Kadın cinayetleri son bulmuyor! Cani koca, tartıştığı eşini boğarak öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

Kadın cinayetleri son bulmuyor! Cani koca, tartıştığı eşini boğarak öldürdü

Çorum'da, Polat Hatal ile dini nikahlı eşi Aslıhan Dal arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Hatal, eşini boğarak öldürdü. Olayın ardından gözaltına alınan cani koca, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

03.01.2021 22:24  Güncelleme: 23:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'daki korkunç olay, Gülabibey Mahallesi'nde meydana geldi. Sakarya 1. Caddesi üzerinde bir apartmanda bulunan Polat Hatal ile dini nikahlı eşi Aslıhan Dal arasında bilinmeyen bir nedenle tartışmaya yaşandı.

TARTIŞMA BÜYÜYÜNCE EŞİNİ BOĞDU

Tartışmanın büyümesi üzerine Hatal, eşini boğdu. Daha sonra polisi arayan Hatal, eşini boğduğunu söyledi. Bunun üzerine belirtilen adrese çok sayıda polis ekibinin yanı sıra sağlık görevlileri ve itfaiye sevk edildi. Apartmana gelen polisler kapının açılmaması üzerine evin kapısını kırarak içeri girdi.

Kadın cinayetleri son bulmuyor! Cani koca, tartıştığı eşini boğarak öldürdü

YAPILAN TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Yerde hareketsiz şekilde yatan Dal, polis ve sağlık görevlileri tarafından ambulansa alınarak ilk müdahalesi yapıldı. Daha sonra Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Dal, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kadın cinayetleri son bulmuyor! Cani koca, tartıştığı eşini boğarak öldürdü

GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından gözaltına alınan Polat Hatal, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kadın cinayetleri son bulmuyor! Cani koca, tartıştığı eşini boğarak öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kadın cinayetleri son bulmuyor! Cani koca, tartıştığı eşini boğarak öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • nadim: "Kadını kocasına karşı kışkırtan bizden değildir" HŞ. Yapılan yasalar gözden geçirilmelidir.Ben öyle tahmin ediyorum ki erkeklerin yarısını kadınlara karşı suçlu ilan edip içeri tıksa bu devlet maalesefki bu tarz kötü haberler dahada çoğalacaktır.Erkekte onur bırakmayan kadınları isyana teşvik eden, her tür girişim erkeği paçavraya çevirmekte.Buda şiddeti körüklemekte. Gençler bu durumun farkında ve evlenmek istemiyor evlenenler kısa sürede boşanıyor.Boşanamayanlar şiddetli geçimsizlik yaşıyor 1 1 Yanıtla

Advertisement