Son dakika haberi: Tavşanlı'da uyuşturucu operasyonu - Son Dakika
3.Sayfa

Son dakika haberi: Tavşanlı'da uyuşturucu operasyonu

Son dakika haberi: Tavşanlı\'da uyuşturucu operasyonu

Edinilen son dakika gelişmesine göre Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde polisin yaptığı operasyonda 4 ayrı ikamette yapılan aramada, 810 gram bonzai maddesi ele geçirildi.

27.11.2020 12:30  Güncelleme: 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde polisin yaptığı operasyonda 4 ayrı ikamette yapılan aramada, 810 gram bonzai maddesi ele geçirildi.

Verilen bilgiye göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde S. M. isimli şahsın Tavşanlı ilçesine uyuşturucu madde getirerek çevresindeki torbacı diye tabir edilen şahıslara satışını yaptırdığı ve haksız kazanç sağladığı bilgileri elde edildi. Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileriyle müşterek yapılan çalışma ile S. M. isimli şahsın İstasyon ve Moymul Mahallelerinde bulduğu tespit edilen 4 ayrı ikamette gerçekleştirilen arama neticesinde, her biri 15 gram ağırlığında satışa hazır halde toplam 7 paket (105 gram) uyuşturucu bonzai maddesi, naylon poşet içerisinde, satışa hazır paketlemede kullanılacak 700 gram uyuşturucu bonzai maddesi, sigara tablası içinde 5 gram uyuşturucu bonzai maddesi olmak üzere toplam 810 gram bonzai olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde, suçtan elde edildiği değerlendirilen 7 bin TL, 2 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 41 adet fişek ele geçirildi. Operasyonda adreslerde bulunan ve S. M. ile birlikte hareket ettikleri değerlendirilen O. B.,E. D.,V. Ç.,S. S.,Ş. B. A. ve K. K. isimli şahıslar yakalandı. Yapılan GBT sorgulamasında K. K. isimli şahsın Uyuşturucu Madde Ticareti suçundan 5 yıl kesinleşmiş cezası bulunması nedeniyle arandığı anlaşıldı.

Gözaltına alınan şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Son dakika haberi: Tavşanlı'da uyuşturucu operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'da Kuyumcu Soygunu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı, Çalınan Altınlar Ele Geçirildi
    09:59 Giresun'da Kuyumcu Soygunu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı, Çalınan Altınlar Ele Geçirildi

    Giresun'un Bulancak ilçesinde dün öğle saatlerinde meydana gelen silahlı kuyumcu soygunuyla ilgili 3 şüpheli gözaltına alınırken, çalınan altınlar da ele geçirildi. Giresun Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri kısa sürede yaptıkları çalışmayla 3 şüpheliyi yakalayarak, olayda kullanılan tüfekle çalınan 4.5 kilogram altını ele geçirdi. Giresun İl Emniyet Müdürlüğü açıklamasında, olayın adliye, emniyet ve jandarma teşkilatlarının kararlı ve titiz saha çalışmaları sonucunda kısa sürede çözüme kavuşturulduğu belirtildi. Giresun'un huzuru için güçlü bir şekilde çalışmaya devam edileceği vurgulandı.

  • Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde define avcısı yakalandı
    09:55 Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde define avcısı yakalandı

    Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde yapılan ortak çalışmalar sonucunda define avcısı F.A. yakalandı. Şahsın araç ve ikametinde yapılan aramada birçok define arama detektörü, av tüfeği ve tarihi eser niteliğinde metal objeler ele geçirildi. Şüpheli şahsın işlemleri adli makamlarca devam etmektedir.


Advertisement