Son dakika haberleri | 21 gündür kayıp olan alzheimer hastası yaşlı adam ölü bulundu - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberleri | 21 gündür kayıp olan alzheimer hastası yaşlı adam ölü bulundu

Son dakika gelişmesine göre DENİZLİ'nin Pamukkale ilçesinde 21 gündür kayıp olarak aranan alzheimer hastası Hüseyin Daştan (90), çobanlar tarafından ormanlık alanda ölü bulundu.

27.08.2020 00:20  Güncelleme: 22:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DENİZLİ'nin Pamukkale ilçesinde 21 gündür kayıp olarak aranan alzheimer hastası Hüseyin Daştan (90), çobanlar tarafından ormanlık alanda ölü bulundu.

Küçükdere Mahallesi'nde yaşayan Hüseyin Daştan, geçtiğimiz 5 Ağustos sabahı ailesiyle birlikte yaşadığı evden ayrıldı. Eve dönmeyen Daştan'dan haber alamayan yakınları durumu jandarmaya bildirdi. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve jandarma ekipleri, kayıp Daştan için arama çalışması başlattı. Çevrede yapılan aramalarda alzhaimer hastası olan Daştan'a ait bir ize rastlanılamadı.

CESEDİ ÇOBANLAR BULDU

Küçükdere Mahallesi'ndeki ormanlık alanda koyun otlatan çobanlar, saat 21.00 sıralarında bir erkek cesedi buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri ceset üzerinde inceleme yaptı. Vahşi hayvanlar tarafından parçalandığı değerlendirilen cesedin, Hüseyin Daştan'a ait olduğu tespit edildi. Savcının incelemesinin ardından Daştan'ın cesedi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son dakika haberleri | 21 gündür kayıp olan alzheimer hastası yaşlı adam ölü bulundu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberleri | 21 gündür kayıp olan alzheimer hastası yaşlı adam ölü bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat'ta meydana gelen deprem sonrası Kadışehri'de vatandaşlar geceyi dışarıda geçirecek
    21:58 Tokat'ta meydana gelen deprem sonrası Kadışehri'de vatandaşlar geceyi dışarıda geçirecek

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından Yozgat'ın Kadışehri ilçesinde yaşayan vatandaşlar, evlerinin bahçelerinde ve uygun arazilerde geceyi geçirmeye hazırlanıyor. Deprem nedeniyle panik yaşayan vatandaşlar, sokaklara çıkarak ateş yakıyor ve geceyi dışarıda geçireceklerini belirtiyor. Vali Mehmet Ali Özkan, evlerinin bahçesinde geceyi geçirecek olan vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletiyor. Vatandaşlar ise deprem sonucunda evlerinde hasar olduğunu ve tavanların kırıldığını ifade ediyor.

  • Ferhat Akbaş: 'Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız'
    21:47 Ferhat Akbaş: 'Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız'

    Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, pazar günü Fenerbahçe ile oynayacakları şampiyonluk maçıyla ilgili, 'Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız. Kızları görüyorsunuz, bugün gözlerinden alev çıkıyordu. Aynı oyunu pazar günü de tekrar etmek istiyoruz' dedi.


Advertisement