Son dakika haberi... Yılbaşı gecesinde pompalı kutlamaya 17 bin 980 TL ceza - Son Dakika
3.Sayfa

Son dakika haberi... Yılbaşı gecesinde pompalı kutlamaya 17 bin 980 TL ceza

Son dakika 3. sayfa haberi... Yılbaşı gecesinde pompalı kutlamaya 17 bin 980 TL ceza Pompalı tüfekle havaya ateş edip havai fişek attılar, aynı gün akşam yakalandılar Antalya'da sokak ortasında eline aldığı pompalı tüfekle havaya ateş edip, havai fişek atarak yılbaşı kutlaması yapan dört kişiye 17 bin 908 lira idari para...

03.01.2021 03:15  Güncelleme: 03:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yılbaşı gecesinde pompalı kutlamaya 17 bin 980 TL ceza

Pompalı tüfekle havaya ateş edip havai fişek attılar, aynı gün akşam yakalandılar

ANTALYA - Antalya'da sokak ortasında eline aldığı pompalı tüfekle havaya ateş edip, havai fişek atarak yılbaşı kutlaması yapan dört kişiye 17 bin 908 lira idari para cezası uygulandı, av tüfeğine de el konuldu.

Antalya'da vatandaşlar yılbaşını evde geçirmeye hazırlanırken bazı vatandaşlar ise kısıtlamayı ihlal ederek sokakta kutlama yaptı. Yılbaşı gecesi saatler 00.00'ı gösterdiğinde Kepez ilçesi Teomanpaşa Mahallesi'nde bir kişi, yanındakilerle birlikte aracından indi sokak ortasında eline aldığı pompalı tüfekle havaya ateş etmeye başladı. Yanındakiler ise havai fişekleri patlattı. Kutlamada şans eseri bir kaza olmazken, o anları izleyen ve cep telefonuyla kaydedenler ise, Vay anasını o nasıl pompalı. Helal sana abim" diyerek şahısları destekledi.

Görüntülerin yayınlanmasının ardından Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçen Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri havaya ateş eden vatandaş ile yanındakileri tespit etti. Ttüfekle ateş eden kişinin S.T. olduğu belirlenirken aynı günün akşamında havaya ateş ettiği av tüfeği ile birlikte göz altına alındı. Olay esnasında S.T.'nin yanında bulunan üç şahsın da kimlikleri tespit edilerek, dört şahıs hakkında İl Hıfzıssıhha Kanunun 282. Maddesi gereğince 16 bin 200 TL idari para cezası ve 5326 Sayılı kanunun 32. Maddesi gereğince 4 kişiye ayrı ayrı 427 TL olmak üzere toplamda 17 bin 908 TL para cezası uygulandı.

Son dakika haberi... Yılbaşı gecesinde pompalı kutlamaya 17 bin 980 TL ceza
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Son dakika haberi... Yılbaşı gecesinde pompalı kutlamaya 17 bin 980 TL ceza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzurum Atatürk Üniversitesi Kampüsünde Çıkan Kavgada 4 Kişi Yaralandı, 10 Kişi Gözaltına Alındı
    00:14 Erzurum Atatürk Üniversitesi Kampüsünde Çıkan Kavgada 4 Kişi Yaralandı, 10 Kişi Gözaltına Alındı

    Erzurum Atatürk Üniversitesi kampüsünde iki öğrenci grubu arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada 4 kişi yaralanırken olayla ilgili olarak 10 kişi gözaltına alındı. İhbar üzerine polis olay yerine geldi ve sağlık ekipleri müdahale için çağrıldı. İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar da olayları inceleyerek soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

  • Gebze'de Elektrikli Battaniye Yangını: Yatak Odası Küle Döndü
    00:11 Gebze'de Elektrikli Battaniye Yangını: Yatak Odası Küle Döndü

    Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir binanın 6. katında elektrikli battaniyeden çıkan yangın, yatak odasını kullanılamaz hale getirdi. Bina sakinleri itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı ve herhangi bir yaralanma olmadı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Ordu'da 3 Katlı Binada Yangın: 13 Kişi Tahliye Edildi
    23:55 Ordu'da 3 Katlı Binada Yangın: 13 Kişi Tahliye Edildi

    Ordu'nun Altınordu ilçesinde bulunan 3 katlı bir binanın zemin katında çıkan yangın sonucunda 13 kişi tahliye edildi. Yangın nedeniyle dumandan etkilenen 5 kişi ise hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Kuşadası'nda dev gemi iskeleye çarptı
    23:36 Kuşadası'nda dev gemi iskeleye çarptı

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde limana yanaşmaya çalışan dev kruvaziyer gemi duramayınca iskeleye çarptı. Çarpmanın etkisiyle iskelede ve gemide maddi hasar oluştuğu öğrenildi. Geminin çarpma anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

  • Lüks restoranda garsona asker üniforması giydirip servis yaptırdılar
    23:33 Lüks restoranda garsona asker üniforması giydirip servis yaptırdılar

    İstanbul'da lüks bir restoranda çekildiği öne sürülen görüntüler infiale yol açtı. Yabancı bir şahsa ait lüks restoranda, şov yapmak için garsona asker üniforması giydirip servis yaptırılması sosyal medyada büyük tepki çekti.

  • İzmir'de yol verme kavgası kanlı bitti
    23:24 İzmir'de yol verme kavgası kanlı bitti

    İzmir'in Karabağlar ilçesinde, sanayi esnafının yol verme kavgasında taraflardan birisinin 8 kez bıçakladığı yaralıya, yanındaki diğer şahıs da tabancayla ateş etti. Mermilerin isabet etmediği yaralı, hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

  • Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi Altındağları bölgesi geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildi
    23:23 Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi Altındağları bölgesi geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildi

    Şırnak Valiliği, Altındağları bölgesindeki güvenliği sağlamak amacıyla 15 gün süreyle geçici özel güvenlik bölgesi ilan etti. Vatandaşların can ve mal güvenliği için bahse konu bölgelere giriş yasaklandı.

  • FETÖ/PDY üyesi aranan emniyet müdürü Muğla'da yakalandı
    23:03 FETÖ/PDY üyesi aranan emniyet müdürü Muğla'da yakalandı

    FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma suçundan aranan ve KHK ile rütbeleri ve unvanları geri alınan emniyet müdürü, Muğla'nın Fethiye ilçesinde yakalandı. 1. Sınıf Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Ş., noterde işlem yaparken gözaltına alındı ve tutuklandı.


Advertisement