belediye başkanımıza mektup yazma fikri aklıma geldi ve arkadaşlarımla da bunu paylaştım. Mektubu yazdık, götürüp belediye çalışanlarına başkanımız Hüseyin Keskin'e ulaştırsınlar diye verdik. Mektupta, 'parkın yenilenmesini istiyoruz' diye yazdık. Park, çok güzel olmuş çok beğendik teşekkür ediyoruz. Salıncakta sallanmayı ve kaydıraktan kaymayı çok seviyorum" diye konuştu.

Son dakika haberi! Sultanbeyli\'de çocukların isteği gerçek oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberi! Sultanbeyli'de çocukların isteği gerçek oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması sonucu tahliye edilen binaların hasarı görüntülendi
    07:54 Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması sonucu tahliye edilen binaların hasarı görüntülendi

    Gaziosmanpaşa'da dün meydana gelen toprak kaymasında hasar alan ve tahliye edilen binaların durumu günün ilk ışıklarıyla bir kez daha görüntülendi. Görüntülerde, toprak kaymasıyla birlikte sürüklenen molozlar ve devrilen ağaçlar da yer aldı.

  • Kolombiya ve Arjantin Dışişleri Bakanları Görüştü
    07:48 Kolombiya ve Arjantin Dışişleri Bakanları Görüştü

    Kolombiya Dışişleri Bakanı Luis Gilberto Murillo, Arjantin Dışişleri Bakanı Diana Mondino ile başkent Bogota'da bir araya geldi. Görüşmede turizm, savunma, ticaret ve sürdürülebilir kalkınma konuları ele alındı. İki ülke arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve diplomatik gerginliklerin aşılması vurgulandı.

  • Erzincan'da jandarma ekipleri bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi
    07:38 Erzincan'da jandarma ekipleri bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi

    Erzincan'ın Üzümlü ve Çayırlı ilçelerinde jandarma ekipleri, kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve çevre kirliliği konularında bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdi. Üzümlü'de 38 kadına KADES uygulaması hakkında bilgilendirme yapılırken, Çayırlı'da ise öğrencilere çevre kirliliği ve HAYDİ uygulaması hakkında bilgilendirme yapıldı.

  • Bayburt'ta Kurt Saldırısından Kaçan Büyükbaş Hayvanlar Drone İle Bulundu
    07:37 Bayburt'ta Kurt Saldırısından Kaçan Büyükbaş Hayvanlar Drone İle Bulundu

    Bayburt'un Aşağı Pınarlı köyünde kurt saldırısından kaçan 60 büyükbaş hayvan, jandarmanın drone destekli arama çalışmasıyla bulundu. Köylülerin yardımıyla 57 hayvan ahırdan çok uzağa gitmeden bulunurken, 3 hayvanı bulamayan besiciler jandarmadan yardım istedi. Bayburt İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan drone ile arama çalışması sonucunda kayıp hayvanlar köyün dağlarında bulundu ve sahiplerine teslim edildi.

  • Erzincan'da Güvenlik Kamerası Yaygınlaştırma Projesi
    07:36 Erzincan'da Güvenlik Kamerası Yaygınlaştırma Projesi

    Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında, Belediye Başkanı Bekir Aksun, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, ilgili birim müdürleri ve mesleki oda yöneticilerinin katılımlarıyla 'Gözümüz Olun Projesi' ile ilgili toplantı yapıldı. Proje kapsamında, hırsızlık başta olmak üzere asayiş, terör ve genel güvenliğe ilişkin tüm olayların tespit ve aydınlatılması, hiçbir suçun faili meçhul kalmaması amacıyla; Erzincan'da faaliyet gösteren esnaflar, odalar ve STK'lar ile yeni yapı ruhsatı alan inşaatlarda kapalı devre güvenlik kamerasının yaygınlaştırılması amaçlanmaktadır.

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.


Advertisement